Parol da minoset ayarında canım o da icilebilir ama benim migrenime hiç fayda etmiyo sinüzit varsa bu havalar onu da azdiriyorTesekkur ederim ablacim. Minoset yok Parol var evde ama dr demeden kullanmaya cekiniyorum yine de
Ay inşallah güzelce duyarsın kalp atışını canım :)) ben de keseden sonra onun derdine düşerim ılk haftalar çok zormuş onu anladım çok stresliInsallah canim sorunsuz bir sekilde guzel guzel ilerlesin:) agrilar olabilir benimde kasik agrim cok olmustu..hadi bakalim sen kese heyecanindasin o gune gorursun insallah..bende kalp atisi bilmiyorumki nasil olcak bir kesede olusum vardi insallah devam ediyordur hayirlisiyla yarinida atlatirsam biraz rahatlarim..havalar hastalik havasi dikkat et canim sende cok :)
Canim benim dr parol verdi agrin olursa ic diye parol gebelikte iciliyormusTesekkur ederim ablacim. Minoset yok Parol var evde ama dr demeden kullanmaya cekiniyorum yine de
Sadece parol kullanılabilir zaten gebeliklerde. Onunda plus ı olmaz sadece parol yazılı olan.Tesekkur ederim ablacim. Minoset yok Parol var evde ama dr demeden kullanmaya cekiniyorum yine de
Gecen konuşmu§tuk canim sen gormedin galiba. Ateş yükseldikten sonra catlama artik gecmis oluyor burasi kesin. ama ates yukselmeden bir gun degilde, bir kac gun oncede yumurta catlamis olabilir. catlar catlamaz herkeste hemen progesteron salgilanmayabilirmis . progesteron salgilaninca ates yukseliyor. ornek vereyim pazartesi yumurtan catladi. ama pregesteron carsamba salgilanmaya basladi. sen persembe atesi yuksek gorebilirsin ancak. ve zannedersin ki carsamba catladi yumurtan. ama pazartesiydi sadece pregesteron hemen salgilanmadi. yani canim iki gun önceki iliskiyle de olur sen merak etme. duani et. yeter ki Allah katinsa zamani gelsin. Allah ol desin. sabirla beklemekten baska caremiz yok malesefHepsi ayni anacim.. benim esim antidepresani birakti bu ay hem onda var bi yorgunluk hem bende.. hem o isteksiz hem ben.. hemen uyku basiyor beni uyumak istiyorum.. o arkadaslariyla bulusuyor ben de yatisss.. 10Da geliyor opuyor sariliyor fln hic uykumdan odun vermiyorum.. bu ay zaten gecti.. bi gecTİgi gun demistim iliski olsun diye onda da dolunaya denk geldik, adamin fena bas agrisi vardi... :))) nasip.. iki gun once 2 x iliski olmustu.. mucize olduysa olmustur :)) 3/4 gundur de sutlac gibi kivamli beyaz akinti geliyor., kokusuz.. oda sinir bozucu oldu.. kirmizilarin gelmesini beklerken acabaaaa mii diue düşünüyorum. Ates yukseldikten sonra catlama mümkün müydü??
@LeYLa_21 sencee??
Birde canim şu parmak testini yapsana. acaip kolay ve dpo 7den sknra net amlasiliyor. parmagjni azicik vajinadan iceri ittiriyorsun tirnaginjn sknuna kadar bile gelmesi gerekmiyor . eger bosluk vadsa hamilesin. eger eline azicik bkle bir sey gekirse rahim inmeye baslamis okuyor .gebe degilsin. bir kac gun ust uste deneesin dpo 10 sa en gec belki ediyor kendini. en azinsan bosuna umitlanmazsin.Veson elmol canim bilmiyorum ama sanmiyorum da ya. Hamile degilimdir.. enfeksiyonlu gibiyim sanki.. vajinam şişti.. ama kokulu akinti yok.. akintim cok ama kokusuz bide asiri yogun. İlk defa boylw bir sey basima geliyo benim hamile oldugum ay akinti su gibi geliyodu.. hayirlisi olsun.. 30 kasim test gunu gosteriyo ama bence haftaya gelir kirmizilar :))) kendimi umutlandircak halim dahi yok yani.. hayirlisi neyse o olsun.. ara ara giriyoo suann da... duşa girdik boynuma sicak su akittim bol. esimde masaj yapti.. yattim 2 ye kdr biraz daha iyiyim.. yeni yemek yedim.. yorgunum ama, migren cok yoruyo ya sabaha kadar agzim dilim kuruyor.. 2/3 defa wc cikiyorum.. gun icinde ates olctum 37 cikti.. demek yuksek ilerliyo daha.. dpo6
Parol da minoset ayarında canım o da icilebilir ama benim migrenime hiç fayda etmiyo sinüzit varsa bu havalar onu da azdiriyor
Canim benim dr parol verdi agrin olursa ic diye parol gebelikte iciliyormus
Sadece parol kullanılabilir zaten gebeliklerde. Onunda plus ı olmaz sadece parol yazılı olan.
dogru soyluyorsun canim. Oyle de olabilir. Ben ilac kullandigim icin belki östrojen destekleyici kullandigimda yukselmedi atesi.. ne zaman ki progestona gectim, hemen o gun yukseldi.. her sey mumkun.. nasibimizde ne varsa artik:))Gecen konuşmu§tuk canim sen gormedin galiba. Ateş yükseldikten sonra catlama artik gecmis oluyor burasi kesin. ama ates yukselmeden bir gun degilde, bir kac gun oncede yumurta catlamis olabilir. catlar catlamaz herkeste hemen progesteron salgilanmayabilirmis . progesteron salgilaninca ates yukseliyor. ornek vereyim pazartesi yumurtan catladi. ama pregesteron carsamba salgilanmaya basladi. sen persembe atesi yuksek gorebilirsin ancak. ve zannedersin ki carsamba catladi yumurtan. ama pazartesiydi sadece pregesteron hemen salgilanmadi. yani canim iki gun önceki iliskiyle de olur sen merak etme. duani et. yeter ki Allah katinsa zamani gelsin. Allah ol desin. sabirla beklemekten baska caremiz yok malesef
Canim dpo 6 dayim daha.. birkac gun sonra deneyecegim bende.. bence inmistir asagiya, cunku 2/3 gundur de yanma oluyor ara araBirde canim şu parmak testini yapsana. acaip kolay ve dpo 7den sknra net amlasiliyor. parmagjni azicik vajinadan iceri ittiriyorsun tirnaginjn sknuna kadar bile gelmesi gerekmiyor . eger bosluk vadsa hamilesin. eger eline azicik bkle bir sey gekirse rahim inmeye baslamis okuyor .gebe degilsin. bir kac gun ust uste deneesin dpo 10 sa en gec belki ediyor kendini. en azinsan bosuna umitlanmazsin.elmol da yapmisti en son diye hatirliyorum
Evet canım teyit ettim o testi :))Birde canim şu parmak testini yapsana. acaip kolay ve dpo 7den sknra net amlasiliyor. parmagjni azicik vajinadan iceri ittiriyorsun tirnaginjn sknuna kadar bile gelmesi gerekmiyor . eger bosluk vadsa hamilesin. eger eline azicik bkle bir sey gekirse rahim inmeye baslamis okuyor .gebe degilsin. bir kac gun ust uste deneesin dpo 10 sa en gec belki ediyor kendini. en azinsan bosuna umitlanmazsin.elmol da yapmisti en son diye hatirliyorum
maSallah diyelim.o zman:)bende bakmistim ve resmen.dogruydu swrtlik.geliyorduve ardindan adet geldi. yeni ay yeni umitler. Insallah saglicakla guzellikle sihhatle bebegine kavusursun.Evet canım teyit ettim o testi :))
eD
dogru soyluyorsun canim. Oyle de olabilir. Ben ilac kullandigim icin belki östrojen destekleyici kullandigimda yukselmedi atesi.. ne zaman ki progestona gectim, hemen o gun yukseldi.. her sey mumkun.. nasibimizde ne varsa artik:))
insallah nasibinde bu ay gebelk vardir. rabbim saglicKla kavustursun.bizleri.insallah. bende ates olcmeyi filan biraktim. esimle salmaya karar versik. birde esimin.babannesi bi rr recete verdi 3 gun.aralikla yapacakmisiz. bu aysa onu deyelim dedik:) birde kilo vermeye taktim.ya belki bir vesile unuturum:))D
dogru soyluyorsun canim. Oyle de olabilir. Ben ilac kullandigim icin belki östrojen destekleyici kullandigimda yukselmedi atesi.. ne zaman ki progestona gectim, hemen o gun yukseldi.. her sey mumkun.. nasibimizde ne varsa artik:))
Onu kullanabilirsin sadece parol kullanılabilir hamilelikte zatenMigren anneannemde ve annemde var. Bana tani koyulmadi ama. Sinuzitim var.
Eltim de cok kullanirdi ama bana dr soylemedigi icin cekiniyorum. Kivraniyorum sabahtan beri.
Parol plus var mi ki Minoset plus var sanirim. Kutuda Parol yaziyor sadece.
Amin canım siz de güzel haberler verin inşallahmaSallah diyelim.o zman:)bende bakmistim ve resmen.dogruydu swrtlik.geliyorduve ardindan adet geldi. yeni ay yeni umitler. Insallah saglicakla guzellikle sihhatle bebegine kavusursun.
Bende dikkat etmeye basladm.. 3 gundur bende olcmeyi biraktim bakalimmne kadar dayanacagim.. bi de yeni bi sey duydum.. baya deneyip faydasini goren barmiseinsallah nasibinde bu ay gebelk vardir. rabbim saglicKla kavustursun.bizleri.insallah. bende ates olcmeyi filan biraktim. esimle salmaya karar versik. birde esimin.babannesi bi rr recete verdi 3 gun.aralikla yapacakmisiz. bu aysa onu deyelim dedik:) birde kilo vermeye taktim.ya belki bir vesile unuturum:))
O
Onu kullanabilirsin sadece parol kullanılabilir hamilelikte zatendiğerlerini unut.
Cnm bir pamuğun içine bir çay kaşığı karabiber koy ikiye katla üzerine bolca kolonya dök yoksa limon sık bundan iki tane yap şakaklarına koy bir bezle başını sar bu şekilde biraz yat dinlen iyi gelecektir ben bazen yapıyorum migrene iyi geliyorParol ve Minoset kullanilabilir dedi hemsire kuzenim. Yine de doktora sormadan kullanmayayim diye katlanmaya calisiyorum. Carsamba randevum var insallah bu sefer sorucam.
Bir arkadasim da Şanlı'nın kremi varmis onunla basina masaj yap dedi ama o kullanilir mi bilmiyorum. Yan etkisiz ve bitkiselmis. Nette bilgi bulamadim.
Cnm bir pamuğun içine bir çay kaşığı karabiber koy ikiye katla üzerine bolca kolonya dök yoksa limon sık bundan iki tane yap şakaklarına koy bir bezle başını sar bu şekilde biraz yat dinlen iyi gelecektir ben bazen yapıyorum migrene iyi geliyor
Bu ay bende onun gibi bir şey deniyorum bakalım inşallah nasip olureinsallah nasibinde bu ay gebelk vardir. rabbim saglicKla kavustursun.bizleri.insallah. bende ates olcmeyi filan biraktim. esimle salmaya karar versik. birde esimin.babannesi bi rr recete verdi 3 gun.aralikla yapacakmisiz. bu aysa onu deyelim dedik:) birde kilo vermeye taktim.ya belki bir vesile unuturum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?