• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizzz bugun degerlendir de ovu test varsa bak bide ucusa gecerse yarin degerlendirmis ol.. simdi de bak bi atesine istersen.. ama kesin degerlendir.. benim de bitsin de :KK70: öhömmöhömm
Test yok canım bakalım ilerleyen saatlerde nolur seni tutana da aşk olsun nasıl uzadı bu ay fena ayrı kaldınız :D

folik asit kullanan arkadaşlar adetliykende içiyor musunuz

Kızlar yükledim sonunda yorumlarmısınız
Ay herkesin rahmi ne kadar da farklı neresi neresi çözmek için 5 dakika baktım resme evire çevire. tüplerin açık onu anladım ama rahim arkaya doğru yatmış ya galiba , yapışıklık vs var mı yok mu hiç anlamadım :KK64:

ShinSeGi ShinSeGi canım senin tablolar neden düzensizleşmeye başladı önceden böyle değildi o_O epeydir soracağım soramadim. Geçen ay d.k. hapı kullandın ama bu ay birşey yok kullandığın sanırım.
canim ben bu ay ateşi düzenli ölcmedim. tüp bebek ilaclari ve kimyasal gebelik yüzünden ateşim sacmaladi anca düzene giriyor

• Beğen
Reactions: iiz
Ay herkesin rahmi ne kadar da farklı neresi neresi çözmek için 5 dakika baktım resme evire çevire. tüplerin açık onu anladım ama rahim arkaya doğru yatmış ya galiba , yapışıklık vs var mı yok mu hiç anlamadım :KK64:
Aynen bende oyle dusundum Rabbim farklı farklı yaratmış
Ben dra sordum bariz ters duran rahim normalmiş hsg cektirdiğimde de normal demişlerdi ben anlamadım neye gore twrs neye gore duz

xpreiaZ xpreiaZ siyah boşluk karın içi boşlugu mu ne? Yasemin in dar uzın benimki cok geniş bide benim rahim çok yukarda sanki yaseminin ki asagıda

Eklentiler

• _20161102_180025.webp
    _20161102_180025.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 38
Ben ısrarla sordum Dr lara , sedasyon mu genel anestezi mi diye , kesin ve net genel anestezi dediler bana , zaten laparoskopi de olursan onda genel ama histereskopi de de genel dediler , Can'ım Dr un dan memnun Musun ?
Cnm şimdi sana ne yapılacak bir fikrim yok işte yapılan işleme göre de uyutma süresini ayarlıyorlar.sana genel anestezi dedilerse genel anestezi yapılacaktır.ben operasyon önce de sordum sana genel anestezi yapılmayacak sedasyon olacak zaten işlem çok kısa bir işlem dedi gerçekten de uzun sürmedi girmemle çıkmam bir saat ya oldu ya olmadı.dr ilk gittiğimde çok ilgilendi kafamdaki tüm soru işaretlerimi giderdi.operasyondan sonra maalesef görmedim.kontrol 2.adetten sonra olacak.dr dan çok iyi bahsettiler övdüler zaten o Yüzden onu Seçtim.şimdilik memnunum yakında hamile kalırsam çok daha memnun Olacağım:)))

folik asit kullanan arkadaşlar adetliykende içiyor musunuz
Içiyorsun cnm bazı arkadaşların Dr ları 3 ayda bir 15 gün ara Demiş ama benim Dr bu konuda birşey söylemedi nerde ise 3 senedir Aralıksız içtiğimi söyledim kes demedi

Içiyorsun cnm bazı arkadaşların Dr ları 3 ayda bir 15 gün ara Demiş ama benim Dr bu konuda birşey söylemedi nerde ise 3 senedir Aralıksız içtiğimi söyledim kes demedi
ben de yarın başlayacağım canım artık bir kullanmak nasip olmadı ama artık kullanayım ya bazen nasip olmadığı o kadar belli oluyor ki

Aynen bende oyle dusundum Rabbim farklı farklı yaratmış
Ben dra sordum bariz ters duran rahim normalmiş hsg cektirdiğimde de normal demişlerdi ben anlamadım neye gore twrs neye gore duz
Bak cnm rahmin şekilleri yandan bakılınca ilk resim normal olanı seninki bence 3. Resme benziyor retroflexed rahim

image.webp
Geçen gün biri daha paylaşmıştı Dr rahim ters dedi bunun neresi ters diye yazmıştı ben onunkini de 2. Fotoya benzettim :)

xpreiaZ xpreiaZ siyah boşluk karın içi boşlugu mu ne? Yasemin in dar uzın benimki cok geniş bide benim rahim çok yukarda sanki yaseminin ki asagıda
2 küçük siyahlığın üstündeki büyük siyahlığı diyorsun değil mi? leğen kemiğinin ortasındaki boşluk o. bebeğin çıktığı yer yani. açıya göre öyle farklı çıkmış olabilir ama çatın dar olayı burdan anlaşılıyor.

Cnm şimdi sana ne yapılacak bir fikrim yok işte yapılan işleme göre de uyutma süresini ayarlıyorlar.sana genel anestezi dedilerse genel anestezi yapılacaktır.ben operasyon önce de sordum sana genel anestezi yapılmayacak sedasyon olacak zaten işlem çok kısa bir işlem dedi gerçekten de uzun sürmedi girmemle çıkmam bir saat ya oldu ya olmadı.dr ilk gittiğimde çok ilgilendi kafamdaki tüm soru işaretlerimi giderdi.operasyondan sonra maalesef görmedim.kontrol 2.adetten sonra olacak.dr dan çok iyi bahsettiler övdüler zaten o Yüzden onu Seçtim.şimdilik memnunum yakında hamile kalırsam çok daha memnun Olacağım:)))
İnş kalırsın Can'ım , ben başla ildeyim o yüzden kararsızım , eşim diyor Ki Ankara'da ya da İstanbul'da operasyon yaptırırız diyor da gözüm kesmiyor gitmeyi , ama Adana biraz daha içime siniyor gelip görüşmem lazım emin olmak için tabi , Dr un adı soyadı tam neydi Can'ım , kızın kaç yaşında

İnş kalırsın Can'ım , ben başla ildeyim o yüzden kararsızım , eşim diyor Ki Ankara'da ya da İstanbul'da operasyon yaptırırız diyor da gözüm kesmiyor gitmeyi , ama Adana biraz daha içime siniyor gelip görüşmem lazım emin olmak için tabi , Dr un adı soyadı tam neydi Can'ım , kızın kaç yaşında
Cnm Ankara'yı bilmem ama İstanbul hem sana çok uzak hem de çok yoğun bir il orda zorlanabilirsin benim Dr ismi Esra bulgan kılıçdağ kız 4,5 Yaşında cnm sana önerim şimdiden ara randevu almak istediğini söyle çümkü randevu vermek için sana randevu veriyorlar o kadar yoğun bir yer hemen ara o zamana kadar düşünüp kararını verirsin zaten

Sen yine anliyosun ben hic anlamiyorum rahim hangisi tupler neresi acik olduğunu nere anliyosunuz hiç bilmiyorum nasil arkaya yatmış ki

Back
X