• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar ben bugun biraz önce ovulasyon testi yaptım tek cizgi cıktı calışmalara yinede devam ediyim mi

cuma günü 2 cizgide cıkmıştı galiba yumurtlamam bitti nedersiniz

aleyna senin çizgini 18.gününe çekecek canım... bence sen yine de gün aşırı devam et...çok güzel önü ve arkası dolu...inşallah bu ay senden de güzel haberler alırız canım..senin problem var mı canım...kaç zamandır istiyosunuz...

amin amin amin...evet cnm arapçadan...dediğin gibi türkçe olursa anlam değişikliği olabilir...ama önemli olan niyettir cnm...

evet canım niyet önemli tabiki saol tekrar Allah razı olsun

mihrace canım tebrik ederim inş. sağlıklıca kucağınada almayı nasip eder canım

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

malesef arapca bilmiyorum:((( Allah simdiden kabul etsin,gonlune gore versin

Tesekkur ederim Lorkecim dusundugun icin:16:
Ben de senden duydum simdi. Yok biz dogusunda degiliz canim burda hersey normal.:34: Soguklar disinda:52:
ıyı sevındım o zaman gecmıs olsun yıne de ...

kizlar progestoren hormonunu yazmis ya lorke, ben de merak ettim eski dosyalari karistirdim baktim sonucuma. ben bu hormona rusyada baktirmistim bir sene once bakilmis. normal degerler hangi aralikta bilen var mi:44: cunku benim deger yuksek baya senin verdigin degerden aklima takildi:44:

valla senın hamıle kaldıgın ay olan degermı yuksek pekı
normal olanda 6-25 yazıyo
10 ustu yumrutaldıgını ve catladıgını gosterıyomus

ecntrk 24. gün de yumurtan çatlamış olabilr eğer öyleyse boşuna test yapma biraz daha bekle

bebeğim tablonu ekler misin bugün ne oldu merak ettim

ben de bugün doktora gittim. 4. günüm. bugün serefone başlıycam inşallah. 5 gün kullancakmışım. 12. gün doktora gitcem. işte böyle.. bana herşeyin çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başladım dedi. eşinin sonucunu bi göster dedi. ama tonton doktoruma göstermiştim unutmuş.. iyi demişti..
neyse bir dahaki gidişimde gösteririm. haa progestan istedim vermedi. gerek yok şimdi dedi..
canım senin doktorunla benım doktorum aynı tedaviyi uyguluyorum catlatma iğnesi vuracak mı canım sana bana ocakta adet olursam serefone kullandıktan catlatma iğnesi vuracak
kızlarrr telefon geldii b hcg 167 miş sanırım kesinleştiii
canım allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah ayağını sürü

günaydın kızlarrrrrr

Allah sabırlar versin canım rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah
aamminnnnnn insaallah canım
ecntrk 24. gün de yumurtan çatlamış olabilr eğer öyleyse boşuna test yapma biraz daha bekle

bebeğim tablonu ekler misin bugün ne oldu merak ettim

ben de bugün doktora gittim. 4. günüm. bugün serefone başlıycam inşallah. 5 gün kullancakmışım. 12. gün doktora gitcem. işte böyle.. bana herşeyin çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başladım dedi. eşinin sonucunu bi göster dedi. ama tonton doktoruma göstermiştim unutmuş.. iyi demişti..
neyse bir dahaki gidişimde gösteririm. haa progestan istedim vermedi. gerek yok şimdi dedi..
canım maallesef dün ben tam çıkmışım sen gelmişsin karşılaşıp denk düşemedik ben bugün gösterip yorum yapmanı bekliyorum canım acaba yükselmeye devam edermi ateşim
ah iste onu diyorum
bir arkadasimla muhabbet ediyordum o da bana demesin mi tum sene adetli olacaksin kiz diye
bozuldum ama sonra:1:
ben de tam aksini diliyorum bir sene adetsiz bebisle:49: bir sene cunku dogumdan sonra da aylarca adet olmayanlar var onu da hesapladim:34:

canım insanlar ne kadar düşüncesizleryaaa olan olmayanın halinden anlamıyor maalesefff insaallah dedigin gibi gireriz yeni yıla

canım çok tebrik ederim seni..Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım sen 3 aralıktan beri mi bekliyosun bu haberi...yani tam 25 gün mü geçti adetinin üzerinden...tam anlayamadım... yoksa 3 aralıkta adet oldun da adet günün gelmeden mi öğrendin?..bir de tablonu paylaşırsan sevinirim canım...:))

daha adet olmamisti
atesi iyi gidiyordu ve belirtisi vardi bildigim kadariyla
dun de test almaya gitti

3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com

bata 7 kaldı...bu tablodan bebek çıkar mı acaba?? hiç böylesi saçmasını görmedim ben:60:

ooo daha bir hafta var
cikar cikar daha cok degisir tablon rahat ol
1 haftayi devirmissin, hatta sabir bir hafta daha:34:

bak bakalim yuzustu yatinca seni acayip rahatsiz ediyor mu gogus ucu agriman:34: benim tecrubeme gore bu gogus ucu sizlamasi donerken ya da yuzustu yattiginda ciglik attiracak birsey olmustu, zaten her zamankinden farkli oluyor sanki:34:

Gunaydin kizlar bool bebisli gunler herkese

sizden ricam dunden beri su tblomu bi yorumlarmisiniz

Ocak 11 gibi beklenen kirmizi kart ama bende hic belli olmuyor 4 gundur de ates sabit,ovulasyon testi yapiyorum 3 gundur onda da birsey yok anlamadim:(((
39dc2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydin canim:16:
atesin daha yetince yukselmedi catlamamis diye gosteriyor tablon da
umarim yakin zamanda cift cizgiyi gorursun ovulasyonda :34:

ooo daha bir hafta var
cikar cikar daha cok degisir tablon rahat ol
1 haftayi devirmissin, hatta sabir bir hafta daha:34:

bak bakalim yuzustu yatinca seni acayip rahatsiz ediyor mu gogus ucu agriman:34: benim tecrubeme gore bu gogus ucu sizlamasi donerken ya da yuzustu yattiginda ciglik attiracak birsey olmustu, zaten her zamankinden farkli oluyor sanki:34:

günaydın every..evt 1 hafta kaldı bakalım...

yok canım o kadar rahatsız edici değil benimki.adetten önce de her ay olmasa sa ara ara olurdu aynı ona benziyo..sanırım bide çok kafama taktığım içinde acıyo olabilir...

bakalım tatlım en iyisi beklemek:31:

ben 4 gundur yani seviyede onu anlamadim zaten:((
catladigini tablodan nasil anliyorsun canim
yorum icin ayrica sagol

catladiginda belirgin bir artis oluyor sonra kademe kademe artabiliyor ya da sabir sabit ilerleyebiliyor
seninkinde cok goremedim o artisi sanki hala 35lerdesin ya
bir de zaten test yapmissin o yuzden kesin konustum

catladiginda belirgin bir artis oluyor sonra kademe kademe artabiliyor ya da sabir sabit ilerleyebiliyor

günaydın canım benimde akşam sen geldin aklıma evde diom ki aa rusyada bizim arkadaş vardı iyilermi acaba diom kocam da dediki kim o canım bizim rusyada hiç tanıdıımız yokki:)dedim kk dan sen tanımazsın :):):9varmı bi hasar genel olarak

353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda tablomm

benim aklimi karistiran sabir ilerlemesi
birde testi dah abu hafta yapmaya basladim eger benim ovulasyon gecen hafta olduysa zaten test de cikmaz diye dusunuyorum o yuzden di merakim hos bu ay cok umudum yok zaten :(((

Back
X