• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana 21 Aralık'ta çatlamış olabilir gibi geliyor.o yüksek ateş ise sağlıklı bir ölçüm değil yani o gün birşeyler oldu vücutta çok aşırı yüksek.eğer 21 Aralık yumurtlama ise senin şaşmayan adet bayağı bir şaşacak gibi:) bu durumda test için çok erken .tekrar test için dpo12 yi beklemeni tavsiye ederim.geçmiş tarihlere girip saatlerini kontrol et yanlış varsa düzelt save yap.ateş girdiğin yerde temperature time yazan kısım.2-3 dakikalık farklar çok da etkilemez ama ff 20 dk şık fark sonrasını içi boş yuvarlak gösteriyor

Aynen öyle olacak gibi görünüyor canım. Bekliycem yapacak bişey yok :)
Şimdi düzeltiyorum zaten saatlerinden anlaşılıyor yanlış girilenler. Teşekkür ederim :KK15:

Ff 20dk ya kadar tölere eder. Ama bugun 6, yarin 6.20, ertesi gun 5,40 yapilirsa ici bos delikler olur. Bi saatlerini kontrol et istersen. İnsallah detaylara gerek klamsin da diger ay olcme :) bebegin gelmis olsun.
İnşallah canım. İnşallah hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun :dua:

Aynen öyle olacak gibi görünüyor canım. Bekliycem yapacak bişey yok :)
Şimdi düzeltiyorum zaten saatlerinden anlaşılıyor yanlış girilenler. Teşekkür ederim :KK15:
LİNKİNİ BİZE yolla
IMG_5281.webp

:KK54: beni de götüreydin yanında :KK49: benimki napio acaba:KK17:ultrason olsa da baksam
ohoo rahme yerleşmek için yoldadır :)

Senin ateş göz kirpmis kuzum sabah baktım da yorum yapmadım sessiz sedasız izliyorum :)) geçen ay da böyle yükselmiş bu gece de kullan cazibeni ama kocaya çaktırma ;)

Midem soyle; ogurecek kusacak kadar kotu degil, ama devamli bir kazinma, sanki midemi oyuyorlar ve aclikla ilgisi yok, sofradan kalkarken bile. Ayrica her yemekten sonra hafif de olsa bulanti. Ne yersem yiyeyim. Kabizlik icin de kuru kayisi, kefir onlari zaten tuketiyorum canim ama tek basina faydasi olmuyo onlarin. Sagol canim, esim de diyor, yastan dolayi yuksek cikacak, onu kabul et, onemli olan hormon degerlerine gore ve ense genisligine gore yapilan hesaplamalar diyor.

Canim sagolasin, deneyeyim kabak cekirdegini. Ilacin yaninda destegi olursa iyi olur. Yalniz genelde yeme icme turu seyler, normalde pek kabizlik yasamayanlarda ise yariyor. Benim gibi sistemi bozuklarda beslenme + ilac bile zar zor maalesef. Mesela aksam yemekte kabak yesek, ertesi gun esim disarda wc ariyor, ben de tik yok, neysem o. :)
Doğum sırası size geldi.ne durumdasınız?

Senin ateş göz kirpmis kuzum sabah baktım da yorum yapmadım sessiz sedasız izliyorum :)) geçen ay da böyle yükselmiş bu gece de kullan cazibeni ama kocaya çaktırma :KK66:
Tamam cnm hiç çaktırmam :P bir pazar geçirdik öfff bir efsane :KK49: benim libido tavan yapmıştı. pazar günü kesin çatlamıştır cnm benim taş yumiş.

Back
X