• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
xpreiaZ xpreiaZ da seyapmamak Lazım bugün nasılsın
İyiyim canım acayip şekilde rüya görüyorum anestezi nin etkisi herhalde :deli: 2 dakika gözümü kapatsam 1 saatlik rüya görüyorum sanki:deli:

Ağrı sızı yok çok şükür. eşim de proxeed ı içiyor :KK36:inşallah düzenli içmeye devam eder..

Ateşim sabah yüksek çıktı baktım seninde operasyon sonrası yükselmiş , normal demekki... kanama bitene kadar olmasın yumurtlama bittikten sonra olsun inşallah...

Histereskopi sonrası hamile kalan çok oluyormuş ya inşallah bize de vurur bu güzel ihtimal sağlıklı hayırlı bir gebelik olarak...

Bu hormonlarla yumurtlama oluyor demi canım engel değil yumurtlamaya ?

Geçen gün bir şeyden bahsesiyordum esime tam hatırlayamıyorum şuan hamileyken şey yapiyordum hatirliyomusun gibisinden bir şey dicektim çocuk hamile lafını duyar duymaz bi bağırdı anne sen hamile misin diye bir anda şok oldum dilim tutuldu ne dedin oğlum dedim o da bi anda yüzü değişti lafı değiştirdi sanki karşımda koca adam var gibiydi sanki ben üzülmeyim diye yok yok bişi demedim demez mi .... artık bu saatten sonra diyecek hiç bişi yok belki de olmaması hayırlı şuan üzülüyor bir kardeşi olmadigi için ama belki buyudugunde iyiki olmamış diyecek..
Benden bu kadar daha dayanacak gücüm kalmadı bırakıyorum her şeyi kimyasal da olsa bi gebelik gecirseydim belki bu kadar üzülmezdim en azından hamile kalabiliyorum diye çabalamaya devam edebilirdim ama yok demek olmaması gerekiyor Razı olmaktan başka çarem yok
:110:Bende aynı duygular içindeyim düşünmekten kafayı yemektense herşeyi bırakıp önümüze bakmak daha mantıklı ama oda olmuyor :deli:

Galiba bende bamile değilim. Nedense öyle hissediyorum. Akıntı filan ylk acaip kuruyum. Bugün baktım bata 3 ya da 4gün kalmış.
@sumbulkokusu canım senin parmaklı bir testin vardı ya o nasıl yapılıyordu?

• Beğen
Reactions: iiz
Benimki de geçen gün hamile GÖRDÜ tv de anne onun karnına ne olmuş diye sordu.:KK48:
Ya Veson öyle hassaslar ki gerçekten! şimdi bu büyük kızımız 4.5 yaşında , biz kardeşini sevince gelip hırpalıyor bebeği biz de hep kıskandığını düşünüyorduk. geçen ay bebek kucağımda iken öne doğru eğilip yüzü üstüne düştü ,yerde oturuyordum Allahtan bişey olmadı ama ağladı baya korkunca. ben koştum bebeği kaptığım gibi abime götürdüm düşürdüm bakın bişey mi oldu falan diye. sonra büyüğün olduğu odaya bir girdim ki gözyaşlarını siliyor , büyük adam gibi gizlemeye çalışıyor "hadi devam edelim oyuna " dedi. noldu sana dedim "kardeşim için üzüldüm biraz ama önemli değil isteyerek yapmadın sonuçta " dedi:KK57:

Bıdığım ya biz kıskanıyor zarar vermeye çalışıyor derken kardeşi düştü diye oturmuş ağlamış:KK61:

eşimle de ben artık bebek görünce düşürmeden duramıyorum diye dalga geçtik benimle :KK48:

İç dünyaları bambaşka yaaa...

Kızlar ben hayalci almina. kullanici adimi degistirdim Veson Veson
Sendemi brütüsssssssssssss :confused::KK70:
Geçen gün bir şeyden bahsesiyordum esime tam hatırlayamıyorum şuan hamileyken şey yapiyordum hatirliyomusun gibisinden bir şey dicektim çocuk hamile lafını duyar duymaz bi bağırdı anne sen hamile misin diye bir anda şok oldum dilim tutuldu ne dedin oğlum dedim o da bi anda yüzü değişti lafı değiştirdi sanki karşımda koca adam var gibiydi sanki ben üzülmeyim diye yok yok bişi demedim demez mi .... artık bu saatten sonra diyecek hiç bişi yok belki de olmaması hayırlı şuan üzülüyor bir kardeşi olmadigi için ama belki buyudugunde iyiki olmamış diyecek..
Benden bu kadar daha dayanacak gücüm kalmadı bırakıyorum her şeyi kimyasal da olsa bi gebelik gecirseydim belki bu kadar üzülmezdim en azından hamile kalabiliyorum diye çabalamaya devam edebilirdim ama yok demek olmaması gerekiyor Razı olmaktan başka çarem yok
evet canım..elde değil zaman zaman pes ediyoruz ama Allahın takdiridir..bizim için en iyisi Rabbim bilir ...inşallah nasip olur..bir bakmışsın kendiliğinden gelivermiş..belli mi olur..elimizdekilerle mutlu olmayı bilmeliyiz...:KK60:
Nerden buluyorsunuz bu nickleri etiketleyemiyoruz mübarek:KK48:
aynen coni vaynennnnnnnnnnnnnnnn...:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bıdık yaaa.... benim de yengem hamile iken büyük yeğenim gidip gelip bana soruyordu hala senin karnında da bebek var mı diye :deli: yok halacım dua et sen de olsun diyordum. Kız şoka girmişti , "karnın kocaman olacak, hastanede yatacaksın, canın çok acıyacak, karnını kesecekler , gerçekten istiyor musun bunu:KK57: hayır hayır Allahım halamın karnında bebek olmasın " demişti :KK48: sıpa :KK48:
Aldım abimin yanına götürdüm bu kızın bana beddua ediyor diye anlattım gülmüştük baya..

Senin kızı da doğum servisine götür artık sormaz kardeş :KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çocuk hemen hafızaya alıyor ne desek...yanında konuşmamaya çalışıyoruz ama yinede anlıyor sanki...:confused:

Ya Veson öyle hassaslar ki gerçekten! şimdi bu büyük kızımız 4.5 yaşında , biz kardeşini sevince gelip hırpalıyor bebeği biz de hep kıskandığını düşünüyorduk. geçen ay bebek kucağımda iken öne doğru eğilip yüzü üstüne düştü ,yerde oturuyordum Allahtan bişey olmadı ama ağladı baya korkunca. ben koştum bebeği kaptığım gibi abime götürdüm düşürdüm bakın bişey mi oldu falan diye. sonra büyüğün olduğu odaya bir girdim ki gözyaşlarını siliyor , büyük adam gibi gizlemeye çalışıyor "hadi devam edelim oyuna " dedi. noldu sana dedim "kardeşim için üzüldüm biraz ama önemli değil isteyerek yapmadın sonuçta " dedi:KK57:

Bıdığım ya biz kıskanıyor zarar vermeye çalışıyor derken kardeşi düştü diye oturmuş ağlamış:KK61:

eşimle de ben artık bebek görünce düşürmeden duramıyorum diye dalga geçtik benimle :KK48:

İç dünyaları bambaşka yaaa...
bizde dün bot aldık kızıma...eskisi sıkıyordu biraz...bunu ihtiyaç sahibi birine vereyimmi kızım dedim..hayır kardeşime saklayalım anneciğim dedi...oyuncak kıyafet herşeyi kardeşine ayırıyor...elimden kayanın keşke yiyecek ekmeği olsaydı çok üzülüyorum...Rabbim bilir ama...:cry::cry:

bizde dün bot aldık kızıma...eskisi sıkıyordu biraz...bunu ihtiyaç sahibi birine vereyimmi kızım dedim..hayır kardeşime saklayalım anneciğim dedi...oyuncak kıyafet herşeyi kardeşine ayırıyor...elimden kayanın keşke yiyecek ekmeği olsaydı çok üzülüyorum...Rabbim bilir ama...:cry::cry:

Canım benim ya.. gelecek inşallah ama daha vakti gelmemiş demekki... gelecek hem de ablası biraz daha büyümüş olacak sana yardım edecek inşallah annesi.. her işte vardır bir hayır...

Hangi ilaca baslayacaksin canım klomen mi yine

Veson Veson ilk kez goguslerim adet öncesi acımadı şişmedi ilk kez akintim ve vajinal islaklik oldu yani diğer aylardan çok farklıydı bu ay tek adet belirtisi ateşin düsmesi birde bu sabah ki feci adet sancısı gerçi şimdi o da yok
Demek istediğim bu kullandığım femera dan mi kaynaklandı acaba hormonları düzenlemiş olabilir mi

Kötüyüm.... test yapacak sebep yok ki canım dustu atesim gerek var mı sence
36.2 çatlama günü ateşi oraya dustugu zaman adet geliyor demek diil mi bir çok tabloya baktım hiç hamileler o sınıra inmemis
Walla canim ates olayindan cok anlamiyorum ama dpo 16 dasin idrar testi yapsan ikilemde kalmassin insallah kirmizilar gelmez canim

Back
X