- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Niye öyle dedin kızBEN yaptırdım o zıkkımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye öyle dedin kızBEN yaptırdım o zıkkımı
doktor o ne ki gibi bişey söyledi
Incirler fayda etmiş demekki :)Kızlar annemdeydim yyazamadım doğru dürüst
Ovulasyon testi aldım yine hep almam diyordum yine aldım
Neyse benim eskilerden biliyorum pozitif olmasına yakın ikinci çizgi anında çıkıyordu yyine öyle oldu bugün 8.gunum yaklaştı mi yoksa incirler fayda etti mu acaba![]()
Bende araştırıyorum ama bulamadım hiç öyle bir ebe mübarek kimsede bilmiyor tabi milletten bir sorun yokki patır patır doguruyolarBen yaptırdımama her ebe farklı şey yapıyor ben kadının dediklerini sadece bir ay Yaptım Devamını getiremedim Yasemin dışında arzerik ve enfal de bu şekilde gebe kalanlardan.bu arkadaşlar kolay kolay hamile kalamayan arkadaşlar ve ebeye Gittiği ay hamile kalıyor.dediğin gibi hiçbir bilimsel açıklaması yok ama bunlar gibi birçok örnek var kk da.bilmiyorum belki de psikolojik bir rahatlama da olabilir.ama birçok kişide işe yaradığı kesin
![]()
Bende araştırıyorum ama bulamadım hiç öyle bir ebe mübarek kimsede bilmiyor tabi milletten bir sorun yokki patır patır doguruyolar
Bilmiyorum ki işte masaj yapıyormuş kasık bölgesine bastırarak bikaç gün gitmek gerekiyormuş sonra da sabun bağlıyormuş işte ilişki günü falan da söylüyormuş misal 2 gün sonra ilişkiye gir diye. ben de yaptırmadım henüz o yüzden tam bilmiyorum
Hiç deme bize ebe bile Kâr etmedi:))
Incirler fayda etmiş demekki :)
Niye öyle dedin kız![]()
Kötü mü geçti ?BEN yaptırdım o zıkkımı
Ben de nerden bulucam diyordum meğer varmış da bana söylemeye çekinmişlerBende araştırıyorum ama bulamadım hiç öyle bir ebe mübarek kimsede bilmiyor tabi milletten bir sorun yokki patır patır doguruyolar
ürOooo incirler coşturdu beni :))
Neyse benim rahmim retrovert bi kadına gittim eğrilik var falan diye karnımı ovaladi durdu sonrada ters döndüm ayaklar havada baş aşağı onu nasıl yaptım halen anlamam :) sıkıca sardı kasigimi o gün birlikte ol dedi iki gün sonra yine gel dedi yine aynı işlemi yaptı ama ben 2 hafta boyunca çok kötü oldum karnim berelendi mosmordu çok canım yandı bi işe de yaramadı
Annemin rahmi de tersmis ben 5 yıl sonra olmuşum arkamdan 2 kardeş daha yani zamanı dolunca oluyor bence
Yok bir geçen ay göbeğim düşmüş
sen kasık çektirme filan yaptırdın mı ?
Ne yazacağız maya rahim masajı mıBu arada ben çok şey yaptırdım yani 6 yıl olunca her naneyi denedim göbekte çektirdim acı elma yağını da koydum şeyime :) dün bi arkadaşım bana maya rahim masaji ile ilgili bir video yollamış İnternette yazarsanız bir bayanın sitesi var açıklamalı video da var ben ona başladım bugün denemek isteyen olursa baksın derim
Aaa benim hem annem hem kv 6 sene çocukları olmamış , 6 yıldan sonra ikisi de peşpeşe 2 tane doğurmuş sonra korunmuşlar sonra bir tane daha yapıp kapanışı vermişler. hikayeler aynı hepOooo incirler coşturdu beni :))
Neyse benim rahmim retrovert bi kadına gittim eğrilik var falan diye karnımı ovaladi durdu sonrada ters döndüm ayaklar havada baş aşağı onu nasıl yaptım halen anlamam :) sıkıca sardı kasigimi o gün birlikte ol dedi iki gün sonra yine gel dedi yine aynı işlemi yaptı ama ben 2 hafta boyunca çok kötü oldum karnim berelendi mosmordu çok canım yandı bi işe de yaramadı
Annemin rahmi de tersmis ben 5 yıl sonra olmuşum arkamdan 2 kardeş daha yani zamanı dolunca oluyor bence
Şimdi hatırladım senin de gittiğini. doğru hsg yi ilk çekildiğim zaman sana demiştim hatta benimki bariz eğri bir ebe bulsam da gitsem diye.Ay güldürdün beni.işte her ebe farklı Şeyler yapıyor.mesela benim ebe elbisemden tuttu 1-2 salladı beni biraz da masaj gibi birşeyler yaptı ama hiç canımı acıtmadı.bir de rahim ters demiyor bu kadınlar rahmin Eğri diyor.ters rahim gebe kalmaya engel değil diye biliyorum.
ür
Benim annem de 7 sene sonra anne olmuşAaa benim hem annem hem kv 6 sene çocukları olmamış , 6 yıldan sonra ikisi de peşpeşe 2 tane doğurmuş sonra korunmuşlar sonra bir tane daha yapıp kapanışı vermişler. hikayeler aynı hep