• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben kötüyüm ya toparlanamiyorum bir turlu kafamdan nasıl aticam adet olunca bida ateş felan olcmicem dedim ama şimdi kararsizim birde önceden 10 gün süren adetim son 2 aydır 6 günde bitiyor neredeyse femera dan sonra oldu bu kısalma ve 2 gundur yum akıntısı var bende ama ilk günler koca koca parçalar attım çok yoğun adetim oldu bu ay nasıl bir yol izlemeliyim saskinim ve ayın 23 ü oğlumun doğum günü bi kadın 6 senede hiç mi hamile kalmaz ya dusuk de olsa bazen aklımı kaybedecek derecede oluyorum
Canım ne desem ki çocuğun için üzülüyorsun biliyorum ama üzülme bu kadar. senin benim elimde olan birşey yok ki... çocuğa büyüyünce anlatırsın kardeş istedik sana ama olmadı diye. Tek çocuk olmak dünyanın sonu değil ki.. yine de inşallah olur , zamanı gelmedi olmuyor ama elinde dünya tatlısı yavrun varken bu kadar üzme kendini. tedavi takip ne gerekiyorsa yap , elinden ne gelirse çabala inşallah vakti geldiğinde olacak.

Hepimiz zaman zaman düşüyoruz karamsarlığa , bebekler gelince hepsi geride kalacak inşallah..

TV yok reklamlardan da haberim yok , netten izliyorum diziyi, direk dizide görünce şok oldum :KK70: tek şok olan benim galiba. pek bir nene tadında izliyorum dizileri ahahaha :KK70:
hee orayı bende reklamda görmüştüm ne yaptında deftere adını yazdı diye kızıyodu kızın tlfnu açması olay olmuş :))

Ust uste kullanımlarda döl yatağını inceltiğini demişti bana da doktor 3 trn sonra famera ve estrofem kullanırız diyordu
bu bnm klomende 2. ayım doktor en çok 6 kullandırıyoruz dedi geçen ay iğne vurulurken 6.26mm di rahim kalınlığı bu ay da pek ii diilmiş bnm ısrarımla estrofem yazdı bakalım bindik bi alamete :D

bu bnm klomende 2. ayım doktor en çok 6 kullandırıyoruz dedi geçen ay iğne vurulurken 6.26mm di rahim kalınlığı bu ay da pek ii diilmiş bnm ısrarımla estrofem yazdı bakalım bindik bi alamete :KK70:
Güzel şeylere vesile olsun. ;) Bana da hep güzel derdi rahim kalınlığı için o yüzden gerek duymadı sanırım kullanmadm hiç.p

Canım ne desem ki çocuğun için üzülüyorsun biliyorum ama üzülme bu kadar. senin benim elimde olan birşey yok ki... çocuğa büyüyünce anlatırsın kardeş istedik sana ama olmadı diye. Tek çocuk olmak dünyanın sonu değil ki.. yine de inşallah olur , zamanı gelmedi olmuyor ama elinde dünya tatlısı yavrun varken bu kadar üzme kendini. tedavi takip ne gerekiyorsa yap , elinden ne gelirse çabala inşallah vakti geldiğinde olacak.

Hepimiz zaman zaman düşüyoruz karamsarlığa , bebekler gelince hepsi geride kalacak inşallah..
İnsallah

Kızlar ben kötüyüm ya toparlanamiyorum bir turlu kafamdan nasıl aticam adet olunca bida ateş felan olcmicem dedim ama şimdi kararsizim birde önceden 10 gün süren adetim son 2 aydır 6 günde bitiyor neredeyse femera dan sonra oldu bu kısalma ve 2 gundur yum akıntısı var bende ama ilk günler koca koca parçalar attım çok yoğun adetim oldu bu ay nasıl bir yol izlemeliyim saskinim ve ayın 23 ü oğlumun doğum günü bi kadın 6 senede hiç mi hamile kalmaz ya dusuk de olsa bazen aklımı kaybedecek derecede oluyorum
Ay canım yaa nolur stres sıkıntı yapma Allah im en kısa zamanda nasip etsin kalben diliyorum bunu bak bi oğlun var ne güzel Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah

bu bnm klomende 2. ayım doktor en çok 6 kullandırıyoruz dedi geçen ay iğne vurulurken 6.26mm di rahim kalınlığı bu ay da pek ii diilmiş bnm ısr

Ben klomen kullandığımda hiç söylemediler rahim kalınlığını ya:KK64: yok yok normal kadın doğumcular infertilite olayında pek etkin tedavi yürütemiyorlar galiba... işin uzmanını bulmak lazım onun da para avcısı olmayanını güvenilir olanını bulmak lazım...

Trabzonda ki doktordan memnunum şimdilik , gerçi giderayak başka birşey var mıydı rahimde hamile kalmayı engelleyecek diye sorduğumda işte düzelttik ya orayı demesi ve histereskopi öncesi bir bakalım içeriye neler yapabileceğimize orda karar veririz deyip , histereskopi sonrası ne yapacağımız zaten belliydi demesi biraz güvenimi kırdı ama laptopta bir site açıp "bak %50 kendiliğinden olur yazıyor" diyen doktor kadar değil :KK70:

Amin inşallah canım tsh 3 çıktı endokrine gidiyorum şimdi hemen yarın da kendi doktoruma

Tsh 3 cok buyuk sıkıntı degil canim duser hemen ilacla.
Ben de bugun fakulteye ikili test icin gidecektim esimle ama esim dokuluyor dun kapmis sifayi. Ben de randevuyu yarina almaya calisiyorum ama uygulama hata veriyor.

Ben klomen kullandığımda hiç söylemediler rahim kalınlığını ya:KK64: yok yok normal kadın doğumcular infertilite olayında pek etkin tedavi yürütemiyorlar galiba... işin uzmanını bulmak lazım onun da para avcısı olmayanını güvenilir olanını bulmak lazım...

Trabzonda ki doktordan memnunum şimdilik , gerçi giderayak başka birşey var mıydı rahimde hamile kalmayı engelleyecek diye sorduğumda işte düzelttik ya orayı demesi ve histereskopi öncesi bir bakalım içeriye neler yapabileceğimize orda karar veririz deyip , histereskopi sonrası ne yapacağımız zaten belliydi demesi biraz güvenimi kırdı ama laptopta bir site açıp "bak %50 kendiliğinden olur yazıyor" diyen doktor kadar değil :KK70:

Öyle doktorda mi varmış :) benimki de orjinal günde 200 tane falan hastası gelir bunun 150 si infertilite için geliyor
Okadar hastanın içinde adımı hatırlaması bile mucize :) 4 yıldır hastasıyım konya da Ali Acar meşhur zaten
Çok seviyorum çok babacan ama ulaşması zor
4 gün önce serophene içeyim mi diye yazdım halen cevap gelmedi :)
Hee bende bel ağrısı olunca sabah içmiştim bir tane devamını içmedim bu ay boş geçsin vücut dinlensin diye

Tsh 3 cok buyuk sıkıntı degil canim duser hemen ilacla.
Ben de bugun fakulteye ikili test icin gidecektim esimle ama esim dokuluyor dun kapmis sifayi. Ben de randevuyu yarina almaya calisiyorum ama uygulama hata veriyor.
ben de zaten boşuna gittim çarşamba poliklinikleri yokmuş beni buldu soğukta şimdi koştur koştur işe döndüm

Back
X