- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
al bendende okadar sıkıldım yaaaa gün aşırı çalışmaya çalışıcam artık hayırlısı ne hayaller kurmuştum yine istemeden kendiime hakim olamıyorum ki umut dünyası 23-24 ocak eşimiz memleketine gidicez müjde veririz şöyle söyleriz böyle söyleriz offf günaha giricem susayımmm bari Allahım hayırlı zamanı biliyordur ben hayatım boyunca kendimi yerden ere vurduğum üzüntüden parçalandığım olayların sonunda bile benim için nekadar hayırlı olduğunu gördüm vardır bundada bir hayır bu moddan çıkmam lazım karne hazırlamaya çalışıyorum hepsine beş verip geçesim varyaaaa dularını alırım hem belki![]()
ilkokul öğretmeni misin.. valla ben de dün misafirin küçük kızı vardı kötü emellerime alet ettim.. ben misafirlere çay hazırlıyorum.. çocuk tutturdu bana portakal suyu sık diye.. ama öyle güzel söylüyo ki dayanamadım işimi gücümü bırakıp ona portakal suyu sıktım.. bi yandan da diyorum ki bana dua edersen öyle sıkarım.. Allahım ablanın istediğini ver diye dua et bakiimm dedimm.. çatlağım yaa... işin şakası maksatt çocuk dua etmeyi öğrensinn