- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
Allah rahmet eylesin canım. Ben de yakın zamanda dedemi kaybettim. Mekanları cennet olsun inşallah.
Canım seninde başın sağolsun.. Mekanı cennet olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin canım. Ben de yakın zamanda dedemi kaybettim. Mekanları cennet olsun inşallah.
Gunaydin herkese.
Veson basiniz sagolsun canim.
Tugba tebrik ederim saglikla ilerlesin gebeligin.
Ben birden fazla saglik sorununu birarada yasiyorum ne yazik ki. Vucudum patladi resmen. Gun asiri iki farkli doktor arasinda gidip geliyorum. O yuzden girmiyorum da topige. Gorusmek uzere...
tesekkür ederim canım darısı sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda gecmiş olsun neyin varGunaydin herkese.
Ben birden fazla saglik sorununu birarada yasiyorum ne yazik ki. Vucudum patladi resmen. Gun asiri iki farkli doktor arasinda gidip geliyorum. O yuzden girmiyorum da topige. Gorusmek uzere...
Sağol CNm sana da çok geçmiş olsun.Gunaydin herkese.
Hayırlı kandillerKandiliniz mubarek olsun
Buralar pek tenhalasmis
CNm tedavi ne aşamada?Merhaba kızlar..
Tüp bebek tedavime hergün aldığım hormon iğneleriyle devam bugün yarın yumurta toplama işlmi belli olacak. Burada arkadaşın biri irenbe tüp bebek merkezi fiyatı sormuştu cevap için geç oldu ama bende orada olacağım. Tek fark benim doktorum marmaris te bende marmaris te kalıyorum. 9 bini bulacak ilaçlar dahil. Yumurtalar büyümediği için bana ek ilaç takviyeside yaptılar. Bugün de progestan ve e2 tahlili oldum sonuçlar öğlene çıkar.. yumurta toplamadan sonra birkaç gün relax zaman mı oluyor bilen var mı?
Gunaydin herkese.
Kalp kalbe karşıymış bende sana yazmak için girdim. Transferim oldu, salı günü 12 günümde test yaptırdım 278 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 583.6 çıktı şimdilik herşey yolunda gidiyor. İkiz olup olmadığı değerlerden anlaşılır mı? Ayın 14 de ultrason ile bakalım dedi.CNm tedavi ne aşamada?
Kalp kalbe karşıymış bende sana yazmak için girdim. Transferim oldu, salı günü 12 günümde test yaptırdım 278 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 583.6 çıktı şimdilik herşey yolunda gidiyor. İkiz olup olmadığı değerlerden anlaşılır mı? Ayın 14 de ultrason ile bakalım dedi.
Çok teşekkürler canım.. ederim tabi.. allağım süreci güzel birşekilde atlatmayı nasip etsin insallah.. güzel haberlerini alırız..gözün aydın canım.
bana da dua et transfer olacağım inşallah ocak gibi.
değerin şimdilik tek gebeliği andırıyor ama istiyorsan inşallah ikiz olur.
tebrik ederim seni.
sağlıkla devamı gelsin sağlıkla büyüsün inşallah.![]()
Kalp kalbe karşıymış bende sana yazmak için girdim. Transferim oldu, salı günü 12 günümde test yaptırdım 278 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 583.6 çıktı şimdilik herşey yolunda gidiyor. İkiz olup olmadığı değerlerden anlaşılır mı? Ayın 14 de ultrason ile bakalım dedi.
çok merak ettim seni.
topiğe girebildiğinde yaz mutlaka.
çok geçmiş olsun.
bende zor günler geçirdim.
ameliyattan sonraki ilk adetimi oldum.
aşırı sancım oldu.
bir de üstüne baş ağrılarım ve grip geldi.
ilaçlar içmekten adetim kesildi hiç olamadım neredeyse.
bir sonraki ayda adetle tedaviye başlayacağım.
inşallah sorun olmaz.![]()
Hayırlı gözün aydın canım sağlıcakla gelsinKalp kalbe karşıymış bende sana yazmak için girdim. Transferim oldu, salı günü 12 günümde test yaptırdım 278 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 583.6 çıktı şimdilik herşey yolunda gidiyor. İkiz olup olmadığı değerlerden anlaşılır mı? Ayın 14 de ultrason ile bakalım dedi.
Teşekkürler canım benim inşallahÇok sevindim canım sağlıcakla devam eder inşallah :))
Sende bugün benim aklımdan geçtin :) Zor tarafını atlatmışsın çok şükür.. keyifli günler başlasın en yakın zamanda inşallah![]()
Teşekkürler canım benim..amin inşallah sağlıkla ilerler.. seni son hazırlık aşamasında takip etmiştim iğne oluyordun şimdi??Hayırlı gözün aydın canım sağlıcakla gelsin
Günaydın canım geçmiş olsun noldu böyle??
tesekkür ederim canım darısı sana ve tüm isteyenlere en kısa zamanda gecmiş olsun neyin var![]()
Sağol CNm sana da çok geçmiş olsun.
çok merak ettim seni.
topiğe girebildiğinde yaz mutlaka.
çok geçmiş olsun.
bende zor günler geçirdim.
ameliyattan sonraki ilk adetimi oldum.
aşırı sancım oldu.
bir de üstüne baş ağrılarım ve grip geldi.
ilaçlar içmekten adetim kesildi hiç olamadım neredeyse.
bir sonraki ayda adetle tedaviye başlayacağım.
inşallah sorun olmaz.![]()
Keske bilgim olsa da yazsam ama hic bilmiyorum canim....Kızlar selam
bana aşılama için rapor vermiyor üniversite hastanesi.bir yıl içinde hiç hamile kalmamak gerekiyormuş
herşeye normal dedi.geç yumurtluyorum diyorum herkes 14. gün yumurtlamaz diyor, klomen ver diyorum çatlıyorsa zararı olur diyor.hiçbirşey vermedi![]()
Bende hamileyim tatlım:) 3.aşılamam tuttu çok şükür bugün keseyi gördümTeşekkürler canım benim..amin inşallah sağlıkla ilerler.. seni son hazırlık aşamasında takip etmiştim iğne oluyordun şimdi??