• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana iğneli dedi. ne demek anlamadım ama o zaman anlatırım önce rahım fılmı dedı. yok canım ankara doktrları rahım fılmını görmeden hıcbır sey yapmıyor. ya rahımde yapısıklık var sa aşılama boşuna olur. sen bakma onlara önce rahım filmin çektir. orada tıp fakültelerı yok mu en ıyı hastaneler tıp fakultelerıdır her zaman ya da kadın dogum hastanesi
iğneli demek yumurta geliştirici klomen hap yerine yumurta geliştirici gonal f gibi iğne kullandırıolar diye biliyorum hayalciyi etiketleywmedim o bilir ShinSeGi ShinSeGi

Son düzenleme:
c
ya o aslan pençesi saraçoğlunun söylediği dimi faydalı diolar çok merakla beklicem sonuçlarını canım herkesin durumu birbirine fikir veriyo burda sana nasıl bi tedavi yolu çizecekler bakalım bnmki 6 aya kdr klomenin yolu var dedi başka bişeyden bahsetöedi
canım yaşa göre ben 36.
1 yıldır denıyorum ama doktora 2 yıl dedim . yaşında var zaten beklemişsinde dedi amh bakıp karar vericem dedi. senin yaşın küçüktür o yüzden

c

canım yaşa göre ben 36.
1 yıldır denıyorum ama doktora 2 yıl dedim . yaşında var zaten beklemişsinde dedi amh bakıp karar vericem dedi. senin yaşın küçüktür o yüzden
hee yaşını bilmiodum ben 27yim bir yıldır korunmuyoruz ama düzenli denemedik hafta bir ilişkiyle o da 3 ay kist 2 ay enfeksiyon bi ay mantar fln derken geçti gitti ama doktora bişey demedim tabi bi yıldır düzenli deniyoruz ama olmadı dedim :)

Burda iş arkadaşım hamile iken 3 çıkmış progesteron ve kadın doğumcu normal demiş başlamamış progesteron ! kadın düşük yaptı... değerleri de 400 den 5 gün sonra 600 olmuş kadın doğumcu ona bile normal demiş:KK57: bana biz burda aşılama yapmıyoruz diye klomen başlamayan doktor bu. Allahtan başlamamış bana tedavi:sinirli:
Hadi o 4 e normal demiş benim doktor 1.3 e normal demişti başlamıştı aptal doktor kanama başladıktan sonra progestan verdi ist. Doktor dedi ki kanama sonrası progestan işe yaramaz baştan verecekti

geldim. hormon sonuçlarım çok iyiymiş. fsh daha fazla düşmesine gerek yokmuş. böyle gayet iyiymiş. 15 gün sonra cıkacak olan Amh testi sonucuma bakacagız. bu hafta eşim yeniden sperm testi yaptıracak. diğerini kabul etmediler.diğer adetım bıter bıtmez rahım fılmı cktırecegım. Amh tetsi sonucumda gelince sperme birlikte bakıp gerekli olursa aşılama diyebilirim dedi doktor. ihtimalen de aşılama diyecek

bu arada bu ay tam 9 tane yumurtam oluşmuş. sağda 5 sol da 4 tane dedi.

klomen çok basit bir tedavi 2 yıl beklediğin için daha fazla beklemene gerek yok başka tedavi olması gerekiyor dedi. bu ay da yumurtan çok olduğu için sık sık ilişki dedi

bu arda ben 1 yıldır denıyorum kızlar ama doktora 2 yıl dedim.

kızlar 9 yumurta çok değil mi gerçekten de ?

aşılama olmuş kızlar yazabilir mi lütfen

her hastane de aşılama şartları farklı mı ?
bildiğiniz aşılama şartları neler ?
Klomenle benim 12 yumurtam oluşmuştu ..ama hepsi istenilen büyüklükte gelişmedi..sadece 1i gereken olgunluğa erişip çatladı..çatlatma iğnesi kullanmama rağmen..

RAH
Canım gönder ama ben çoktandır bakmıyorum sperm değerlerine. çok çok ben de sana eşiminkini atarım kıyaslarız bir.

Ama mesela biz en son olarak eşimin değerlerinin süper olduğunu düşünüyorduk histereskopiyi yapan kadın doğumcu eşimin değerlerine "o kadar da kötü değil " dedi:KK57: işte onun peşine proxeed aldım hemen , içsin boş durmasın:KK48:

Ben kendiliğinden olur diye 3 sene bekledim canım. artık eşimin de benim de değerlerim süper ötesi de çıksa aşılama tüp vs denemek istiyorum. Değerlerimiz iyi bir sorun yok ama bebek olmuyor. birşeyler gözden kaçıyor demekki...

rahim filmi çektirdin mi peki ? proxeed doktor mu verdi kendin mi aldın canım ?

kız ben senin eşinin tahlilleri süper diye biliyorum yaa biz ölelim ozaman
Biz de öyle düşünüyorduk ama "çok da kötü değil" miş meğersemo_O bilemedim ki kuzum bir taraftan da değerler iyi olsa ben göz göre göre kaç defa yumurtladım tüplerim de açık, kimyasal bile olmadı 1.5 senedir. Hani rahimdeki sıkıntı düşüğe neden olur desek bile eksik birşeyler var sanki...

Eşimin acıbadem tüp bebekte ve düzen de yaptırdığı testler aşağıda 8403BHC 8403BHC
Bu acıbadem
20161116_185540.webp
20161116_185559.webp

Bu da düzen lab.
20161116_185625.webp

Cnm aşılama zamanında rahim filmi gibi bişi istenmiyor değil mi?
tüp bebekte şart mı rahim filmi?ben korkuyorum ya herşeyden...
Aşılama öncesi çektir bence de rahim filmini. İstanbulda mıydın? İstanbulda isen hiç düşünmeden echomar a git derim. Hiç acı olmadı. kesinlikle tavsiye ediyorum

RAH

rahim filmi çektirdin mi peki ? proxeed doktor mu verdi kendin mi aldın canım ?
Rahim filmi 1 sene oluyor çekileli canım. işte histereskopi oldum en son.

Proxeed biz aldık. zaten devlet karşılamıyor. eşim varikosel ameliyatı oldu benim ayrıca 1.5 sene önce.ameliyattan sonra hiç hamilelik olmadı.fazla kurcaladık bozduk mu ne yaptık anlamadım:KK48:

Varikosel ameliyatı sonrası hiç hamile kalamadığımı histereskopi yapan doktora söyleyince " biz önermiyoruz ameliyatı keşke olmasa idi " dedi:KK57: ama ürolog da eşime ameliyat şart demişti. Bilmiyorum ki kim haklı... herkes kendinden emin. bunları toplayıp bir odaya koyucan kapıyı kilitleyip dosyayı içeriye atıcan :KK70: sabaha kadar konuşsun tartışsın ortak doğru ne , ne yapılması lazım ağız birliği ile söylesinler:confused:

Klomenle benim 12 yumurtam oluşmuştu ..ama hepsi istenilen büyüklükte gelişmedi..sadece 1i gereken olgunluğa erişip çatladı..çatlatma iğnesi kullanmama rağmen..

ben hiç bir şey kullanmadım canım hatta folık asıt bıle ıcmıyorum 2 aydır . sadece gecen ay çay kaşıgıyla çörek otu çiğnedim başka bir şey yapmadım. 9 yumurta kendilğindne oluşan yumurta ama hepsi de büyüyor mu çatlıyor mu bilmiyorum . bu ay yumurta kontrolü yapmayacak doktor amh testini ve rahım filmini görmeden hiç bir şey yapmam dedi. sadece bol ilişki dedi o kadar

yerıne göre degısıyor. canım ya normal kadın dogum doktoruna gıtmeyın infertilite doktoruna gıdeceksınız ben de normal doktora gıttım ama oldugum şehirde yoktu mecburiyetten erteledım ama geçirdiğim zaman da üzülüyorum. normal dogum dktoru oyalar hem anlamıyrlarda

ben 1 kere gıttım hemen amh testı ıcın kan aldı hemen benı aynı hastanenı rahım fılmıne sevkettı. nereye gıtsek ne yapsak hangısı ıyı dıye kendı kedımıze anlamaya calısyoruz bu bizi zorluyor. bu doktor bana kac yıldır olmuyor hıc korundun mu dedı başka soru sormadı. hiç klomen kulanmadım dedım (1 kere kulandım ama catlatma ıgnesız) klomen olmaz zaten dedi . beklemeye gerek yok klomenı dedı hemen

yok amh nereye yaptırsam , yok rahım fimi hangı hastane ıyı dememe gerek kalmadı bile.

devlet hastanesinde uyutma yokmuş özellerde uyutuyorlarmıs
Rahim filmi ben de uyutmadan çekildim kızlar 5 dakikalık birşey , şimdi genelleme yapmak istemiyorum çok ağrılı oldu diyenler oluyor ama inanın hiç bir ağrı olmadı. sadece sıvıyı verdikten sonra tüplerden geçerken çok hafif bir adet ağrısı gibi birşey oldu doktor da o sırada "şu an ağrın varsa normal tüplerin açıkmış sıvı ordan geçiyor birkaç saniye sonra geçecek " dedi , o cümlesini bitiresiye benim ağrım geçti zaten. hoplaya zıplaya çıktım tüpler açıkmış yapışıklık falan yokmuşun sevinci ile.

• Beğen
Reactions: iiz
Biz de öyle düşünüyorduk ama "çok da kötü değil" miş meğersemo_O bilemedim ki kuzum bir taraftan da değerler iyi olsa ben göz göre göre kaç defa yumurtladım tüplerim de açık, kimyasal bile olmadı 1.5 senedir. Hani rahimdeki sıkıntı düşüğe neden olur desek bile eksik birşeyler var sanki...

Eşimin acıbadem tüp bebekte ve düzen de yaptırdığı testler aşağıda 8403BHC 8403BHC
Bu acıbadem
Eki Görüntüle 1912594 Eki Görüntüle 1912595

Bu da düzen lab.
Eki Görüntüle 1912593
Sizinkiler çok iyi cnm ya

Sizinkiler çok iyi cnm ya
Bilmiyorum canım sperm iyi yumurta var kanallar açık.... ama sonuç sıfır :işsiz:

Benimkinin spor mülakatı 1 hafta 10 güne olacak , kurs işi belli olacak... gitmeden aşılama yaptırıp öyle mi yollasam diye düşünüyorum:KK48: sonra 3 ay mecburi mola olacak çünkü.

Back
X