- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
Ay evet o lekeyi gordugumdeki boşluğa düşüş anını unutamam hakkaten fena yasamiyimYok ya o da ayrı bi stress olur bence canım dusük geçmişi olan biri için. Olmasın leke filân boşver sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet o lekeyi gordugumdeki boşluğa düşüş anını unutamam hakkaten fena yasamiyimYok ya o da ayrı bi stress olur bence canım dusük geçmişi olan biri için. Olmasın leke filân boşver sen![]()
Canım valla şart koşma boşver.. çaktırmadan yap takibini.. ben hiç bebekten bahsetmiyorum yumurtlamadan bahsetmiyorum artık. Kendim de geriliyorum o şekilde.. stressten zaten yumurtlama etkileniyo, hatta bat günü bile şaşıyor. O yüzden geçen ayki stressi bu ay yaşamamak icin ben de aynisini yapıyorum hem de ateşim yerlerdeyken :)))kızlar okdr sinirliyim ki bıktım şu adamın isteksizliğindenbitse de gitsek modunda resmen dişimi sıkıyorum bukdr ilaç boşa gitmesin diye ama bu ay da olmazsa fena patlıcam
Rabbim yaşatmasın bir daha hiç aklına getirmeAy evet o lekeyi gordugumdeki boşluğa düşüş anını unutamam hakkaten fena yasamiyim
Kimseye yaşatmasınAy evet o lekeyi gordugumdeki boşluğa düşüş anını unutamam hakkaten fena yasamiyim
Rabbim yaşatmasın bir daha hiç aklına getirme![]()
Amin kızlar inşallah sağlıkla gelsin bebeğimizKimseye yaşatmasın((((
Döngü yakalamış. İnşaallah benim gibi ilk yılını doldurduğun ayda alırsın mutlu haberini bende mayıs 17 de regl olup bırakmıştım korunmayı mayıs 16 son adet tarihim oldu.Kızlar ben tam bir yıl önce 20 kasımda adet olup başlamışım ölçmeye bunada 18 19 da adet bekliyorum
Lucrin gonal menogon kullandım canımcanim tüp bebekte gonal f ve merional kullanmadin mi? onlar cok guzel yumurta gelistirtiyor
bizim ki bi problem olduğunu düşünmüyo ki herşey normal ona göre tabi ki bende saatli ilişkiden memnun diilim insan gerilio canı istemio ama biraz yumuşatıyım durumu diye oturma odasında öpmeye başlıyorum misal hadi hadi odaya gidelim diyo bn ztn orda sıfırlanıyorum sanki zorla yapılcak bişeymiş gibiŞuan sen tedavi oluyorsun doktor her gidişinde sana olumlu şeyler söylüyor yumurtan gelişiyor çatlıyor ya olumsuz sonuç okursa kendisinden kaynaklanacagini düşündüğü için korkudan oluyor o isteksizlik maalesef canım aşırı stres yapıyor onlar dabiz çakşır otu suyu alıp kullandık eşime istek için bi ara keçiboynuzu kürü de iki ay filân düzenli yaptık her gece bir bardak içti. deneyebilirsiniz böyle şeyler.
ben klomen kullanıyorum sabah 11de iğne vurdum bu gece 11 de yarı gece 11 de ilişki dedi doktor bnde doktora gittiğim gün söyledim eşime böyle böyle dedi doktor diye çünkü bida bida dillendirmek istemiyorum ama yok böyle bişey ya resmen bitse de gitsek modunda sinirimden ağlıcam resmenCanım valla şart koşma boşver.. çaktırmadan yap takibini.. ben hiç bebekten bahsetmiyorum yumurtlamadan bahsetmiyorum artık. Kendim de geriliyorum o şekilde.. stressten zaten yumurtlama etkileniyo, hatta bat günü bile şaşıyor. O yüzden geçen ayki stressi bu ay yaşamamak icin ben de aynisini yapıyorum hem de ateşim yerlerdeyken :)))
Yok canım gayet yumuşak ileri de gitsem bişey yok gelen bakalım yarın da kontrol edeyim hem birimiz daha teyit etmiş oluruz durumu ben hergün bakayım :)) fitil atar gibi ışte bişey yok yapmakta da
Ayy amin inşallah canım benim de korunmayi bırakalı tam anlamıyla bi sene oldu doktor daha fazla biliyo tabi :) inşallah benim de son adetimdir geçen artık nasipDöngü yakalamış. İnşaallah benim gibi ilk yılını doldurduğun ayda alırsın mutlu haberini bende mayıs 17 de regl olup bırakmıştım korunmayı mayıs 16 son adet tarihim oldu.
Aynen canım çok bişey değil deneyim bunu da ama benim dediğim de oluyo bak idrari bekletince jöle gibi oluyo üstü hamilelik olunca ben test yaptığım idrari unutmuştum sabah bi baktım öyleydi üstü dikkatimi çekmişti üstelik o test koyulasma var mı diye bakıp nerdeyse hiçbişey çıkmayan testti meğer gebelik varmış bi gün sonra öğrendim değer de 14 dü bide öğrendiğimdeçok basit canım ya minicik bir şey zaten. çokta modern bir durum. bir anlamda muayene . hijyenle hiç alakası yok abartıyorlar bu san ki ciddi bir müdahale değil ya. sadece elin normal temiz olsun hadi çok dikkat edeyim dersen kolonya sür hepsi bu. hem çok erken öğreniyorsun hem de kesin. ben rahatladım bütün ay stress-sinir üzüntü kaygı korku hepsi gitti. beklemek çok zor bir şey gün geçmiyordu öyle.
Aynen canım çok bişey değil deneyim bunu da ama benim dediğim de oluyo bak idrari bekletince jöle gibi oluyo üstü hamilelik olunca ben test yaptığım idrari unutmuştum sabah bi baktım öyleydi üstü dikkatimi çekmişti üstelik o test koyulasma var mı diye bakıp nerdeyse hiçbişey çıkmayan testti meğer gebelik varmış bi gün sonra öğrendim değer de 14 dü bide öğrendiğimde
Aynen canım çok bişey değil deneyim bunu da ama benim dediğim de oluyo bak idrari bekletince jöle gibi oluyo üstü hamilelik olunca ben test yaptığım idrari unutmuştum sabah bi baktım öyleydi üstü dikkatimi çekmişti üstelik o test koyulasma var mı diye bakıp nerdeyse hiçbişey çıkmayan testti meğer gebelik varmış bi gün sonra öğrendim değer de 14 dü bide öğrendiğimde
Ben geçen ay yaptım hiç olmadı gerçekten de adet geldi zaten
canım öyleyse , hamileliğin ilk haftasında olan kızlardan rica edelimde bir de onlar yapsın bakalım ne oluyor. birde ovudan önce biz yapalım yanı kesın hamıleık yokken bekletelim idrarı karşılaştıralım
Bak mesela bu yağlı su bunun üst kısmındaki yerin sedefli beyaz şekilde olduğunu farzet aynen öyleydi
nasıl oldu tatlım daha ayrıntılı anlatır mısın merak ettim ?
Bak mesela bu yağlı su bunun üst kısmındaki yerin sedefli beyaz şekilde olduğunu farzet aynen öyleydi
Eki Görüntüle 1910762