• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar şükürler olsunki hamileyim bugün kan testinde değer 175 çıktı.. çok mutluyum anlatılmaz bir duygu.. Allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu..

tebrik ederim canım sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah bizede dua et...

doktorunun cevabını çok acil bekliyorum masumcum.... :52::52::52: :10:

kuzummm inş. bencede 0 dışında herşeyde ümit var hayırlısı inş. yine adet gelmezse hemen kana koş dileğimde bu. canım benim:16:

canım adet gecıkmen kac gun ? bide moralını hemn bozma cunku banada doktorum keseyı gorene kadar hamılesın dıyemem demıstı degerım 630 du yanlıs hatırlamıyorsam . ınsallah yukselır degerın de guzel haber verırsın

Adetim 3 gün gecikti o yüzden biraz umutlandım da gittim kana dedim olumsuzsa olumsuz en azından ne olucağını görürüm ama yine rahatlayamadım 5.3 ü görünce tam da sınır o yüzden yine şüpheye düştüm :26:

Adetim 3 gün gecikti o yüzden biraz umutlandım da gittim kana dedim olumsuzsa olumsuz en azından ne olucağını görürüm ama yine rahatlayamadım 5.3 ü görünce tam da sınır o yüzden yine şüpheye düştüm :26:

canım oncelıkle dıkkat et kendıne agır kaldırma fazla yorma kendını. bır kac gun sonra tekrar yap testı sonuc yukselırse hamılesın demektır.

anladım canım eşim doktor benim jinekolog değil ama o belki ebelik olabilir dedi yarın ya da diğer gün tekrar test yaptırsın o zaman zaten gebelik varsa 2 ye katlayarak çoğalmış olur dedi.umarım öyle olur.

Evet genelde böyle yorumlar bende ptz günü eğer kanamam başlamazsa kan testini tekrarlamayı düşünüyorum doktorumu da ararım gereken neyse yaparız bi kaç gün daha stresle bekleyecem demek ki :50:
Çok tşk ederim yorumların için Allah hepimize nasip eder inşallah bu mutluluğu

bir de beni şüpheye düşüren yüksek ateşim oldu 3 gündür 37.0-36.9-36.9 şeklinde gidiyor

canım oncelıkle dıkkat et kendıne agır kaldırma fazla yorma kendını. bır kac gun sonra tekrar yap testı sonuc yukselırse hamılesın demektır.

Yok yok dikkat ederim tabi ki ağrı kesici ve alkol almam bu ara inşallah yükselir değerim çok istiyorum hamile olmayı :43:

Yok yok dikkat ederim tabi ki ağrı kesici ve alkol almam bu ara inşallah yükselir değerim çok istiyorum hamile olmayı :43:

canım yukselicek ınsallah bende aynısını yasadım tedırgınlıgını anlıyorum pazartesı kan testı yap yukseldıgını gorunce rahatlarsın hatta ıdrar testı de al pazar sabahı yap cıft cızgıyı gor :)

canım yukselicek ınsallah bende aynısını yasadım tedırgınlıgını anlıyorum pazartesı kan testı yap yukseldıgını gorunce rahatlarsın hatta ıdrar testı de al pazar sabahı yap cıft cızgıyı gor :)

Çok korkuyorum pembe akıntı hala geliyor ama pedime gelmiyor da peçeteyle sildiğimde mutlaka görüyorum o da korkutuyor beni :43: hiç birşeyin gelmemesi lazım dimi? İnşallah ptz ye kadar bişey olmazda güzel haberler alırım

devsel ve sevdalinka tebrik ederim allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşalahh:nazar::16:

sevgili devsel ve sevdalinka tabrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz
2011 in son günleri sizi sevindirdiler umarım bir ömür boyuda hep mutlu olursunuz yavrularınızla
masumiyet canım geç döllenme olabilir bence yada malesef kötü ihtimal kimyasalda olabilir
ama umarım bebiştir

sevgili devsel ve sevdalinka tabrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz
2011 in son günleri sizi sevindirdiler umarım bir ömür boyuda hep mutlu olursunuz yavrularınızla
masumiyet canım geç döllenme olabilir bence yada malesef kötü ihtimal kimyasalda olabilir
ama umarım bebiştir

İnşallah bebiştir Ronyacım ama bende en kötüsünü düşünüyorum elbet de kimyasal benimde aklıma geldi bakalım ptz ye kadar kanamam başlamazsa tekrarlarım kan testimi sonucda yükselme olursa sevinirim elbet kısmetden ötesi yok :50:

Çok korkuyorum pembe akıntı hala geliyor ama pedime gelmiyor da peçeteyle sildiğimde mutlaka görüyorum o da korkutuyor beni :43: hiç birşeyin gelmemesi lazım dimi? İnşallah ptz ye kadar bişey olmazda güzel haberler alırım

aaaaaa canimmmmmmmmmmmmm
cok sevindim:46::46::46:
umarim degerin yukselir kendine cok dikkat et yorma hic kendini :34:
iyi dusun sen bu da cok iyi bir gelisme insallah tutunur bebegin sana sImsIkI:emir_bebek:

ama umarım bebiştir[/Q
canım çokk teşekkür ederim..

Herkese selamlar

Sevdalinka tebrikler canım,çok güzel haber bu çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş..

Melekciğim sen de hamileymişsin sana da çok sevindim Allah kucağına almayı da nasip etsin inş..

Lorkeciğim doğum günün kutlu olsun.2012 yılı doğum gününü bebeğinle kutlayacağın yıl olsun inş..

Folikim oğlun olacakmış maşallah,benim mucizem de oğlanmış :)

Bekleyişciğim doğum yapmışsın maşallah kızın çok tatlı,sağlıkla büyüt inş..

Başka hamileler varsa hepsini tebrik ediyorum..

Ronya,Julia,Taf ve unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın size de selamlar..

Kızlar bebek için uğraşan kim varsa,Allahım yeni yılda hepinizin göbeğini bebekle doldursun inş.kimseyi de evlatsız bırakmasın.

Hepinizin yeni yılını kutluyor gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçekleşmesi dileğiyle..

canım seni görmek ne güzel :) maşalhh bebğine Allah kolay doğumlar naspi etsin

devsel ve sevdalinka tebrik ederim allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşalahh:nazar::16:

saol canım darısı isteyen herkse :)

ama umarım bebiştir

ronyacım çokkk teşekkür edrimm :)
inşallh Allah yardım edr

Kızlar az önce kan testinden geliyorum adetim 3 gün gecikti ve ateşim 3 gündür adet günü 37.0 dün 36.9 bugün 36.9 çıktı
kan testi sonucu da 5.3 çıktı negatif diyor sonuçta ama benim kafam karıştı referans aralığı 0-5 arası benimki 5.3 yani sizce de negatif mi????
canım tam kritik dönemdesin geç döllenmede olabilir 2 gün sonra 2ye katlaması lazım canım
yaşadıkalrımı anlatayım canım 2009 eylülden beri istiyoruz 19 ay falan hiççç olmadı bu son 5 ayda 3 kez hamilelik yaşadım haziran ve kasım k,myasal b u ay inşallh gerçek gebelik :)
ben bu 5 ayda eşimin ballı karışımlar yemesine bağlıyorum çnkü 19 ay hiççççççç olamdı
her ay düzenli yumurtlamama rağmen sorun olmamamsına rağmen
eşimin değerleri de çok iyiidi ama olmuyordu işte herkesin oldu
ben kaldım
herkes sordu istemiyorum dedim 3 şehir değiştirdim beebk hala yoktu bu aya kısmetmiş
bir de sebebsiz infertiller
faktör testlerine baktırsın bence hergün bebe aspriini alsın ben aldım sonra sonuç elime geldi 677 t heterozigotmuşum biraz kan pıhtılaşması var yani öenmli değil dedndi ama belki de ondan olmadı bebeklrim belki de zamanı değildi
sizde bebe aspirini alın bence özellikle düşükleriniz varsa
ve sebeb bulunamıyorsadaha önceki gebeliklerde 2. Gün değer hiç artmamıştı hep düşmüştü kimyasal olmuştu bu sefer 2. Gün yükseldi, umarım hep sağlıklı devam edr ve bugün iğne kullanamya başladım kan sulansın diye kullanmasam mı diye de düşünmüyor değilim aslında çünkü diğerlerin de kullanamdım 2. Beta değerleri düştü ama bunda da kulanmadım 2. Gün yükseldi bugün kullanmaya başladım yani düşse düşerdi eğer sorun oysa çünkü iğne elime geç ulaştı

kür felan kullanmadım
olmasa soğan kürü yapcaktım
bu kadar :)
eşime romanyadan gelen ilacı kulandırdsım birde basit bir yöntemle infertiliteyşi yendim topiğinden zor temin etmişytim

doğum gününü kutlu olsun canım hiç beklemediğin anda bebğinin geleceğine iananıyorum yumurta sperm varsa sorun yok :)

canalrım size teşekkür etmemişim galiba
çok saolun darısı başınıza

sevdalinka canım sen kaçıncı gün kan testi yaptırdın degerin kaç çıktı canım çok merak ediyorum birde kan sulandırıcı igneye ne zaman başlayacaksın canım??

Son düzenleme:
canım tam kritik dönemdesin geç döllenmede olabilir 2 gün sonra 2ye katlaması lazım canım

sevdalinka canım sen kaçıncı gün kan testi yaptırdın degerin kaç çıktı canım çok merak ediyorum birde kan sulandırıcı igneye ne zaman başlayacaksın canım??

bebeğim sen test yaptın mı? idrarda yapmışsan ve pozitif çıkmışsa saklama bak çok merak içindeyim. Dileğim anne olman hayırlısıyla:16:

canım inşallah değerin katlanarak yükselir.
bebek denediğimizin ikinci ayında ben de gördüm 5,2 rakamını. ama adetim az gelmişti test vermiştim öyle çıkmıştı. ama sonra düştü.
dileğim senin yavrunun sana sıkıca tutunması.

çok moralim bozuk kızlar adet olmuyorum bugün kahverengi kocaman bir leke vardı çamaşırımda ateşim düşmüyor yoğun akıntım var veee kan testim negatif :( Allahım eşim okadar üzüldü ki anlatamam size. ilk defa böyle oldu. adetim gelse artık başka bişey istemiyorum

canım inşallah değerin katlanarak yükselir.
bebek denediğimizin ikinci ayında ben de gördüm 5,2 rakamını. ama adetim az gelmişti test vermiştim öyle çıkmıştı. ama sonra düştü.
dileğim senin yavrunun sana sıkıca tutunması.

Herşey olabilir canım farkındayım yapacak bişey yok Allaha sual olmaz ne gelirse yaradandan kabulumuz

Back
X