• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estrofem kullanmıyor musun?
Tedavideyken gunde 2 kez kullanıyordum gebelik testine kadar arkadasın dediği gibi dra muhakkak sor
Çok ince veya kalın olması durumunda bebek tutunamıyor..
Bana günde 3 verdi büyük ihtimalle adet olursam baya sancılı geçecek şimdiden korktum:KK17:

Bana günde 3 verdi büyük ihtimalle adet olursam baya sancılı geçecek şimdiden korktum:KK17:
Hist sonrası mı verdi dr sana?sancılı olur mu bilmem ama estrofem kullandıgında rahim fazla kalınlastıgı için adet cok uzun sürüyor normalde benim 8 de biter 12. Gün bitmişti adetim
Gerçi normal hali bile cok uzun.benimki normal değilsin deyip duruyor :-)

Canım estrofem kullanıyorum ya zaten o estrojen oluyor , primolut da progesteron oluyor. ben de emin değilim ama tahminim primolutun ortasında adet olacağım yönünde. bakıp görcez artık , tabi umudum adet olmayıp sağlıklı bir gebelik olması yönünde:KK36: ama bu kadar çabuk olur mu bu ilaçları kullanıyorken yumurtayı yakalayabilir miyim bilmiyorum tabi.. yumurtlama olacak mı ondan bile emin değilim bu ilaçlarla.

Ama kanama kesildi bugün. akşamdan beri leke bile yok, çok sevindim duruma:KK35:

Salliala Salliala gliforu da iyi hatırlattın ya ben kaç gündür içmiyorum onu. içtim şimdi. histereskopi heyecanı ve bu doktorun sen de pco yok demesi ile tamamen aklımdan çıktı glifor. Ama benim adetler onu kullandığım aylarda vaktinde geldi. yumurta da erken çatladı , ama işte klomen de kullandım o aylarda. asıl etkisi olan hangisi emin de olamıyorum ama gliforun etkili olduğuna inanıyorum nedense

Canim benim kist olup adet kesilmeyince doktor primolut-n vermisti ve o arada korunun demisti. ama ates yukselmeden ben sancim ve akintimdan anlamistim ovulasyon oldugunu test yapmistim pozitifti. bak bu o ayin tablosu

Eklentiler

• Screenshot_20161109-234653.webp
    Screenshot_20161109-234653.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 30
Canim benim kist olup adet kesilmeyince doktor primolut-n vermisti ve o arada korunun demisti. ama ates yukselmeden ben sancim ve akintimdan anlamistim ovulasyon oldugunu test yapmistim pozitifti. bak bu o ayin tablosu
Bu tabloda primolutu hangi günler kullanmıştın canım?

Hist sonrası mı verdi dr sana?sancılı olur mu bilmem ama estrofem kullandıgında rahim fazla kalınlastıgı için adet cok uzun sürüyor normalde benim 8 de biter 12. Gün bitmişti adetim
Gerçi normal hali bile cok uzun.benimki normal değilsin deyip duruyor :-)
Evet histereskopi sonrası yapışıklık olmasın diye vermiş.. benim de adet denecek kanama 3 gün oluyor ama lekelerle 7 günü buluyor.. 10 güne kadar normal bi kere :63:

Estrofem kullanmıyor musun?
Tedavideyken gunde 2 kez kullanıyordum gebelik testine kadar arkadasın dediği gibi dra muhakkak sor
Çok ince veya kalın olması durumunda bebek tutunamıyor..
Dr yazmazsa kendin al bence tüp bebekte transferden sonuca kadar günde 2 kullandım
işte o saçma geldi bana da daha acemiyim geçen ay ilk klomenimdi rahim kalınlığını yeni öğrendim bu sefer sorcam 6dan azsa veririz derse çok sınırda kalıyorum derim artık

Diger mesajimi gormedjn canim sanirim. kontrol ettim o sertlik var. inmis gakiba. zatrnde 3 gun filan kaldi . ben birde adetin gelecehini nasil anliyorum var ya boyle 3-4 gun kala benim psikoloji tabani goruyor. agliyorum iki vundur boyle sebepsiz.. hamile kaldigim zaman oyle miydi? acaip neseli ve enerjiktim. psikolojim filan tavandi.

Canim hayirlamiyorum cok ama 2 gun sonra kesilmisti. büyük ihtimal 10. gun olabilir. bittikten birkacgun sonra regl olmustum tekrar
Tablolara baktım ffde genelde bıraktıktan 2 gün sonra olmuş herkes. hamilelik olmazsa benim regl bu ay 45 de gelir en erken :işsiz:

İnşallah olur sağlıklı bir hamilelik:KK36:

6 mm e hiç iyi diyen okumadım kk da aklım karıştı senin ztn yumurtlaman düzenli erken döngün kısa klomen gereksiz değil mi senin için
Klomeni döngüyü kısaltmak için vermedi yumurta sayısını arttırıp gebelik şansını arttırmak için ama hiçbir işe yaramadı bende tam 9 kez kullandım sadece kızdan önce bir kez klomenle gebe kaldım o da gelişmemişti

Yok yumurta geliştirici değil de. Acaba kullanırken yumurta buyuyup çatlıyormu diye merak ediyorum cnm. Dondurulmuş embriyo transferi öncesi regl iken başlanıyor da ondan:))
Çatlar cnm ovu öncesi zaten doğal yolla vücuttan östrojen salgılanıyor

Canım estrofem kullanıyorum ya zaten o estrojen oluyor , primolut da progesteron oluyor. ben de emin değilim ama tahminim primolutun ortasında adet olacağım yönünde. bakıp görcez artık , tabi umudum adet olmayıp sağlıklı bir gebelik olması yönünde:KK36: ama bu kadar çabuk olur mu bu ilaçları kullanıyorken yumurtayı yakalayabilir miyim bilmiyorum tabi.. yumurtlama olacak mı ondan bile emin değilim bu ilaçlarla.

Ama kanama kesildi bugün. akşamdan beri leke bile yok, çok sevindim duruma:KK35:

Salliala Salliala gliforu da iyi hatırlattın ya ben kaç gündür içmiyorum onu. içtim şimdi. histereskopi heyecanı ve bu doktorun sen de pco yok demesi ile tamamen aklımdan çıktı glifor. Ama benim adetler onu kullandığım aylarda vaktinde geldi. yumurta da erken çatladı , ama işte klomen de kullandım o aylarda. asıl etkisi olan hangisi emin de olamıyorum ama gliforun etkili olduğuna inanıyorum nedense
Elbette etkisi var yumurta büyüyebilmek için vücuttaki glikozu kullanıyormuş ben klomensiz kullandığım aylarda çatlama elde elde etmiştim kendiliğinden. ;)

Canim hayirlamiyorum cok ama 2 gun sonra kesilmisti. büyük ihtimal 10. gun olabilir. bittikten birkacgun sonra regl olmustum tekrar
Evet bende lekelenmeli olduğum dönemde kullandım kesti ordan hatırlıyorum primolut n i arkadaşlardan da tatil için kullanip başlayan kanamayı durduranlar var.

Lh değerini ne dusuruyir cnm? Bende lh i yüksek olup hamile kalan birini görmek istiyidum bana umut olsun diye :KK43: bir kere klomen kullandım cnm yumurtlamam çok öne cekilmemisti fayda etmemişti galiba
canim hiiccc dert etme. klomen var, famere var daha olmadi gonal f gibi igneler var. bunlar güzel güzel yumurtlamani saglar hamile de kalirsin ;)

Back
X