• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oo neden o kadar canim mesafe köy okulunda misin? antalya ve 80 km cok fazla. 2 sene kemerde yasadim bende bilirim antalyayi. ilerleyen donemde daha da zor olur gidip gelmen. cok normal o kadar yorulman. her ne kadar kolay gibi gorunsede isimiz okul da cok yoruyor insani
Evet canim maalesef oyle. Es durumuyla koy okuluna ancak gelebildim
Cunku Antalya malum hep dolu. Benim puan da az yeni ogretmenim. O yuzden canim.

Evet canim maalesef oyle. Es durumuyla koy okuluna ancak gelebildim
Cunku Antalya malum hep dolu. Benim puan da az yeni ogretmenim. O yuzden canim.
Evet ya cok dolu oluyor antalya. buna sukur canim. 1 sene uzaktaydim da turkiyenin bi ucundan bir ucuna gidiyordum her hafta sonu ondansa insan yolu tercih ediyor.

Evet ya cok dolu oluyor antalya. buna sukur canim. 1 sene uzaktaydim da turkiyenin bi ucundan bir ucuna gidiyordum her hafta sonu ondansa insan yolu tercih ediyor.
Ben de dogudaydim bir sene. Yine de sansliymisiz bence. Simdi sozlesmeli
Ogretmenlik cikti 6 sene yerinden oynayamiyor kimse. Sen lisede misin ? Ben lisede calismak istiyorum aslinda.

L
Ben de dogudaydim bir sene. Yine de sansliymisiz bence. Simdi sozlesmeli
Ogretmenlik cikti 6 sene yerinden oynayamiyor kimse. Sen lisede misin ? Ben lisede calismak istiyorum aslinda.
Anadolu lisesindeyim canim. aynen o an olmasaymis hic olmazmis gibi geliyor bana. gitgide zorlaşıyor. bende kucuk cocuklarla calismayi istiyorum ama suan imkansiz dersim sadece anadolu lisesinde var

Gunaydinnnn
Benim ff 8. Gune çizgiyi net şekilde çizdi mecburen ovulasyon testi negatif girdim Veson Veson bakabilirmisin

LeYLa_21 LeYLa_21 canım test yap bugün bekliyoruz

Gecmis olsun canim dikkat et yediklerine cok yagli yeme patates falan hasla ye
Gecmis olsun canim

kiyamam evet ilaclar yapmis olabilir ya da üşüttün o gün cok soguk demistin. ishal varsa patates haslamasi, muz, birde gazoz-aspirin kesin formül :KK66:

Geçmiş olsun canım kayınvalidem bana suyla nişasta açıp iciriyor öyle olunca kesiyor
Gecmis olsun katı şeyler ye ..
Gecmis olsun canim. Patates, pirinc lapasi falan ye olmazsa. Dinlendir biraz.
Çok Sağolun kızlar daha iyiyim

testler çok silikti bence de hala çatlamadı.
Bence de ama o gün çok kasik ağrım oldu tık diye kesildi acaba mi diyorum ama çok çok erken bi tarih benim için adet günüm 22 gün olur ki mümkün değil benim catladiginda 36.4 u buluyor çünkü
Canım geçmiş olsun bu arada

Back
X