• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9

bugün adet günümdü. kırmızılar gelmedi. ateş düşmedi. şimdi umutlanmalımıyım sizce. yoksa birkaç gün dahamı bekleyim. normalde adet ateşim 36.2ydi. bu tablo beni bayağı heyecanlandırdı. :52:

Canımm inşAllah hamilesindirrr darısı başımıaa hayırlıısylaaaa aminn :1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah canım. isteyen herkese Allah bebiş versin kısa zamanda. bende 5 aydır kırmızıları görünce bu ay umutlanmayım diyorum ama bu ateş olayı beni çok etkiledi. acaba diyorum hep. İnşallah kırmızılar gelmez. :26:

15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9

bugün adet günümdü. kırmızılar gelmedi. ateş düşmedi. şimdi umutlanmalımıyım sizce. yoksa birkaç gün dahamı bekleyim. normalde adet ateşim 36.2ydi. bu tablo beni bayağı heyecanlandırdı. :52:

canım ateşin çok güzel vede bence gebesin:34:

napıyosun canım var mı bi gelişme? ne durumda yumoşlar? tedavi nasıl gidiyor?
ben 6 ay aranızda olmıcam bu kulvardan çekiliyom:)
koruncaz malesef anlattım mı bilmiyorum.
belki 4-5 ay sonra düzelirsem haziran gibi tekrar çalışmalara başlıcaz
ne kadar acele ettiysem o kadar uzaklaştı bu bebek benden :14:

ayyy canım yaa. İnşallah öyledir. ateşim düşüşe geçer diye öyle korkuyorum ki. bu arada sen nasılsın canım. kendi derdimden senide sormayı unuttum. kusura bakma. :17:

saBhki ateşini koy hemen merakla beklicem....inş böyle güzel çıkıcak...

canım ben nasılım iyiyim sanırım....
8.ayımdayım bebeğim gelmedi...
15 tatilde ank.da eşimin testlerini tekrarlatıp dr gidicez...
artık sonuçlara göre yolumuzu çizicez...
böyle işte canım...

dusukten sonra zaten ben kac gun hastanede yattim bir sorun yoktu doktor tekrar kontrol etmedi
sanci degil karincalanma gibi garip birsye anlamadim gitti:))
ya ruscada size anlattigim gibi anlatamam ki:1:
aaa haklısın canım orasını ben düşünemedim bi an aklımdan çıktı rusyada olduğun :9:

15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9

ne güzel ateşin inşllah hamilesindir...

kızlar ateşimde bir anormallik var dün ovulasyon testi pozitif çıktı bugün ateşim düştü acaba yeni mi yumurtluyorum birde döllenmeden sonra ateş aniden düşermiş bu düşüş kaçıncı gün oluyor acaba

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9

daha önce hiç 36.9 u gördün mü ben 10 ay ateş ölçtüm 2 kez gördüm ikiisnde de hamileydim
yani diğer aylarından farklılık varsa hamile olabilirdin yüksekliği ii
bence test yap zazarı olmaz benim beta 75 ken çokkk silkk çıkmıştı testte

iyiyim cnm
8+2 yiz bugün rabbimin izniyle
2 hafta önce kanamam oldu hastanede kaldım bir gece
şimdide evde dinleniyorum
şimdilik sorun yok çok şükür :nazar:
sen nasılsın, kocaman olmuş maşallah bebişin :nazar:

canım geçmiş olsun eylül annelrinde de gözükmüyorsun
aman sorun olmasın Allah korusun

şeker l
eblebi canım nasılsınn
napıyor bebişin kaç haftalık oldunuz

senin nasıl gidiyor canım hamilelik ben sevdalinka
artık mide bulantısı yoktur

yok canım bi gelişme bende de yok malesef.. bekliyoruz işte. ama sanırım adet geliyor.. hayırlısı olsun artık.. neden koruncaksınız canım onu anlayamadım ben:44:
yoksa hsg çektirdin mi?
kötü bişey çıkmadı değil mi...
dualarım seninle canım benim..:16:
15 ocak 36.5
16 ocak 36.5
17 ocak 36.6
18 ocak 36.7
19 ocak 36.8
20 ocak 36.7
21 ocak 36.9

artık umutlanmaya başla bence:23:

Son düzenleme:

ne oldu hayıırdır canım ??
ayrıca merak etme gelecektir meleğin en uygun zaamanda
benimki 2 buçuk yılda geldi :)

ovulasyon testinde pozitifi görünce o gün yumurtlam olacağının garatisi yok ki
ertesi gün olabilir değerlendir
ateşimden 16 yada 17. gün yumurtladığımı sanmıştım ama dün pozitfi görünce demek daha yeni oluyor. bugün kü testte önemli tabi

evet canım yarın çizgini 17. güne çeker sanıyorum...

canım gözün aydın.:46::46::46:.önceki tabloların da böyle istikrarlı mıydı?...Allah kucağınıza almyı da nasip etsin sağlıkla....:nazar::nazar::nazar:

bugünlerde çatlıcak gibi görünüyor..bugünü ve sonraki 2 günü boş geçme canım...hatta bugün çatlamış da olabilir..çalışmalara devam..hiç kasık ağrısı filan hissetmedin mi?

canım sen nerelerdesin..kaç gün yazdım burdan bebeğimden haberi olan var mı diye.:19:.niye kayboldun birden anlamadım ben....merak ettim seni..ne yalan söyleyim çok da kızdım...:47::47::47:..neyse nasılsın..bebek nasıl?

canım bana kızma ne olur mümkün oldugu kadar stresten uzak durmaya çalışıyorum nete girmememeye çalışıyorum.hem bebege zararlı hem kafamı kötü şeylerden kötü düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum semavi arkadaşım bana kızmış diger kızlar sizlerde kızgınmısınız ben sürekli giriyorum sizleri takip ediyorum ama yorum yapabilecegim bir gelişme yok.biliyorsunuz en son kese görülmedi demiştim sizlere 6. haftamızda tam ümitlerimiz bitti gittik dış gebelik diyoruz artık dr.minnacık bir kese gördü yukarda dedi beklide diger dr.lar ondan göremediler bilemiyorum ki insaallah ondandır kan degerim artıyordu sürekli işte 30unda tekrar dr.a gidecegiz insaallah buraya kalp atışlarınıda duydum diye yazarım kızlar hem çok korkuyorum hemde içimdeee rabbime teslimiyet var kurban oldugumm bebbişime uzun ömürler verir insaallah.ayın 30una kadar gelemiyebilirim beni merak etmeyin kötü birşey olursa yazarım zaten iyi birşey olursada kesinnn yazarım çünki mutluluk paylaştıkça artar :49: dualarınızı eksik etmeyin kızlar

canım bana kızma ne olur mümkün oldugu kadar stresten uzak durmaya çalışıyorum nete girmememeye çalışıyorum.hem bebege zararlı hem kafamı kötü şeylerden kötü düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum semavi arkadaşım bana kızmış diger kızlar sizlerde kızgınmısınız ben sürekli giriyorum sizleri takip ediyorum ama yorum yapabilecegim bir gelişme yok.biliyorsunuz en son kese görülmedi demiştim sizlere 6. haftamızda tam ümitlerimiz bitti gittik dış gebelik diyoruz artık dr.minnacık bir kese gördü yukarda dedi beklide diger dr.lar ondan göremediler bilemiyorum ki insaallah ondandır kan degerim artıyordu sürekli işte 30unda tekrar dr.a gidecegiz insaallah buraya kalp atışlarınıda duydum diye yazarım kızlar hem çok korkuyorum hemde içimdeee rabbime teslimiyet var kurban oldugumm bebbişime uzun ömürler verir insaallah.ayın 30una kadar gelemiyebilirim beni merak etmeyin kötü birşey olursa yazarım zaten iyi birşey olursada kesinnn yazarım çünki mutluluk paylaştıkça artar :49: dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Allah bebeğinizi eşine ve sana bağışlasın..
Siz iyi olun da gerisi mühim değil.. kesenin görünmesine çok sevindim:16:

Back
X