- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
Gecmis olsun canimKızlar çok kötü barsakları bozdum çok feci Sancı oluyor.ilaçlar yaptı hep.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canimKızlar çok kötü barsakları bozdum çok feci Sancı oluyor.ilaçlar yaptı hep.![]()
Evet canim maalesef oyle. Es durumuyla koy okuluna ancak gelebildimOo neden o kadar canim mesafe köy okulunda misin? antalya ve 80 km cok fazla. 2 sene kemerde yasadim bende bilirim antalyayi. ilerleyen donemde daha da zor olur gidip gelmen. cok normal o kadar yorulman. her ne kadar kolay gibi gorunsede isimiz okul da cok yoruyor insani
Gecmis olsun canim. Patates, pirinc lapasi falan ye olmazsa. Dinlendir biraz.Benimkine 2 ay bakma sonu belliiki ay sonra sahalara hızlı bir giriş yapmayı düşünüyorum
![]()
Evet ya cok dolu oluyor antalya. buna sukur canim. 1 sene uzaktaydim da turkiyenin bi ucundan bir ucuna gidiyordum her hafta sonu ondansa insan yolu tercih ediyor.Evet canim maalesef oyle. Es durumuyla koy okuluna ancak gelebildim
Cunku Antalya malum hep dolu. Benim puan da az yeni ogretmenim. O yuzden canim.
Ben de dogudaydim bir sene. Yine de sansliymisiz bence. Simdi sozlesmeliEvet ya cok dolu oluyor antalya. buna sukur canim. 1 sene uzaktaydim da turkiyenin bi ucundan bir ucuna gidiyordum her hafta sonu ondansa insan yolu tercih ediyor.
Yeni tedavide umarım pozitif sonuç alırsın.canm![]()
Anadolu lisesindeyim canim. aynen o an olmasaymis hic olmazmis gibi geliyor bana. gitgide zorlaşıyor. bende kucuk cocuklarla calismayi istiyorum ama suan imkansiz dersim sadece anadolu lisesinde varBen de dogudaydim bir sene. Yine de sansliymisiz bence. Simdi sozlesmeli
Ogretmenlik cikti 6 sene yerinden oynayamiyor kimse. Sen lisede misin ? Ben lisede calismak istiyorum aslinda.
Senin brans ingilizce diye biliyordum Almanca mi ?L
Anadolu lisesindeyim canim. aynen o an olmasaymis hic olmazmis gibi geliyor bana. gitgide zorlaşıyor. bende kucuk cocuklarla calismayi istiyorum ama suan imkansiz dersim sadece anadolu lisesinde var
Gecmis olsun canim dikkat et yediklerine cok yagli yeme patates falan hasla ye
Gecmis olsun canim
kiyamam evet ilaclar yapmis olabilir ya da üşüttün o gün cok soguk demistin. ishal varsa patates haslamasi, muz, birde gazoz-aspirin kesin formül![]()
Geçmiş olsun canım kayınvalidem bana suyla nişasta açıp iciriyor öyle olunca kesiyor
Gecmis olsun katı şeyler ye ..
Çok Sağolun kızlar daha iyiyimGecmis olsun canim. Patates, pirinc lapasi falan ye olmazsa. Dinlendir biraz.
Bence de ama o gün çok kasik ağrım oldu tık diye kesildi acaba mi diyorum ama çok çok erken bi tarih benim için adet günüm 22 gün olur ki mümkün değil benim catladiginda 36.4 u buluyor çünkütestler çok silikti bence de hala çatlamadı.
bizde türk kahvesi limon suyu karıştırıp yeriz csnımmÇok Sağolun kızlar daha iyiyim