Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sen hamilemisin
canım sen eminmisin 16. gün ovulasyon olduğuna? bana 13. gün gibi geldi eğer hamileysen 19-20. gün yerleşme düşüşü olmuş gibi ama inşaallah öyledir
evet bana da öyle geldi..bu da benim listem
adetimin 5.gununden basladim yazmaya
5.gun 28.12 36.8
6.gun 29.12 36.8
7.gun 30.12 36.4
8.gun 31.12 36.5
9.gun 1.1 36.3
10.gun 2.1 36.4
11.gun 3.1 36.5
12.gun 4.1 36.3
13.gun 5.1 36.4
14.gun 6.1 36.4
15.gun 7.1 36.3
16.gun 8.1 36.3
17.gun 9.1 36.5
18.gun 10.1 36.7
19.gun 11.1 36.7
20.gun 12.1 36.8
21.gun 13.1 36.6
22.gun 14.1 37
23.gun 15.1 36.8
24.gun 16.1 36.8
yorum yaparmisiniz kizlar 16.gun yumurtlamisim gibi sanki
canım bu harikaaaaa
bence son yumurtladığın günü baz almalısın canım çünkü geçen ay ben klomen kullanırken 2 yumoşum olmuştu biri 12 biri 16da çatladı ve 16.güne göre geldi reglim.
:
tesekkur karanfilcecim biz ikimiz de ayni gun adet olmusuz insallah bu ay ikimizin de yuzu guler
kızlar buay olanlar oldu ama ben bişey anlamadım kesinlikle ateş ölçme yöntemi bana göre değil onu anladım ben 4 ocaktan beri full çalıştım bugün çalışmadık çünkü paydos ettik dünki çalışmadan sonra çokkkk ama çoookkk yorulduk sabah ezanında uyandım üzerim açılmış don 35,7 şok şok şok üzerim açılmış donmuşum donmuş kollarım belim başım tabi buna yordum :26:artık neye yorumlıycamı sapıttım çünkü 1 saat daha uyudum 36,2 çıktı bi artış yok bugün bile çatlamış olabilir nasip kısmet artık ne diyim iflahımız kurudu denir ya o durum bizimkisi öğle paydosundayken eşim çalışsakmı14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7...... 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı
21.gün 36,2
22,gün ölçemedim
23,gün 36,2 kapatıp tekrar ölçtüm çünkü pek sabit tutamadım hemen arkasından 36,3
24,gün bugün 36,2 çıktı ilk kapatıp tekrar ölçtüm 36,3
sapıttım artık noldu yaaaaaaaaaaaaaaa anlamadım artık 36,4ü görsem rahatlıycaktım ama göremedim hala gerçi 6 gibi uyndım kendiliğimden öyle ölçtüm 01,00gibi çlışma oldu yine söylemesi ayıp çıplaktım üzerim örtülüydü ama üşümüştüm onunda etkisi varmıdır acaba kızlr benimki jübileyi yptım dedi son maçmış yani yorulduk napalım bu gece yok çlışm demiycem bidhada zaten hayırlısı artık![]()
sen de 16. gün çatlamışsın.. yani bu durumda geçtiğimiz pazar yumurtasını çatlatan senle birlikte 4 kişi oluyoruz.. 23 ocak da 4 hamiş haberi birden alırız inşallahhh
kızlar buay olanlar oldu ama ben bişey anlamadım kesinlikle ateş ölçme yöntemi bana göre değil onu anladım ben 4 ocaktan beri full çalıştım bugün çalışmadık çünkü paydos ettik dünki çalışmadan sonra çokkkk ama çoookkk yorulduk sabah ezanında uyandım üzerim açılmış don 35,7 şok şok şok üzerim açılmış donmuşum donmuş kollarım belim başım tabi buna yordum :26:artık neye yorumlıycamı sapıttım çünkü 1 saat daha uyudum 36,2 çıktı bi artış yok bugün bile çatlamış olabilir nasip kısmet artık ne diyim iflahımız kurudu denir ya o durum bizimkisi öğle paydosundayken eşim çalışsakmı![]()
![]()
![]()
Gunaydin Kizlar
morelim bozuk bugunben yumurtamin catlamasini umuyordum cok gecikti, ben hep 28 gunde olurdum ama:44:simdi aklima takildi catlamiycak mi diye, cunku dun oyle bir kasik agrim vardi ki bugun kesiklikle atesimin yukselmesi gerekiyordu. Ustelik akintilarim cok cok yogundu hersey tamam da, niye boyle gecikti ama :44: bakar misiniz siz de ??
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
al bendende okadar sıkıldım yaaaa gün aşırı çalışmaya çalışıcam artık hayırlısı ne hayaller kurmuştum yine istemeden kendiime hakim olamıyorum ki umut dünyası 23-24 ocak eşimiz memleketine gidicez müjde veririz şöyle söyleriz böyle söyleriz offf günaha giricem susayımmm bari Allahım hayırlı zamanı biliyordur ben hayatım boyunca kendimi yerden ere vurduğum üzüntüden parçalandığım olayların sonunda bile benim için nekadar hayırlı olduğunu gördüm vardır bundada bir hayır bu moddan çıkmam lazım karne hazırlamaya çalışıyorum hepsine beş verip geçesim varyaaaa dularını alırım hem belkiGunaydin Kizlar
morelim bozuk bugunben yumurtamin catlamasini umuyordum cok gecikti, ben hep 28 gunde olurdum ama:44:simdi aklima takildi catlamiycak mi diye, cunku dun oyle bir kasik agrim vardi ki bugun kesiklikle atesimin yukselmesi gerekiyordu. Ustelik akintilarim cok cok yogundu hersey tamam da, niye boyle gecikti ama :44: bakar misiniz siz de ??
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün çatlar belki de.. öyle bir iki gün gecikme olması çok normal.
kaç gündür sen anlattın ben burda yoruldum.. bizim bu ay hepsi gün aşırı oldu.. İnşallah gelir bebişlerimiz.. yumurtlama vaktin çok değişiyorsa sen de gün aşırı yap canım.. yazık size de.. bir de akıntı ağrı sancı filan olmuyor mu ya da en iyisi ovulasyon testi al..