- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
ben buldummmm Ovulation Tests yazan yerde OPK var oradan işaretliyorsunkızlar ecrntrk bir şey sormuştu
ff tablosunda ovulasyon testinin pozitifini nereye işaretliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buldummmm Ovulation Tests yazan yerde OPK var oradan işaretliyorsunkızlar ecrntrk bir şey sormuştu
ff tablosunda ovulasyon testinin pozitifini nereye işaretliyoruz
ya kızlar sinir oluyorum ya okadarda ovulasyon testi yapıyorum gitti gitti yine çizgiyi ilişki olmayan güne çekti ya
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar yarın kan testine gideceğim ne diyorsunuz dün gece baska bişeyden dolayı hastaneye gittim rahim kalınlığı 10 cm olmus
Evet cnm bencede 16.gun yaptigin yani ustteki daha koyu..ve silik cikan gun yani 17.gun sanirim ovulasyon olmus gibi:26:kızlar üstteki 16.gün yaptığım alttaki 17.gün yaptığım test,m
alttaki daha silik dimi ikinci
bu arada ovulasyon testi bu
evet canım ben de buldum sağol işaretledimben buldummmm Ovulation Tests yazan yerde OPK var oradan işaretliyorsun
Canim gecen ayki tablona baktim senin gecen ayda sanirim oyle olmus..yani pozitifi gordukten sonra ertesi gun catlama olmus gibi..cunku pozitifi gordukten sonraki gunler isin dusmus,sonrasinda yukselmeye baslamis:26:
ama sonucta arkadaslarinda dedigi gibi spermler uzun sure yasayabiliyorlarmis,seninde tabloya gore 1 gun oncesi iliski olmus zaten..hakkinda hayirlisi olsun cnm..
Canim tablon Mas.cook guzel gorunuyor..ins yrn guzel haberler alirsin-verirsin
Catlama olmus bence cnm,,ama seninde zebbek gibi sanirim pozitifi gorukten sonraki gunler olmus catlama,yani bence 17.gunde olmus olabilir..:26:
Evet cnm bencede 16.gun yaptigin yani ustteki daha koyu..ve silik cikan gun yani 17.gun sanirim ovulasyon olmus gibi:26:
evet canım ben de buldum sağol işaretledim
canıım yorumun için sağol ama ben 16.gün olduğunu düşünüyorum çünkü
15 ve 16.günlerde toplu iğne başı gibi ve akıntı içinde kan geldi 17.gün bitti bir daha da gelmedi.
zaten 15 -16-ve 17.günlerde çalışma oldu
artık gerisi rabbimden
Rica ederim cnm..Aslinda tablon 17.gune cekebilir cizgiyi bende tabloya gore tahmin yapmak istemistim..cunku zebbek arkadasinki pozitifi gordukten sonra ertesi gun cekmis cizgiyi..ama bence herkeste degisebiliyor bu yumurtlama sureci..yani bazi arkadaslarda pozitifi gordugunun ertesi gun veya 2 gun sonrasi bile, bazilarinda ise pozitifi gordugu gun catlama olabiliyor..yani cok degisken ates olcme yontemi bu yuzden cok iyi ikisini beraber uygulayinca hem ovulasyon testi hem ates olcme o zaman anlasilabiliyor..pozitifi gordugun gun mu yoksa ne kadar sonrasi olmus diye..cunku bnm de sanirim pozitifi gordugum gun yumurtlama oluyor,ertesi gun isim yukselmis oluyor..dedigim gibi bazilarinda daha da gec olabiliyor..
Yoksa benim gercek dusuncemde seninle ayni..yani 16.gun yumurtlama olmustur diye dusundum:26:
ins bu tablon sana gonlundekini getirir...
amin canım cümlemizin gönlündekini versin
neden 16 diyorum ;çünkü 16.düştü ateş,m 17 ve 18 de yükseldi ee birde kanlı akıntı ve çokkasık ağrım oldu adet olacakmışım gibi
Amin...
Anladim cnm..sen daha iyi bilirsin bence..yazdiklarina gorede cok yuksek ihtimal dogrudur..benimde gecen ay ovulasyon testinde ilk pozitifi gordugum gun isim dusmustu..yani sadece 1 gun gordum pozitif ve ayni gun isim dusmustu ve yumurtlama olmus oluyor sanirim..tablomda buydu canim;
370846 Ovulation charts on FertilityFriend.com
senin de ısının düşük olduğu gün olmuş
benım de öyle umarım bu ay gebe kalırız.
ve rüyamda test yapmadan bir gün önce sanırım doktorum diyor ki yumurtan büyümüş ve git test yap gebe olabilirsin
ve hiç düşünmedn yattım
umarım bir işarettir
ins Canim,ins bu bir isarettir ve ruyan cikar..
Evet aynen dedigin gibi isimin dustugu gun yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum bende..ve sadece 15.gun gordum ovulasyon testinde pozitifi..bunu ozellikle soyluyorum cunku hani derler ya canim ilk pozitifi gordukten 24-36 saat sonra yumurtlama olur diye yani iste ertesi gun veya 2 gun sonrasi bile olabilir diye..dogru olabilir ama bu kisiden kisiye degiside biliyor..mesela biz pozitifi gordugumuz gun yumurtlamisiz..kimisi pozitifi gordugu gun degil sonrasindaki 2 gun icerisinde olur..o yuzden aslinda ovulasyon testiyle beraber ates olcmemiz cok cok iyi bir yontem oluyor..ve dua na amin diyorum ins bu ay hayirlisiyla gebe kaliriz canim tum isteyenlerle beraber![]()
peki benım 17.gün silikleşmeye başlamsı ne demek oluyor?
bu testleri anlamaya çalıştığım için soruyorum
Acikcasi bende cok iyi bilmiyorum cnm ama okudugum yorumlardan anladigim kadariyla siliklesmeye baslamasi yumurtlamanin gectigini soyluyor:26:
Ama dedigim gibi eger ates olcmeyle beraber ovulasyon testi kullaniliyorsa daha net bilgiye erisilebilir..cunku atesinde testinde sana ayni bilgiyi vermesi gerekiyor..bnm gecen ayki tablomda bu boyle..atesim ve testim paralel gitti![]()
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.comateşim bu
16 pozitif,17 biraz daha silik
Evet gordum cnm ates tablonu..yarinki atesine gore ff cizgiyi 16.gune veya 17.gune cekebilir diye dusunuyorum..ama 17.gune ceksede
seninde soyledigin belirtilere gore bnmde dusuncem 16.gunde olabilicegi yonunde![]()
canım çok sağol
ben de pko var ve 3 aydır hayıt suyu içiyorum
hormon değerlerimi düzenledi ve bu ay kendiliğinden yumurtlamamı sağları
bu bile mutluluk verici bir şey benım için
Allahım tez zamanda tüm isteyenlere de bana da nasip etsin bebk sahibi olmayı
ama önce yıllarca uğraşanlara versin inşallah
duacın olacğım sağol
aaa sen hayıt suyu mu içtin canım bak nasıl düzelmiş hemen yumurtlamana yardımcı olmuş maşallah..
peki hormon değerlerin kötü müydü onlardan da pko belli oluyor mu?
canım çok sağol
ben de pko var ve 3 aydır hayıt suyu içiyorum
hormon değerlerimi düzenledi ve bu ay kendiliğinden yumurtlamamı sağları
bu bile mutluluk verici bir şey benım için
Allahım tez zamanda tüm isteyenlere de bana da nasip etsin bebk sahibi olmayı
ama önce yıllarca uğraşanlara versin inşallah
duacın olacğım sağol
evet canım
ilk ay balla karıştırıp yedim
sonraki iki ay 10 gün boyunca suyunu içtim
hayıtın 2.ayında hormon tetsi yaptırdım ve LH değerin 10 küsürden 6 küsüre FSh değerim de 8 küsürden 5 küsüre düştü
yine ufak bir sorun ama epey düzeltti hormonlarımı
lh değerinin fsh den yüksek olması pko demektir
ama benım neredeyse 1den bile az fark var aralarında yani iyiye doğru gidiyorum
zaten hayıt 3 aydan sonra etki edermiş bende de etmeye başladı hem de 2 .aydan çok şükür
Mas.cnmhayit suyu hormon degerlerine iyi gelmis olmaliki kendiliginden yumurtlamissin
Sende sagol cnm,Duana butun kalbimle Amin diyorum![]()