• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenle glucophanne kullandım catlatmaya kadar sabah iki akşam iki inofolic şase içtim estrofem kullandım klomen bitince dpo 6 da sanırım devit 3 ampul kırıp içtim ilişki de iğneden 40 saat sonra falan oldu bide ertesi gün sonra belki tabloda pek ilişki yok kızlar yatma konusunda da hiç öyle şeyler yapmadım on dakika belki yatmisimdir
Aa estrofem kullandığını yeni duydum canım. Dur bir daha klomen kullanırsam estrofemi sorayım bende madem klomen rahim kalınlığını azaltıyor belki estrofem de rahmi destekler.

Estrafem günde kaç kullanmışsın?

ya gerçekten mi işte buna çok sevindim. teşekkür ederım canım. sen nasılsın ? bebiş nasıl ?
Bebiş de bende iyiyim çok şükür üzmedi kızım beni hic rahat geçiyor gebeliğim sorun yok şimdiye kadar. Hazırlıkları başlattım alınacak şeyleri alıyorum parça parça.

• Beğen
Reactions: iiz
Veson Veson ebay den derece mi aldınız memnunmusunuz
derece mi ben de derece alıcam ya derecemi kaybettiğimden beri bir tarafım eksik sanki kociş bir derece almışta rengide kopkoyu mav bir tuhaf bu ne ya bunun süslü püslüsü yokmuydu dedim . hiç ısınamadım dereceme . o evin başka köşesinde ben başka köşesinde

elmol elmol çok sevindim canım bu kez sağlıkla kat kat artsın inşallah değerin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.bende aslında tekrar çalışmalara başlamak için can atıyorum ama işte umreye gitmek var

Back
X