Kızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
5 kasımda kontrole gitmeden önce böbreğimde ağrı vardı dr kum döküyor olabilirsin demişti idrar istemişti ama hem oğlum yanımızdaydı hem de hastanede wc ye girmek istemediğim için evden gönderirim dedim ama aradan 10 gün geçti ben bir türlü veremedim, bu sürede ara ara ağrım oldu
bu cumadan itibaren sanırım daha öncede olabilir, gece böbrekten kasığa vuran ağrım devam etti uykularımı kaçırdı doğum sancısı gibiydi aynı, sancıdan değil doğum olmasından korkuyordum, cumartesi ve pazar günü mide bulantısı göbek deliği etrafında ağrım başladı gaz sancısıydı ama ne sancı, cumartesi gecesi sabaha kadar kıvrandım eşim acile gidelim dedi yok dedim, sabah artık ağladım ağrıdan ki doğum sancısında suni sancıda gıkım çıkmamıştı benim ama bu nefesimi kesiyordu mideme sırtıma vurdu, kesin gaz dedim, acile gittik, dr şükür çok iyi çıktı kendi eliyle nst ye bağladı, her şeyi ayrıntılı sordu ilk doğumumu tansiyonumu, ultrasonda güzelce baktı oğlum iyiydi şükür, nst de iki kere sancı çıktı ama 40 taydı dr kasılma yok dedi onu önemsemedi, idrar kan istedi, erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici yapalım dedi istemedim, tahlil sonucunu beklemedim eşim gösterdi, susuz kalmışım o yüzden ağrımış böbreğim neyse ki oğlumun suyu iyiydi,gaz içinde gaviscon demiş evde içmiştim zaten ama bağırsak gazına bir ilaç dememiş beni kıvrandıran oydu, bende rezene içtim iki fincan, hamdolsun bu gece uyuyabildim çünkü sancım olmadı
kızlar çok fenaydı doğum sancısını bilenler anlar göbek deliğim etrafına giriyordu ter döküyordum kendimi yerlere atıp ağlıyordum, hamdolsun geçti Rabbim vermesin bir daha
uzun oldu ama:)