• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benimde kargom yolda ateş ölçerim geliyor sonunda gelsin bende hemen başlıycam bakalım daha bat 9 ocak en azından adette nasıl düşüyor anlayabilirim yani
bazen burdan ateş ölmelerimi size sorabilirim sonuçta ilk kez deniycem yardımcı olursanız çoook sevinirim diğer ntopicteki arkadaşlarımdan da yardım alıcam inşllah bakalım :16:

taa kargoyla ısmarlıyacak ne var eczanede 5 tl

sabahleyin uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan saat 6-8 arası hergün aynı saatte en az 3 saatlik uykunun ardından bi ölçüm olmalı. doğru sonuç için adetin 1. gününden itibaren ölçülmeli. ama ben adet bitiminde başlıyorum.

selam kızlarrr nasılsınız??

bebeğim güzel hberlerle gelirsin inşallah...:emir_bebek:

bugün itibariyle diyete ve spora:8::8: başladım inşallah kilo vercem hemde ovulasyona kadar geçen zamanımda kafamı başka şeylerle meşgul edicem...

her gün 2 mil leslie yapıcam..

bugün itibariyle diyete ve spora:8::8: başladım inşallah kilo vercem hemde ovulasyona kadar geçen zamanımda kafamı başka şeylerle meşgul edicem...

tickerin da degismis canim hayirli olsun:34:
ben de ben de basliycam birkac gundur hep erteliyordum ama yarindan itibren ben de basliycam:34:

taa kargoyla ısmarlıyacak ne var eczanede 5 tl

sabahleyin uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan saat 6-8 arası hergün aynı saatte en az 3 saatlik uykunun ardından bi ölçüm olmalı. doğru sonuç için adetin 1. gününden itibaren ölçülmeli. ama ben adet bitiminde başlıyorum.

canım oturduğum yerde eczane çok uzak ve aracımda yopk o yüzden

allah duysun sesini canım ya inşallah sata nasıl 5 gün oluyor ama onu anlamıyorum 7sinde olmam lazım cunku ayyy bu sat bat cok karmasık işler canım :)

bebişte bende çok iyiyiz allaha şükürler olsun tüm vaktin hayatım Derin hanım oldu :) dünyanın en güzel duygusu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip eylesin

amin canım inş.

evet canım öleydim :) ve 2 gebeliğimede ateş ölçerek kaldım derincik de iyi büyüo sıpa inş canım en kısa zamanda görürsünüz bugün test gününmüş hayırlı haberlerle gel inş :)

bebeğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

hadi güzel haberlerle gel

merakla bekliyorum seni

:119: :119: :119: :119:

:52::52::52::52::52:dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee:52::52::52::52:

:49: degerim 223 çıktı kızllaarrrrrr sizce nasıl

:52::52::52::52::52:dualarınızz için hepinize çok teşşekkürederim kızlarrr veee hamiilleeyyyimmmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbimeeee:52::52::52::52:

gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallahhh değerinde gayet iyi :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

gözün aydın canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallahhh değerinde gayet iyi :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

amminn canımmm insaaallahhh rabbimmm bana nasip ettigi gibi sizlerede nasip eylesin insaaallah benimde saglıkla kucagıma almayı nasip eylesin insaallah

gözün aydın melek evladın yollamış kardeşini sana umarım yüzün güler kucağına alırsın bu sefer rabbim yardımcın olsun canım

uzun zamandır yazmadım biraz kendi içime kapanasım geldi ama sizleri hep yakından takip ettim kimi zaman haberlerinizle sevindimm kimi zamanda üzüldümmm çiğdem çok geçmiş olsun canımm rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh devsel gözün aydınn sağlıcakla kucağına al inşallahh karanfil ikizler aysunummmm every yeni döngünüz sizede bebişinizi getirir inşallahh ben henüz ovucanda pozitifi göremedimm 17 günüm beklemedeyim bakalımm nasip artıkk hepinizi özledim çok öpüyorumm pek yazmıyorum ama her gün okuyorumm dpo 7 8 den sonra gelirim belki güzel fikirlerinizi duyabilmek için kendinize iyi bakın hoşçakalınnn :54:

aysunnumm everyy :38:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah canım
çok sevindim senin adına

Allah hayırlısıyla tamamlayıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin bu sefer
:emir_bebek: :emir_bebek:

gözün aydın melek evladın yollamış kardeşini sana umarım yüzün güler kucağına alırsın bu sefer rabbim yardımcın olsun canım
darisi basimiza Nazlim
bizim bebislerimiz de gondersin kardeslerini :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

QUOTE=yasib2538;22501706]uzun zamandır yazmadım biraz kendi içime kapanasım geldi ama sizleri hep yakından takip ettim kimi zaman haberlerinizle sevindimm kimi zamanda üzüldümmm çiğdem çok geçmiş olsun canımm rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallahh devsel gözün aydınn sağlıcakla kucağına al inşallahh karanfil ikizler aysunummmm every yeni döngünüz sizede bebişinizi getirir inşallahh ben henüz ovucanda pozitifi göremedimm 17 günüm beklemedeyim bakalımm nasip artıkk hepinizi özledim çok öpüyorumm pek yazmıyorum ama her gün okuyorumm dpo 7 8 den sonra gelirim belki güzel fikirlerinizi duyabilmek için kendinize iyi bakın hoşçakalınnn :54:
canim benim insan buraya gelmese bile burdakiler aklina geliyor di mi
ben de cok baglanmisim buraya oyle farkediyorum. foruma girmedigimde aklim burda oluyor. gel arada yaz bize de,:16::16::16:tesekkur ederim cok insallah gelecek bebislerimiz bu ocak ayinda

bebeğim tebriklerrrr :46: :46: :46: değerinde gayet güzel :nazar: :nazar:

darısı bizlerin başına inşallahhh :46:

Bebeğim_01 canımmm dün seni tebrik etmiştim zaten belliydi :))))
allah bu defa kucağına almayı nasip etsin cnm gözün ayydınnnnnnnnnn
darısı başımıza inşş :)
tablonu hemen tekrar koymanı istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayrıca hangi gnler ilişki oldu tabloya göre yani neler yaptın
yattın mı ek bi kür uyguladınmı vs brz bize de anlat emiiiiiiiiiiiiiii :)

tebrikler bebeğim_01, sağlıklı bir gebelik diliyorum.
değerin de çok güzel:nazar::nazar::nazar:
tablonu hemen koy tekrar bakalım.

Bebeğim_01 canımmm dün seni tebrik etmiştim zaten belliydi :))))
allah bu defa kucağına almayı nasip etsin cnm gözün ayydınnnnnnnnnn
darısı başımıza inşş :)
tablonu hemen tekrar koymanı istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
ayrıca hangi gnler ilişki oldu tabloya göre yani neler yaptın
yattın mı ek bi kür uyguladınmı vs brz bize de anlat emiiiiiiiiiiiiiii :)

evet canim ben de anlatmani istiyorum
bir de ne kadar zaman sonra geldi

Back
X