- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
yok canım randevulu zaten iki haftaya ancak verirlerdi de hamile kalınca hemen alıyolar öncelik oluyoAaa ne sanssizlik randevusuz mu gitmistin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım randevulu zaten iki haftaya ancak verirlerdi de hamile kalınca hemen alıyolar öncelik oluyoAaa ne sanssizlik randevusuz mu gitmistin?
çok sağol canım inşallah güzel haberleriniz sırayla gelsin kalben duamdasınız canım inşallah da sağlıklı devam eder bu sefer siz de bana dua edin endişeler sarıyo bazenelmol hayırlı olsun canım..kan testi çıkmış sanırım.
..sen bize umut oldun sağlıklı bir gebelik olsun inşallah ablacım...darısı bizlere olsun...inşallah bu ay bizimde yüzümüz güler...
![]()
Endiselenme canım Allah korktuğuna ugratmasin sağlıkla kucağına al insaallahçok sağol canım inşallah güzel haberleriniz sırayla gelsin kalben duamdasınız canım inşallah da sağlıklı devam eder bu sefer siz de bana dua edin endişeler sarıyo bazen
sağol canım....rahat ol...inşallah sağlıklı kucaklayacaksın yavrunu...Rabbim hepimizi mutlu etsin....çok sağol canım inşallah güzel haberleriniz sırayla gelsin kalben duamdasınız canım inşallah da sağlıklı devam eder bu sefer siz de bana dua edin endişeler sarıyo bazen
yok canım bakılmadı sağlık ocağında yaptırdım hiç aklıma da gelmedi ona baktırmak aslında iyi olurdu yaaelmol progesteron bakıldı mı sende kaç çıktı doktorun hiç hemen başla tarzı bişey demismiydi
yok canım klomenden sonraki kontrolde rahim 5,5 du ince geldi doktor verdi canımelmol canım doktor sana estrfom neden vermişti?rastgele kullanılıyor mu bu ilaç ya?
Bizim burda Yapılıyor cnm ben yaptırdım 3. Gün hormonlarınaarkadaşlar bende tüp bebeğe giden yolda tedaviye başladım rahim filmini ve hormonlarımı tekrarlamamı söylediler hormon tahlilini sağlık ocağı yapıyormu? yaptıranlar vardı sanki?
bende bi sorayım bakalım yapcakmı bizimki yapmıyoz dem,işti geçen senelerdeBizim burda Yapılıyor cnm ben yaptırdım 3. Gün hormonlarına
Doktoruna gidince onu da baktır istersen bana burda gittiğim doktor pozitif gördüğün gibi progestan a baslayacaksin dedi önlem içinyok canım bakılmadı sağlık ocağında yaptırdım hiç aklıma da gelmedi ona baktırmak aslında iyi olurdu yaa
onu da hatırlatıcam canım önceki de düşük olduğu için alınabilecek her önlemi alalım dicemDoktoruna gidince onu da baktır istersen bana burda gittiğim doktor pozitif gördüğün gibi progestan a baslayacaksin dedi önlem için
Evet canım oldum 1 hafta oluyorxpreiaZ canım sen oldun mu hist?