• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar annemdeydim yyazamadım doğru dürüst
Ovulasyon testi aldım yine hep almam diyordum yine aldım
Neyse benim eskilerden biliyorum pozitif olmasına yakın ikinci çizgi anında çıkıyordu yyine öyle oldu bugün 8.gunum yaklaştı mi yoksa incirler fayda etti mu acaba :KK76::KK76::KK76:
Incirler fayda etmiş demekki :)

Ben yaptırdım:KK53:ama her ebe farklı şey yapıyor ben kadının dediklerini sadece bir ay Yaptım Devamını getiremedim Yasemin dışında arzerik ve enfal de bu şekilde gebe kalanlardan.bu arkadaşlar kolay kolay hamile kalamayan arkadaşlar ve ebeye Gittiği ay hamile kalıyor.dediğin gibi hiçbir bilimsel açıklaması yok ama bunlar gibi birçok örnek var kk da.bilmiyorum belki de psikolojik bir rahatlama da olabilir.ama birçok kişide işe yaradığı kesin:KK45:
Bende araştırıyorum ama bulamadım hiç öyle bir ebe mübarek kimsede bilmiyor tabi milletten bir sorun yokki patır patır doguruyolar

Incirler fayda etmiş demekki :)

Niye öyle dedin kız :KK70:

Oooo incirler coşturdu beni :))
Neyse benim rahmim retrovert bi kadına gittim eğrilik var falan diye karnımı ovaladi durdu sonrada ters döndüm ayaklar havada baş aşağı onu nasıl yaptım halen anlamam :) sıkıca sardı kasigimi o gün birlikte ol dedi iki gün sonra yine gel dedi yine aynı işlemi yaptı ama ben 2 hafta boyunca çok kötü oldum karnim berelendi mosmordu çok canım yandı bi işe de yaramadı
Annemin rahmi de tersmis ben 5 yıl sonra olmuşum arkamdan 2 kardeş daha yani zamanı dolunca oluyor bence

Bu arada ben çok şey yaptırdım yani 6 yıl olunca her naneyi denedim göbekte çektirdim acı elma yağını da koydum şeyime :) dün bi arkadaşım bana maya rahim masaji ile ilgili bir video yollamış İnternette yazarsanız bir bayanın sitesi var açıklamalı video da var ben ona başladım bugün denemek isteyen olursa baksın derim

Ay güldürdün beni.işte her ebe farklı Şeyler yapıyor.mesela benim ebe elbisemden tuttu 1-2 salladı beni biraz da masaj gibi birşeyler yaptı ama hiç canımı acıtmadı.bir de rahim ters demiyor bu kadınlar rahmin Eğri diyor.ters rahim gebe kalmaya engel değil diye biliyorum.
Neyse benim rahmim retrovert bi kadına gittim eğrilik var falan diye karnımı ovaladi durdu sonrada ters döndüm ayaklar havada baş aşağı onu nasıl yaptım halen anlamam :) sıkıca sardı kasigimi o gün birlikte ol dedi iki gün sonra yine gel dedi yine aynı işlemi yaptı ama ben 2 hafta boyunca çok kötü oldum karnim berelendi mosmordu çok canım yandı bi işe de yaramadı
Annemin rahmi de tersmis ben 5 yıl sonra olmuşum arkamdan 2 kardeş daha yani zamanı dolunca oluyor bence
ür

sen kasık çektirme filan yaptırdın mı ?
Yok bir geçen ay göbeğim düşmüş :KK53: bir teyze onu koydu yerine anneme demiş kızın bu ay hamile kalır dikkat etsin diye (hamile kalmak istediğimi bilmeyen nadir insanlardan biri kendisi)

Ama olmadı maalesef. şimdi önce histereskopi olsun da sonra şu ebe teyzeyi bulcam:KK48:

• Beğen
Reactions: iiz
Bu arada ben çok şey yaptırdım yani 6 yıl olunca her naneyi denedim göbekte çektirdim acı elma yağını da koydum şeyime :) dün bi arkadaşım bana maya rahim masaji ile ilgili bir video yollamış İnternette yazarsanız bir bayanın sitesi var açıklamalı video da var ben ona başladım bugün denemek isteyen olursa baksın derim
Ne yazacağız maya rahim masajı mı

• Beğen
Reactions: iiz
Aaa benim hem annem hem kv 6 sene çocukları olmamış , 6 yıldan sonra ikisi de peşpeşe 2 tane doğurmuş sonra korunmuşlar sonra bir tane daha yapıp kapanışı vermişler. hikayeler aynı hep

kızlarr çok sordum ama folic 1 de 400 mcg var inofolic in 1 poşetinde 100 mcg var sabah akşam 1 er poşet içiyim dedim 200 mcg oluo ama

Veson Veson xpreiaZ xpreiaZ
Kızlar benim hsgi yorumlar mısınız
Raporda normal yazıyor ama sorayım dedim siz bu işten anlıyosunuz

Eklentiler

• _20161102_175941.webp
    _20161102_175941.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
  • _20161102_180002.webp
    _20161102_180002.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 35
  • _20161102_180025.webp
    _20161102_180025.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 41
Ay güldürdün beni.işte her ebe farklı Şeyler yapıyor.mesela benim ebe elbisemden tuttu 1-2 salladı beni biraz da masaj gibi birşeyler yaptı ama hiç canımı acıtmadı.bir de rahim ters demiyor bu kadınlar rahmin Eğri diyor.ters rahim gebe kalmaya engel değil diye biliyorum.

ür
Şimdi hatırladım senin de gittiğini. doğru hsg yi ilk çekildiğim zaman sana demiştim hatta benimki bariz eğri bir ebe bulsam da gitsem diye.

Yapmadığımız bişey kalmadı dedikçe yeni birşeyler daha duyuyoruz :D

Back
X