• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
al bendende okadar sıkıldım yaaaa gün aşırı çalışmaya çalışıcam artık hayırlısı ne hayaller kurmuştum yine istemeden kendiime hakim olamıyorum ki umut dünyası 23-24 ocak eşimiz memleketine gidicez müjde veririz şöyle söyleriz böyle söyleriz offf günaha giricem susayımmm bari Allahım hayırlı zamanı biliyordur ben hayatım boyunca kendimi yerden ere vurduğum üzüntüden parçalandığım olayların sonunda bile benim için nekadar hayırlı olduğunu gördüm vardır bundada bir hayır bu moddan çıkmam lazım karne hazırlamaya çalışıyorum hepsine beş verip geçesim varyaaaa dularını alırım hem belki :34::1:

ilkokul öğretmeni misin.. valla ben de dün misafirin küçük kızı vardı kötü emellerime alet ettim.. ben misafirlere çay hazırlıyorum.. çocuk tutturdu bana portakal suyu sık diye.. ama öyle güzel söylüyo ki dayanamadım işimi gücümü bırakıp ona portakal suyu sıktım.. bi yandan da diyorum ki bana dua edersen öyle sıkarım.. Allahım ablanın istediğini ver diye dua et bakiimm dedimm.. çatlağım yaa... işin şakası maksatt çocuk dua etmeyi öğrensinn:52:

dun cok agridi kasiklar, akinti da yazdigim gunden beri baya yogun, yarin yukselir belki di mi
sonucta agridan 2 gun sonra da catlar belki:44: aklima catlamama ihtimali geldi sabah 35.9u grunce

benim ağrıdan 1-2 gün sonra çatlıyor.. hatta ikinci yumurtam sağ taraftaki daha küçüktü o da aynı gün ağrıdı. ama diğerinden 4 gün sonra çatladı..

ilkokul öğretmeni misin.. valla ben de dün misafirin küçük kızı vardı kötü emellerime alet ettim.. ben misafirlere çay hazırlıyorum.. çocuk tutturdu bana portakal suyu sık diye.. ama öyle güzel söylüyo ki dayanamadım işimi gücümü bırakıp ona portakal suyu sıktım.. bi yandan da diyorum ki bana dua edersen öyle sıkarım.. Allahım ablanın istediğini ver diye dua et bakiimm dedimm.. çatlağım yaa... işin şakası maksatt çocuk dua etmeyi öğrensinn:52:

tabi canım maksat çocuklar duayı öğrensin:1::72: evet ilkokul öğrtemeniyim bıldırcınlarla birlkteyim hergün bende bıldırcınım olsun istiyorummmmmmm....

Son düzenleme:
every senin bilgileerinde de öğretmen yzıyordu heralde rusyada yapıyomusun yoksa öğretmenlik

tabi canım maksat çocuklar duayı öğrensin:1::72: evet ilkokul öğrtemeniyim bıldırcınlarla birlkteyim hergün bende bıldırcınım olsun istiyorummmmmmm....

ben de bilg. öğretmeniyim kız meslekte.. bizim bıldırcınlarımız biraz büyükk:52:

Canim ins yerlesme dususudur bu goruntu..sonu bebisli olur ins:emir_bebek::emir_bebek: ben senin tabloda en basindan bu yana ayni fikirdeyim,yani yumurtanin testte pozitif gordugun gun catladigini dusunuyorum:26::26:,ins dollenmede olusmustur ve bebegin gelir cnm..

Canim bence sende 2 yumurtlama oldu gibi:26::26: ins sonucu hayirlisiyla gonlundeki gibi olsun diyorum..

Cnm atesin birden yukselmis bu cok iyi ins hamileliktendir bu isi artisin cnm..sanirim son gunlerdesin ve isin yuksek bu cok guzel:nazar::nazar:

Bende ananasi duymustum cnm,yani gebelik olustuktan sonra bebegin tutunmasini kolaylastiriyomus diye ya duymustum yada okudum:34:
Sen sanirim birara havuc gebe kalmaya engelliyici diye yazmisdin yanlis mi hatirliyorum cnm:26:

evet yaziyi da size kopyaladim ama kimse yorum yapmamisti
bilmiyorum ama sonucta yumurtlari catlattigi kesin ve ovulasyona yakin cok cok yenildiginde bir problem oldugunu sanmiyorum aksine tam bzie gore,:34:

kizlar fertility frienddeki ovulyasyon chartini buraya nasil ekliyorsunuz

kizlar fertility frienddeki ovulyasyon chartini buraya nasil ekliyorsunuz

sağda sharing var ordan setup u tıklıyorsun sonra create home page gibi bişey vardı sanırsam ondan sonra da oluşan diret linkini de buraya yapıştırıyorsun

Kızlar hepinie günaydın ben de geldim aranıza artık testi eczaneden ateş ölçme diye alıyoruz dimi ben 15 aralıkdan itibaren serephone kullanıyorum 2 kutuyu bitirdim ilkinde 2 yumurtam çatladı ama tutmadı .doktor bu ay yine kullan dedi kullandım bugün adetimin .günü kontrolum var sanıırm 13 günüfalan çatlıyor benim allah hepimizin gönlüne göre versin

kızlar günaydın,nasılsınız?yeni avatarım güzel mi?ay ben bugün yine çok heyecanlıyım yine hcg kontrol bayılacağım artık yüreğim kaldırmıyor

sen de 16. gün çatlamışsın.. yani bu durumda geçtiğimiz pazar yumurtasını çatlatan senle birlikte 4 kişi oluyoruz.. 23 ocak da 4 hamiş haberi birden alırız inşallahhh

benimde 22-23 ocak gibi inşallah gelmezler :)

benim de bugün ateşim düştü hayırlısı bakalım.. acaba doktoun görmediği bi 3. yumurta da mı var:52:

acaba bugün de çalışsam mı.. bu arada kızlar bugün progesteron ölçtürmeye gitcem.. doktor yumurtamın çatlayıp çatlamadığını anlıycakmış.. ben tabloyu göstersemm:52:

kızlar çatlamadan 1 hafta sonra progesteronumu ölçtürdüm 13 çıktı sizce nasıl anlayan varmı 3 ay öncede baktırmıştım 7 çıkmıştı
buda tablom
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar benimde ateşim bu...neden düşmüyo hiç bu ?

bu arada son adetlerimde şöyle

24 ekim
22 kasım
19 aralık

yani hep geriye doğru geliyo..bugün ayın 16sı ama bende bişey yok şimdilik inşallahda olmaz...

göğüs ağrım daha yeni geçiyo ama 1-2 gün adet olurum belkide :(

ama ateşim neden hep yüksek

Back
X