• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Antibiyotik verdi mi canim doktor. ben antibotik sonrası hafif kasinirim. doktora sormustum antibotikten kaynakli olabilir dedi. bitince o da gecmisti
antibiyotik kullanımı vajinadaki florayı bozuomuş canım ben mantar olduğumda araştırırken görmüştüm o da mantara sebebiyet veriyomuş

Kizlar benim kullandığım cycle progynovada 11 östrojen iceren ve 10 progestan içeren ilac var ya.. simdi progestani yumurtladiktan sonra kullanmamiz gerekiyor yanlış bilmiyorsam dimi?? Östrojen bugun son gun.. ben biraksam da atesim yukseldiginde mi progestana baslasamm??? Cunku benim yumurtlamam erken olmaz ya.. yoksa progestan mi atesi yukseltti yumurtam mi catladi anlayamam diye dusundum? Progestan kullanirken yumurta catlar mi?? Kafamda deli sorular? Fikri olan?

Kizlar benim kullandığım cycle progynovada 11 östrojen iceren ve 10 progestan içeren ilac var ya.. simdi progestani yumurtladiktan sonra kullanmamiz gerekiyor yanlış bilmiyorsam dimi?? Östrojen bugun son gun.. ben biraksam da atesim yukseldiginde mi progestana baslasamm??? Cunku benim yumurtlamam erken olmaz ya.. yoksa progestan mi atesi yukseltti yumurtam mi catladi anlayamam diye dusundum? Progestan kullanirken yumurta catlar mi?? Kafamda deli sorular? Fikri olan?
Canim bana doktorum yumurta catladiktan sonra veriyo progestan ya hamileliği destekliyo yada gebelige hazir değilse vücut adet olmaya yardim ediyo doktorum bana böyle söylemişti

Selam kızlar soğan kürü yumurtlamayı ileri atar mı?15. Gün oldu hala pick goremedim ya :-(

Selam kızlar soğan kürü yumurtlamayı ileri atar mı?15. Gün oldu hala pick goremedim ya :-(
Canim ben yapmistim ama benim duzensiz yumurtlama zamanim zaten. ama o ay extra gecikmisti. stres yapma gelir merak etme. akisina birak. faydasi cok daha fazla çünkü. mide sorunun yoksa tabi

Canim ben yapmistim ama benim duzensiz yumurtlama zamanim zaten. ama o ay extra gecikmisti. stres yapma gelir merak etme. akisina birak. faydasi cok daha fazla çünkü. mide sorunun yoksa tabi
Sagol canım bu 2. Yapısım o zaman ovu kullanmyrdm sanrm ins pick olur

Kizlar ben bebisin cinsiyetini cok merak ediyorum ya. Artik adiyla hitap etmek istiyorum.
Kacinci haftada belli olur acaba cinsiyet? Biz yarin 13.haftaya giriyoruz. Yarin dr kontrolum var.

anemmm korkulu rüyam mantar olma sakınnn beyaz peynir kesiği bende sonrada başladı ilk gün içerde bi gıdıklanma vardı sadece sonradan kaşıntı beyaz pütürlü akıntı oldu
Nasıl geçti ya? Dün akşam yatmadan deli gibi kaçındım Sirkeli su Yaptım şimdibiraz rahat ama tam anlamı ile geçmedi hijyene dikkat daha bir dikkat ediyorum şimdi daha kötü Olmasın.şimdilik peynir kesiği yok
neren kaşınıo bişey alerji mi yaptı haplar fln bn bi ara çok kaşınıodum bütün vücudum kollarım bacaklarım göbrğim her yerim alerji hapı içiyodum alerjiden kurtulamıyorum ben :KK70: birinden kaçıom öbürü yakalıo hee veson bu arada ben bi ara arı poleni yiyodum o zaman o kaşıntım fln geçip gitmişti bağışıklık sistemini güçlendiriyo ya senin minikte denesen mi
evet ballı zencefil kullanıyorum ama şimdi Harnup pekmezini deneyeceğim bulabilirsem polen de denerim

Antibiyotik verdi mi canim doktor. ben antibotik sonrası hafif kasinirim. doktora sormustum antibotikten kaynakli olabilir dedi. bitince o da gecmisti
Antibiyotik biteli bir hafta kadar oldu şuanda sadece bir hormon ilacı içiyorum ondan OLDUĞUNU da sanmıyorum bugün biraz daha iyiyim Elcanki Elcanki nin kullandığından sende kaşıntı falan oldu mu? Elcanki

Ara vermeden kullanmaya devam

Canim bana doktorum yumurta catladiktan sonra veriyo progestan ya hamileliği destekliyo yada gebelige hazir değilse vücut adet olmaya yardim ediyo doktorum bana böyle söylemişti
Cnm o farklı bu farklı bir ilaç bu ay bana da verdi Dr Aralıksız hergün aynı saatte içilecek Elcanki Elcanki benim de beyaz haplar bitmek üzere

Nasıl geçti ya? Dün akşam yatmadan deli gibi kaçındım Sirkeli su Yaptım şimdibiraz rahat ama tam anlamı ile geçmedi hijyene dikkat daha bir dikkat ediyorum şimdi daha kötü Olmasın.şimdilik peynir kesiği yok

evet ballı zencefil kullanıyorum ama şimdi Harnup pekmezini deneyeceğim bulabilirsem polen de denerim
ben donaxyl fitille travazol krem kullandm ama senin mantar mı onu bilmiyorum bnmde ilk başta sirkeli su iyi gelmişti ama ilerledi sonra üzüntü stres hepsi hepsi etkenmiş kefir de florayı düzenliyo diılar hbrn olsun canım inşallah tahriş flndır toparlarsın hemen

Back
X