• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bahar koyacaktim şimdi vazgeçtim o isim uğur getirmedi bana
Neyse ne olacağını bende bilmiyorum laparoskopi de dedu ama yani kafam karışık psikolojim bozuldu iyice
Allah yardımcımız olsun
biz de ilk hamilelikte hemen isim düşünüvermiştik (5 gün süren bir kimyasal gebelik oldu maalesef) ama şimdi o isimleri koymak istemiyorum ben de... ne bilim uğursuzluk da değil de... işte sonu kötü bitti ya hep olan güzelim isimlere oldu :işsiz:

Sedasyon da anestezi türü canım genel anestezi dedikleri farklı bir anestezi. sedasyona da genel diyorlar zamanlama farklı yani. ben myom ameliyatında ggenel aldım kesi yaptılar çünkü boğazıma tüp taktılar ameliyatta günlerce oksurdum çok zordu dikisin varken oksurmek te eziyet gibi
Kürtaj da ve yumurta toplanırken sedasyon aldım ayilmasi daha kolay oluyor
Benim bi kürtajım var tüp bebekle oldu sebepsiz infertilite öyle olunca doktorum la konuştum çok gerek yok ama sana bağlıyım yap dersen ben yaparım dedi. İkinci tüp bebekte dollenme olmadı iptal oldu üüçüncüye başlamadan yaptırsam mi dedim

Iyi bari aman benim kürtaj dan sonra çok ağrım olmuştu okadar ağrı kesici sanki havaya gitti 4- 5 saat kivrandim bu da öyle olmaz umarim
Benim kürtajdan sonra da ağrılar olmamıştı bunda da adet Sancısı gibi başladı ama şiddetlenir diye Endişe ettim ama çok şükür Ağrı kesici bile verilmedi

Onda da uyutuyorlar cnm Saskınanne deraylı anlatmış.sadece kısa işlerde sedasyon Yapılıyor ayılman kolay oluyor girip çıkmam bir saati ya buldu ya bulmadı
yum toplamada 20 dk filan sürüyor odaya gelince adinla sesleniyorlar hemen uyaniyorsun ben de ona şaşırıyordum nasil o kadar kolay uyaniyoruz diye demek ondanmis

Benim kürtajdan sonra da ağrılar olmamıştı bunda da adet Sancısı gibi başladı ama şiddetlenir diye Endişe ettim ama çok şükür Ağrı kesici bile verilmedi
benim kürtajdan ilk çıktığımda dehşet ağrım olmuştu. ama hemen iğne ve serumla ağrı kesici verdiler geçti 5 dakikada. sonra serumu sonuna kadar açmıştım bir an önce çıkmak için odada 15 kişi vardı anne baba abi yeğen kv kp yenge koca ... :D herkes gözünü dikmiş beni izliyor. evde de zorladılar yat diye ama ağrıyan bir yerim yoktu kalbim dışında :KK61: yatmadım

bir daha hastaneye inşallah sağlıklı bir gebeliğin takibi için gideriz sadece...

Benim Dr eşimle konuşup çıkmış ameliyata giren başka bir Dr açıklama yaptı.iki yerde düzeltme yapmış.ağrı kesici antibiyotik bir de rahim için bir ilaç verildi.2. Adete kadar korunma 2. Adet de randevu alacağım kontrol için artık detayları o zaman öğreneceğim.fotoları da o zaman alırım ama videoyu aldım cd şeklinde.

Kızlar tekrar yazıyorum herkesi etiketleyemedim ama tüm güzel dileklerinizi aldım Allah sizlerden Razı olsun

Benim Dr eşimle konuşup çıkmış ameliyata Girdiği b
kontrole falan çağırdı mı canım? şimdi 3 ay korunacaksın değil mi? 3 aydan sonra ne kadar süre deneme önerdi?

Benim Dr eşimle konuşup çıkmış ameliyata giren başka bir Dr açıklama yaptı.iki yerde düzeltme yapmış.ağrı kesici antibiyotik bir de rahim için bir ilaç verildi.2. Adete kadar korunma 2. Adet de randevu alacağım kontrol için artık detayları o zaman öğreneceğim.fotoları da o zaman alırım ama videoyu aldım cd şeklinde.
bende bunları sormuşum tam :KK45:

benim kürtajdan ilk çıktığımda dehşet ağrım olmuştu. ama hemen iğne ve serumla ağrı kesici verdiler geçti 5 dakikada. sonra serumu sonuna kadar açmıştım bir an önce çıkmak için odada 15 kişi vardı anne baba abi yeğen kv kp yenge koca ... :KK70: herkes gözünü dikmiş beni izliyor. evde de zorladılar yat diye ama ağrıyan bir yerim yoktu kalbim dışında :KK61: yatmadım

bir daha hastaneye inşallah sağlıklı bir gebeliğin takibi için gideriz sadece...
Amin cnm inşallah seninki de güzel geçer

Canim bugun degerlendirmeye calis istersen.. eşin sana iğne vursun :-)
Hahaha :D biraz iyi gibiyim bişey yemedikce sorunum yok gibi yemek yiyemiyorum ay hamile değilim bigün resmen bulantidan kafasını kaldiramayan hamileler gibiyim bide bende hcg iğnesi de hep bulantı yapıyo yaa ertesi gün falan ay demekki benim hamileliğim zor geçecek zaten hamile olduğumda sanki hafiften başlamıştı acaba derken geri düştü hcg annemin de çok zor geçmiş hamilelikleri teyzemin de teyzemin kızının da

Kuzum bana da cyclw progynova verdiler adet kesilsin diye.. sana da mi aynısını vermisti dr??
Canim bana primolut-n verdi su adet geciktiren hap var ya ondan zaten tamamin ictim bitti tekrar adet oldum. insallah iyi gelir. bir de sen cok stres yaptin canim bu ay biraz rahatla canim. normal dengelerin bozulmasi

Hahaha :KK70: biraz iyi gibiyim bişey yemedikce sorunum yok gibi yemek yiyemiyorum ay hamile değilim bigün resmen bulantidan kafasını kaldiramayan hamileler gibiyim bide bende hcg iğnesi de hep bulantı yapıyo yaa ertesi gün falan ay demekki benim hamileliğim zor geçecek zaten hamile olduğumda sanki hafiften başlamıştı acaba derken geri düştü hcg annemin de çok zor geçmiş hamilelikleri teyzemin de teyzemin kızının da
Kizzz bugun degerlendir de ovu test varsa bak bide ucusa gecerse yarin degerlendirmis ol.. simdi de bak bi atesine istersen.. ama kesin degerlendir.. benim de bitsin de :D öhömmöhömm

Hahaha :KK70: biraz iyi gibiyim bişey yemedikce sorunum yok gibi yemek yiyemiyorum ay hamile değilim bigün resmen bulantidan kafasını kaldiramayan hamileler gibiyim bide bende hcg iğnesi de hep bulantı yapıyo yaa ertesi gün falan ay demekki benim hamileliğim zor geçecek zaten hamile olduğumda sanki hafiften başlamıştı acaba derken geri düştü hcg annemin de çok zor geçmiş hamilelikleri teyzemin de teyzemin kızının da
Benim annem ve ablam da çok zor geçirmiş bana birşey olmadı çok şükür rahat geçirdim. her sabah uyandığda başlayacak mı acaba diye bekledim korkuyla. Ama hcg iğnesi de sıkıntı vermemişti bana alakası olabilir belki dediğin gibi.

ShinSeGi ShinSeGi canım senin tablolar neden düzensizleşmeye başladı önceden böyle değildi o_O epeydir soracağım soramadim. Geçen ay d.k. hapı kullandın ama bu ay birşey yok kullandığın sanırım.

IMG-20161103-WA0000.webp

Ben de hep genel anestezi sanıyordum farklı şeylermiş bu işlere girdik daha neler öğreneceğiz dur bakalım
Ben ısrarla sordum Dr lara , sedasyon mu genel anestezi mi diye , kesin ve net genel anestezi dediler bana , zaten laparoskopi de olursan onda genel ama histereskopi de de genel dediler , Can'ım Dr un dan memnun Musun ?

Back
X