- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Tabloya 36,1 girmişsin cnmVeson ben ateşi 7 de olcuyorum dün sabah 6:45 de 35.6 çıktı ama kalkmadım yine daldım gibi 7 de alarma kalktım 35.9 çıktı onu yazdım acaba ilkini mi yazmaliydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabloya 36,1 girmişsin cnmVeson ben ateşi 7 de olcuyorum dün sabah 6:45 de 35.6 çıktı ama kalkmadım yine daldım gibi 7 de alarma kalktım 35.9 çıktı onu yazdım acaba ilkini mi yazmaliydim
Hist sonrası bana da bunu yazdılar bana işlem sonrası rahim için yazdık dedi Dr içini okudum östrojen ve progesteron içeren bir hapmışKizlar cok isim var yine evde biriken bi suru sey.. ama ise baslamadan önce bakinayim dedim. Var mi önemli bir haber ? Ozet gecseniz.. :))
Bu arada ates olcmeye biraz ara verdim. Hap iciyorum 3 gundur.. muhtemelen o dogum kontrol etkilidir de her nekadar uzerinde dogum kontrolu icin uygun degildir yazsa da :)) takip etmicem bu ay..
Yok canım bu doğum kontrol etkili değil bunu kullanırken hamile kalan bile var bildiğim kadarıyla bu ilaç yarıya kadar estrofem etkisi yarıdan sonra progesteron etkisi sağlıyor zaten hapları bakarsan renkleri de değişecektir bi yerden sonra
Evet dk hapı değil Dr kullanırken eşin korunacak sen değil dedi dr çalışmalarını yap sen elcankiEvet canim da hap bittikten 3/4 gun sonra regl gelir buyuk ihtimal.. bi de ateş de yaniltici olur bence.. bunyeye iki fazli hormon takviyesi yapiyo.. normalleşecek miyim pek de emin degilim. Umarim normale donerim.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum.. o kahve kisima gecerken ölçüm yaparim belki :) biraz rahatlamaya ihtiyacim var o yüzden düşünmemeye çalışacağım, başaramayacağımı bile bilerahat rahat iliskilerimi yapayim da ben :))) cok ara verdikk
Hamileyken ovulasyon testi yapmıştım negatif çıktı ama bu laboquick marka değildi başkaydı hadi hayırlısı olsun insaallah korkma ucunda ölüm yok yaKorkuyorum ya..bende çok istiyorum ama akşam bir ovulasyon testi yapayım da. bende çok heyecanlıyım
Yaa en azindan rahim kendini toplar.. butun kanamayi birden atsin raziyim.. oyle leke leke gelip uzayacaginaa.. hayirlisi olsun kuzum hakkimzida.. senin tablo yine zigzaga baglamis.. degerlendir sen bugunu de.. yarin yukselise gececek gibi..Öyle canım hayırlısı benim yıllar önce adet gecikmem olduğunda bana verdi doktorum sonra düzelmişti ama o ay bayağı yoğun da adet olmuştum
Valla takip etmicem oyle aman aman.. kafayi bozacak sekile geldim su iki aydir.. esimde gecen doktorsan gelinxe dedi.. kırılacaksın diye bir sey soylemedim ama sen cok takıyorsun kafana, birak askim oluruna.. hayirlisi neyse o olsun. Nasibimiz varsa olur dedi.. isyerinde bi arkadasim 3 senedir evli hicc olmamis, daha yeni hamile kalmis hanimi.. her seyin vakti var, senin bir düşügun oldu dedi.. ben baya odaklanmışım ve herkes bunun farkına varmışEvet dk hapı değil Dr kullanırken eşin korunacak sen değil dedi dr çalışmalarını yap sen elcanki
Ben bunu hatırladım bekarken ictim bircok dersten kalmistim stresten lekelenme olmuştu bende :) yaz okulu felan :) iki ay iç düzelir demişti ben ilk pakette kilo alınca ikinciyi icmemistim... bide annemgile durumu güzelce anlatınca kafam rahatlamıştı ne günlerdi be. Dogum kontrol ilaci degil canim döngün düzenli olsun diyeKizlar cok isim var yine evde biriken bi suru sey.. ama ise baslamadan önce bakinayim dedim. Var mi önemli bir haber ? Ozet gecseniz.. :))
Bu arada ates olcmeye biraz ara verdim. Hap iciyorum 3 gundur.. muhtemelen o dogum kontrol etkilidir de her nekadar uzerinde dogum kontrolu icin uygun degildir yazsa da :)) takip etmicem bu ay..
Yok dünkü ateş öyleydiTabloya 36,1 girmişsin cnm
Aa aynisi.. bende okudum hormonlari dengeleme amacliymis.. insAllah faydasini goruruz kuzum.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum. Bu arada folikasiti de icmiyorum birlac gündür? Yan etkisi olur mu acaba diye.. napsam ki devam edeyim mi?Hist sonrası bana da bunu yazdılar bana işlem sonrası rahim için yazdık dedi Dr içini okudum östrojen ve progesteron içeren bir hapmışEki Görüntüle 1907614
koyulasmaya baslamiss.. ama erken zaten daha 14 gunde tam koyu olur galuba :))Kendi kendime beklentiye girdim bu ay yumurta gelecekmi bana acaba
Ben öbür gebeliğimde hamilelik testi pozitif çıkınca meraktan ovulasyon da yapmıştım ikinci çizgi birinciden daha koyuydu. o yüzden dün yaptığım biraz silik olunca moralim bozuldu ama sen şimdi bana umut oldun canım ya.. inşallah pozitifi görürüz hep birlikte...Hamileyken ovulasyon testi yapmıştım negatif çıktı ama bu laboquick marka değildi başkaydı hadi hayırlısı olsun insaallah korkma ucunda ölüm yok ya
Kizz ben buna basladim ertesi gun 58.5 kilo gosterdi tarti.. ayyyyy bi gunde etki olur muBen bunu hatırladım bekarken ictim bircok dersten kalmistim stresten lekelenme olmuştu bende :) yaz okulu felan :) iki ay iç düzelir demişti ben ilk pakette kilo alınca ikinciyi icmemistim... bide annemgile durumu güzelce anlatınca kafam rahatlamıştı ne günlerdi be. Dogum kontrol ilaci degil canim döngün düzenli olsun diye
O zaman tabloda bir Yanlışlık var bugün ayın 5 i ve 36.1 girmişsin gözüküyor.her iki ateş de düşük çıkmış biz yükselsin beklerken kalkmadan dalmışsın yeniden uykuya 2. Yi gir yada ortalama al 35,75 gir durumu anlatan notu da düşYok dünkü ateş öyleydi
Hala negatif regl6-7-8 de ovu testi yaptın değil mi?Kendi kendime beklentiye girdim bu ay yumurta gelecekmi bana acaba
Sen performans sergileyemiyorsun şimdilik ya ondandır :) durumlar duzelince 3-5 gün yogun tempolu çalışmayla halledersin sen onuKizz ben buna basladim ertesi gun 58.5 kilo gosterdi tarti.. ayyyyy bi gunde etki olur muresmen dusukten sonra bildiginiz 5 kilo almisim.. ama dikkat ediyorum 2 gundur..
![]()
Neye devam edeyim mi? Folik asite mi? Devam edebilirsin cnm ben folik asit içeren balık Yağı kullanıyorum Dr un haberi var kes demediAa aynisi.. bende okudum hormonlari dengeleme amacliymis.. insAllah faydasini goruruz kuzum.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum. Bu arada folikasiti de icmiyorum birlac gündür? Yan etkisi olur mu acaba diye.. napsam ki devam edeyim mi?
Kız ciddi misin ben üşüdükçe ümidim tükeniyorüşüme de varmiymis belirtiler arasinda