• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama 17nin büyüyeceği belli ya ondan bu ay banada illa ki büyür bitanesi istediğimiz botuya dedi 18 17 15ti ya bida gelmene gerek yok yaron vur iğneyi dedi bu ay ama geçen ay 3 tane 13mm idi 2. kontrole gitmiştim mecbur 8403BHC 8403BHC
Cnm benimde yarın 2 olacak 3 ye cagırır mi diye korkuyorum izin yuzunden

Cnm benimde yarın 2 olacak 3 ye cagırır mi diye korkuyorum izin yuzunden
3.. ye çağırmaz bnce yarın ya da sonraki gün vurdur fln der en çok sen söyle bida gelemem diye doktoruna inofolic şase yi sorsana cnm bn benimkine sordum duymafım dedi ama ilk klomende 1 tane 18mm yum vardı bu sefer 18 17 15 3 taneydi inofolic bu ay içtim geçen ay içmemiştim ya o destekledi ya da vücudum klomeni iice benimsedi :D

bende deneyebilirim başka yerlerde ama adam monoton bn biraz daha renkli bişeyler istiyorum ama yanaşınca adam reddedince o zaman bida bişey yapasım gelmio insan eşinden çekinir mi resmen çekiniyorum adamdan ya bugün çalışma günü dimi diyo evetdedim çok yorgunum hiç canım istemiyo ama mecbur yapıcaz diyo ztn bu mecburiyet beni bitirio :KK43: niye mecburiyet olsun iste beni diyorum tık yok off offf kendim söyleyip kendim dinliyorum
Valla canim ben de denerim ama bu istanbuldaki evler kagit gibi ne ses yapabiliyon ne de banyoda birlikte dis fircalayabiliyon. oldugu gibi ses gidiyor. ben erkeklerin boyle olmasina anlam veremiyorum. benim esim gun asiri aksam 9:30-10:00 gibi eve geliyor. ona ragmen yemek cay ve ustune...:KK48::KK47:

3.. ye çağırmaz bnce yarın ya da sonraki gün vurdur fln der en çok sen söyle bida gelemem diye doktoruna inofolic şase yi sorsana cnm bn benimkine sordum duymafım dedi ama ilk klomende 1 tane 18mm yum vardı bu sefer 18 17 15 3 taneydi inofolic bu ay içtim geçen ay içmemiştim ya o destekledi ya da vücudum klomeni iice benimsedi :KK70:
Tmm cnm sorim benim doktorun dünyadan haberi yok bakalım buna ne diycek :)

Kiz Veson Veson bu isteksizliği kendi kendimize nasıl yenebiliriz
Fikri olan varsa paylaşın kızlar ya önceden arkadaş ortamında konuşmak bile etki ediyordu şimdi bende tik yok nasıl aşılır ki böyle bir durum
O zor bir durum cidden bende kadınlar da bu konuda takviye besinler kullanmalı ;) pekmez fındık ceviz filan

Valla canim ben de denerim ama bu istanbuldaki evler kagit gibi ne ses yapabiliyon ne de banyoda birlikte dis fircalayabiliyon. oldugu gibi ses gidiyor. ben erkeklerin boyle olmasina anlam veremiyorum. benim esim gun asiri aksam 9:30-10:00 gibi eve geliyor. ona ragmen yemek cay ve ustune...:KK48::KK47:
yaramı deşmeyin ey kızlarr :D

A

Eşlerimiz benziyor bu konuda :bicak: bende cok zorlandım aynen isteksizlik konusunda. Ameliyat sonrası durum düzeldi minpek Dr takip edemedim onun durumu bebiş telaşına. İnşaallah fayda etmiştir
bebişi yapsam elleşmicem diom ama yine dayanamam ki ben :D

Back
X