- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
Amin canım çok sagol size de duacıyım yine hepinizden güzel haberler bekliyorumelmol tebrik ederim canım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimize..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok sagol size de duacıyım yine hepinizden güzel haberler bekliyorumelmol tebrik ederim canım Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimize..
ayy hayırlı olsun canımm çok sevdindim sağlıkla büyüsün inşallah göbüşündeKizlaaaaar 26.81 çıktı sonundaaa![]()
Ay canım amin inşallah siz de verin güzel haberler bu ay inşallahayy hayırlı olsun canımm çok sevdindim sağlıkla büyüsün inşallah göbüşünde
bana daha çok var batı yakın olan var mı kushi var sanırım :)Ay canım amin inşallah siz de verin güzel haberler bu ay inşallah
nickin alt listede çok yakışmışşşAy canım amin inşallah siz de verin güzel haberler bu ay inşallah
Herkes insin oraya bekliyorum kızlar duamdasiniznickin alt listede çok yakışmışşş![]()
Kizzzzzzzz yeni gördüm ayyyt nasil sevindim canimmmm Rabbim tamamina erdirsin inşallah tatlımAmin canım çok sagol size de duacıyım yine hepinizden güzel haberler bekliyorum
Dogru yaaa kossskoca ay var önümde sagol canimcim :*Şimdiden sen tüp bebeği Düşünme bu ayki tedavine odaklan bol bol çalışma olsun![]()
Sağol canım inşallah darısı başına stres yapma çok takılıp düşünme nasip canım ötesi yokKizzzzzzzz yeni gördüm ayyyt nasil sevindim canimmmm Rabbim tamamina erdirsin inşallah tatlım
eğer rapor sartlarini sagliyorsan devlette cok uyguna yapiliyor cnm. sadece 300-500 civari ilac parasi ödüyorsunMaddiyat engel olucak ama öyle olursa :,(
ya gerçekten mi işte buna çok sevindim. teşekkür ederım canım. sen nasılsın ? bebiş nasıl ?Fsh için tek başına pek bi bilgim yok canım ama lh ile yakın olması iyi diye biliyorum sadece
Aa estrofem kullandığını yeni duydum canım. Dur bir daha klomen kullanırsam estrofemi sorayım bende madem klomen rahim kalınlığını azaltıyor belki estrofem de rahmi destekler.Klomenle glucophanne kullandım catlatmaya kadar sabah iki akşam iki inofolic şase içtim estrofem kullandım klomen bitince dpo 6 da sanırım devit 3 ampul kırıp içtim ilişki de iğneden 40 saat sonra falan oldu bide ertesi gün sonra belki tabloda pek ilişki yok kızlar yatma konusunda da hiç öyle şeyler yapmadım on dakika belki yatmisimdir
benim niye haberim yok neresi hangi site ? siz nereye ben oraya ben de dadanayımVeson biz dereceden sonra o siteye fena dadandık telefonuma kılıf aldım burda 100 liraya satılan orda 3 dolar ya şaka gibi
![]()
Bebiş de bende iyiyim çok şükür üzmedi kızım beni hic rahat geçiyor gebeliğim sorun yok şimdiye kadar. Hazırlıkları başlattım alınacak şeyleri alıyorum parça parça.ya gerçekten mi işte buna çok sevindim. teşekkür ederım canım. sen nasılsın ? bebiş nasıl ?
derece mi ben de derece alıcam ya derecemi kaybettiğimden beri bir tarafım eksik sanki kociş bir derece almışta rengide kopkoyu mav bir tuhaf bu ne ya bunun süslü püslüsü yokmuydu dedim . hiç ısınamadım dereceme . o evin başka köşesinde ben başka köşesindeVeson ebay den derece mi aldınız memnunmusunuz
oyyy allah nazardan saklasın canım. kucagına almayı nasip etsinBebiş de bende iyiyim çok şükür üzmedi kızım beni hic rahat geçiyor gebeliğim sorun yok şimdiye kadar. Hazırlıkları başlattım alınacak şeyleri alıyorum parça parça.
Duzeltmissin sanırım ben 1. Sayfada görüyorum bu nickielmol bacım bu nevergiveup niye aşağıdaki tabloda gözükmüyor deli Olacağım nerde Yanlışlık var bir el atıverEki Görüntüle 1911926
gözün aydın güzelim ya. çok güzel haber bu.Sorucam canım perşembe kendi doktoruma cikicam sorucam orda hepsini yarın endokrine gidicem tsh 3 olmus ay inşallah sağlıkla devam etsin