• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyun haberi özellikle pco lu olanlar :)))

Süperfetasyon denen 'hamileyken hamile kalma durumu'nu yaşayan Kate Hill, hamile kaldı ardından 10 gün sonra tekrar hamile kaldı...

Uzmanlar, bu vakanın dünyada bir eşinin daha olmadığını söylüyor. 2006’da polikistik over sendromu teşhisi konulan Kate Hill, tedavi gördü ve ardından hamile kalmayı başardı. Ancak onun hamileliğini ilginç kılan bir durum söz konusu...

Dailymail’in haberine göre; Kate Hill hamile kaldıktan 10 gün sonra yeniden hamile kaldı. Süperfetasyon adı verilen bu olayı daha da nadir kılan şey ise; çiftin sadece bir kez cinsel ilişkiye girmiş olması. Canlı kalan sperm, ikinci bir yumurtayı daha dölledi. Bu, Kate'nin eşi Peter’ın sperminin 10 gün daha canlı kaldığını gösteriyor.

Ben boyle bisey daha once de duymustum ama tek fark 10 gun yasayan spermle degil hamileyken girdigi iliskiden tekrar hamile kaliyordu kadin.
Baska bir vakada da kadin ayni sekilde hamile kaliyordu ama iki bebegin babasi da farkliydi :olamaz:

Okuyun haberi özellikle pco lu olanlar :)))

Süperfetasyon denen 'hamileyken hamile kalma durumu'nu yaşayan Kate Hill, hamile kaldı ardından 10 gün sonra tekrar hamile kaldı...

Uzmanlar, bu vakanın dünyada bir eşinin daha olmadığını söylüyor. 2006’da polikistik over sendromu teşhisi konulan Kate Hill, tedavi gördü ve ardından hamile kalmayı başardı. Ancak onun hamileliğini ilginç kılan bir durum söz konusu...

Dailymail’in haberine göre; Kate Hill hamile kaldıktan 10 gün sonra yeniden hamile kaldı. Süperfetasyon adı verilen bu olayı daha da nadir kılan şey ise; çiftin sadece bir kez cinsel ilişkiye girmiş olması. Canlı kalan sperm, ikinci bir yumurtayı daha dölledi. Bu, Kate'nin eşi Peter’ın sperminin 10 gün daha canlı kaldığını gösteriyor.
Ben sokk ben iptal.. :D

canım 3 4 de netten öğrenirim sonucu aile hekimim değişmiş genç biri gelmiş bi tsh istedim bütün taramayı yaptı alt ast keratin t3 t4 sodyum potasyum glukoz üre hemogram total hcg testlerini yapmış :KK70:

Ahah masallah kiz iyi olmus bence kan vermisken bakilsin tabi.
Benim aile hekimi de degisse keske ya.

• Beğen
Reactions: iiz
Ahah masallah kiz iyi olmus bence kan vermisken bakilsin tabi.
Benim aile hekimi de degisse keske ya.
ay evet değişmesi iyi olmuş diğeri rapor bile verirken yok özelde mi kamu da mı çalışıyosun diyodu kamu ya çok verebiliyodu ne alakaysa hastasın ona göre ver işte

Bu daha mantıklı geldi:) eşini aldattığı ortaya çıkmasın. Diye spermin 10 gün canlı kaldığı iddiasını ortaya atmak zorunda kalmışlar:anne:
Ben boyle bisey daha once de duymustum ama tek fark 10 gun yasayan spermle degil hamileyken girdigi iliskiden tekrar hamile kaliyordu kadin.
Baska bir vakada da kadin ayni sekilde hamile kaliyordu ama iki bebegin babasi da farkliydi :olamaz:

Ay kızlar benim yine belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi önceki de böyleydi sonu iyi olmadı izin alıp evde yatsam mı bi hafta

Ay kızlar benim yine belim ağrıyo aynı adet olacakmışım gibi önceki de böyleydi sonu iyi olmadı izin alıp evde yatsam mı bi hafta

Canım sen bilirsin ama o ağrı normal diye biliyorum ben.
Benim adet gecikmesinden önce de gecikince de adet olacak gibi ağrılarım oldu.
İzin alma şansın varsa alabilirsin de sana kalmış.

Canım sen bilirsin ama o ağrı normal diye biliyorum ben.
Benim adet gecikmesinden önce de gecikince de adet olacak gibi ağrılarım oldu.
İzin alma şansın varsa alabilirsin de sana kalmış.
5 gün iznim var kalan zaten yıl sonuna bırakırsam yanacak kullanmam gerekiyor bari haftaya kullanayım bi hafta dinlenir geçiririm bu hafta da o kadar yoğun eşimin kuzeni evleniyor perşembe kınası cumartesi düğünü var şehir dışından akrabalar gelecek bi sürü bugün annemler gelecek bana haftaya da bi dinlenirim artık

elmol elmol cnm tablon yeşillenmişşşş:rolleyes: Ayy çokkk sevindim :)) Bu sefer devamı gelsin sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah...:nazar: Çözdün sen bu işi artık :))

Back
X