- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
öyle oldu canım ama inşaallah hayırlısı olurgünaydın hanımlar...
çok güvenilir değil bence cnm gebelik testleri bile bazen yanıltabiliyor insanı...
yeni aya çok dinamik başladın cnm maşllah...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle oldu canım ama inşaallah hayırlısı olurgünaydın hanımlar...
çok güvenilir değil bence cnm gebelik testleri bile bazen yanıltabiliyor insanı...
yeni aya çok dinamik başladın cnm maşllah...![]()
günaydın kızlar
bu da benim ateş tablom
sabah test yaptım. tek çizgi
ama dün izinliydim işe gitmedim. sabah kalkınca test yapayım dedim baktım kalmamış. ovulasyon testi de gösteriyor diye birşeyler okumuştum bir zamanlar forumda. nasıl olsa bol miktarda var bir tane kullanayım dedim. ikinci çizgi silik çıktı
ovulasyon testi gösterir mi gerçekten hamileliği :26:
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com 12. gün çatlatma ignesi oldum şimdi ateşim böyle sizce durum ne yerleşme düşüşü olabilirmi yoksa regl geliyomu![]()
ewett canımm yorulmakk yokkk nede olsa yumurtlama bittikten sonra uzunca süre dinleneceksiniz :)))Dimi sanki bugün çatlayacak gibi yarın artar diye düşünüyorum dün geceki akıntıda öyle gösteriyo
bugün hatta 24 saat canlı kaldıgını varsayarsak yarın gece de halvet lazım bence sanki
oyy oyyy yoruldummmmmmmmmmmm anacım![]()
ben geçen hafta cuma günü dr a gittim adetim 2 gün geçince test yaptırmıştım 175 çıkmıştı dr hamilesin dedi ama sağlıklı bi gebelik demem için 48 saatte 2 kat artması lazım dedi 48 saat sonra 436 çıktı. yarın kontrolum var kaç haftalık olduğunu söylyecek. bana göre şuan 5 haftayı geçti. 5 haftalıkken gözükürmüş daha doğrusu değer 1000lerin üstündeyse benim olmuştur artış olduguna göre inşallah görürüz keseyide bebeğide. canım bu okadar stresli bi bekleyişki. acaba hamilemiyim bu ay diye düşünmekten çok daha stresli. bu seferde sağlıklımı bi sorun olurmu endişeleri. şikayet etmiyorum ama herkes kadar korkuyorum.
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com 12. gün çatlatma ignesi oldum şimdi ateşim böyle sizce durum ne yerleşme düşüşü olabilirmi yoksa regl geliyomu![]()
ewett canımm yorulmakk yokkk nede olsa yumurtlama bittikten sonra uzunca süre dinleneceksiniz :)))
maaşşallahh canımm artışş çok güzel olmuşşş insaaallahhh bendee böyle güzel haberler verebilirimmm .bence 436 çıktıktan 4 gün sonra çok rahat kese görülebilir canım Allahında izniyle
mulberry bir ihtimal geç çatladığını düşünsek sen testi 2 gün sonra tekrarla bence ,eğer hala adet olmadıysan o gün inş hamilelik haberi alırsın diyelim :)
karasal ateş ortalaman 36.6 ve sen o değerin üstünde hiç kalmamışsın hep düşüş olmuş,eğer 28 güne bir adet geliorsa sen adet olursun gibi,ama şu da var ki klomen kist yapabilior biliorsun çatlatma iğnesi pek işe yaramamış gibi görünüor,bu da karışık bir durum
yine söylüorum ben ateşine göre yorum yapıorum ,doktorun daha iyi görüp bilir ama bence tablon normal değil,yani çatlama yok gibi
günayydın canım ewet kan verdim saglık ocagına gittim bize çok yakın sonucun yarın çıkacagını söyledii lütfen dua edin kızlarr güzel bir sonuçç alayım
canım çok sevindim..hadi hayırlı haberler inşallah..canım tablomu bugün yazmadım ama ateşimi ölçtüm dur hemen paylaşım herkesede
39c5aa Ovulation charts on FertilityFriend.com
ewet oldu canım benim bu 2. gebeligim olacakk rabbim izniyle ve hamile oldugumu düşünüyorum içimdeki ses öyle söylüyor dünüde atlattımya Allah a çok şükür bundan önceki tablom yoktu ama son günlerini ölçmüştüm 27.günden sonra 36.3 ten 36.2 ye düştü 2 gün sonrada kırmızılar gelmişti zaten.
benim ilk gebeligimde erken ögrenmiştim 5 gün önce test yapmıştım 31 çıkmıştı ozaman adet günümde ise 200 lerdeydi ben yine 200 lü birşeyler bekliyorum 2 binlerlerde çıkmaz çıkarsada çok sevinirim insaallah çıksın ama birde okadar yüksek çıkmayıp üzülmekte var.güzel bir deger çıksında insaallah bebegim benimle olsunda nasıl olsa 2000 leride görürüm insaallah
dualarınızı eksik etmeyin kızlaarrr insaallah dualarımızlaa bebbişlerimize kavuşacagız
canımmm maaşşallahhh çok güzel katlanmış acaba benim kaç çıkar degerim insaallah güzel bir deger çıkar yarın ikimizde güzel haberler veririz insaallahbugün 4 gün oldu canım yarın 5 gün olacak inşallah düzenli artışına devam etmiştir. değerler herkeste farklı bana ilk başta çok az gelmişti ve korkmuştum arttığını görene kadar..
:13:
canım çok sevindim..hadi hayırlı haberler inşallah.....heyecanla bekliyoruz...sonucunu alınca neler yaşadın aç zamandır istiyordun neler kullandın soruvarmıydı yazarsın..hatta sen şimdiden yaz, heyecandan unutabilirsin...
![]()
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bat yarın bugün ateşim yükseldi.ama buna sevinemiyorum bilee çünkü adet ağrılarım başladı kesin yarın gelecek kırmızılar.barii ateşim yükselip içimde ümit oluşturmasaydı düşseydi inanın bu kaadar stres olmayacakımmm....
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bat yarın bugün ateşim yükseldi.ama buna sevinemiyorum bilee çünkü adet ağrılarım başladı kesin yarın gelecek kırmızılar.barii ateşim yükselip içimde ümit oluşturmasaydı düşseydi inanın bu kaadar stres olmayacakımmm....
canımmm maaşşallahhh çok güzel katlanmış acaba benim kaç çıkar degerim insaallah güzel bir deger çıkar yarın ikimizde güzel haberler veririz insaallah
:)) canım öncelikle 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite var dedi dr.umuz hiç korunmadık 1 yıl önce 1 gebelik yaşadım ozaman sogan suyu ve incir kürü kullanmıştım ve preseed almıştım 10 haftalık gebeyken kalp atışları durdu ve gelişinde gerilik başlamıştı genetik testlerim yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı heterezigot 1senedir sürekli çalışıyoruz bir arkadaş ateş ölçme topigini tavsiye etti ve ona başladım bu ay çigdemcigimin kulakları çınlasın yumurtlama döneminde hergün ilişki denedik ve yastık koyduk altıma öyle yattım sabaha kadar ve yumurtlama bitimi progesteron hapa başladım halen içiyorum corasprin aynı şekilde ve folik plusta içiyordum zaten bunları yaptım sonucu alınca neler yaşadıgımı yarın alınca yazarımmm insaaallahhh rabbim güzel haberler almayı nasip eyler budefa evladımı saglıkla kucagıma almak nasip olur insaallahh
aaaaaaaaa hariikaaa tablon canımmm benimde adet sancım oldu hemde nasılll oyüzdende test günümü hep ileri attım çok şükür gelmediii bence sende hamileesinnn canımmmm ümitsizlik en büyük düşmanımızzzzzzz hadi insaallahh yarınn 3 güzel haberr veririzz belkide![]()
canım ateş süper bence benimde adet günüm artmıştı ateşim son günler ölçmüştüm ben.. hadi inşallah güzel haberlerini alırız..
bugün doktordaydım doktor da bana gün aşırı ilşki önerdi. kafam karışık. doktoru dinlesem mi dinlemesem mi:26:
pardon önermedi ısrarla öyle yap dedi. 12,14 ve 16. gün ilişki dedi 22. gün de progesterona bak dedi.
canım ben 5 ay boyunca yok tek günler yok çift günler dedim tutturamadım. bu ay hergün denedim oldu.. hergün ilişkide kaçırma şansı yok.. tabi dr saha dogrusunu bilir...
günaydınnnnnn adetin 2. günü majezik e yüklendim çok ağrım var ateşim adette 36.0 da sabit kaldı böylece adet ateşimi gördüm :)) perşembe gününe randevu aldım adetin 3. günü bütün hormon testlerimi yaptırcam ovulasyon testimin siparişini de verdim haydi hayırlısı artık