• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde bir yardima ihtiyacim var. son 5 aydir hic sasmadan 16. gun yum catliyor. yani 15.ci gun test peak yapiyor. bu ay bir farklilik hissettim. dedim ya 13 ya da 14 te catlayacak. dpo diye yanlis yazmisim. dunku 12.gun. peak mi degil mi karar veremedim. bu sabahkinde de 13.gun yani emin olamadim ve tekrar yaptim ve silinmis. e ben 3 saat icinde catladim mi simdi? hangi gun peak sizce? buarada test oncesi hem sivi alimi sifir, hem de en az 2 saat wc ye girmedim.
dun aksam iliski vardi bizim. bugun tovbe yanasmaz esim eger catladiysam.
bu ay son benim. dr bu ay da olmazsa yum takibi dedi. insallah gerek kalmaz diyorum.
20171227_132152.webp

benimde bir yardima ihtiyacim var. son 5 aydir hic sasmadan 16. gun yum catliyor. yani 15.ci gun test peak yapiyor. bu ay bir farklilik hissettim. dedim ya 13 ya da 14 te catlayacak. dpo diye yanlis yazmisim. dunku 12.gun. peak mi degil mi karar veremedim. bu sabahkinde de 13.gun yani emin olamadim ve tekrar yaptim ve silinmis. e ben 3 saat icinde catladim mi simdi? hangi gun peak sizce? buarada test oncesi hem sivi alimi sifir, hem de en az 2 saat wc ye girmedim.
bu ay son benim. dr bu ay da olmazsa yum takibi dedi. insallah gerek kalmaz diyorum.
Eki Görüntüle 2085130

Bence 3 saat içinde değil dünkü testinde pozitif çıkmış canım. Bu sabah pikin son demlerindeymiş ve çatlamış görünüyor. Son ilişki yakalar bence yumu hadi hayırlısı olsun inşallahh

Bence 3 saat içinde değil dünkü testinde pozitif çıkmış canım. Bu sabah pikin son demlerindeymiş ve çatlamış görünüyor. Son ilişki yakalar bence yumu hadi hayırlısı olsun inşallahh
insallah canim. bir tuhaflik oldu boyle bu ay ama insallah sonu bebek olur ;) oglum da abi olur da rahatlar.

Eki Görüntüle 2085130
SAnki ortadaki gibi

O korku bende de var, pozitifi görsek bile ilk defasında ki gibi sevinemeyeceğiz diye düşünüyorum karı-koca.. Hep aklıma geliyor kan sonucunu gördüğümdeki titremem, gülümserken bir taraftan ağlamam... falan... filan...

Rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısını sağlıklısını versin.. Yorgunluklarımız bebeklerimizi taşımaktan olsun inşallah :dua:
Amin canım inşallh..
Allah yardımcın olsun canım.eşinin de bı sorun içim tedavi görmesi gerekmiyor mu?bence bunu da düşün.

Valla görünce çok sevineceğine eminim
İnşallah ama çok yıprandım artık ve yaşlanıyorum cnm..

CNm sıkı çalışmalara devam ateş yükselene dek

@8403BHC cnm hiç üzülme Pazar günkü çalışma yeter artık bekleme zamanı hadi hayırlısı
Tamam cnm sağol..
çok sağol cnm hakkımızda en hayırlısı olsun inş.
Amin cnm inllh..
catlamamis olabilir cnm. calismaya devam.
Aynen cnm.

Daha başlamadım cnm. Vitamin takviyesi alıyorum ve normal deniyoruz.. Çok üzüldüm cnm ya..tutunamadımı?ne oldu gülüm ya...Rabbim inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin Saracım...

Sağol canım bebeğimin kalp atışı durdu o yuzden kaybettim

inşallah buseye kardes gelir canım

Sağol canım bebeğimin kalp atışı durdu o yuzden kaybettim

inşallah buseye kardes gelir canım
Rabbim inşallah sağlıkla yeniden nasip eder canım.. Buda bizim imtihanımız sanırım.. Amin canım inşallah. Rabbim o güzel yüreğin gibi tatlı bir melek yollasın sana. Dualarımdasın canım arkadaşım...

CNm son durum ne?

12.günde idrar testi yaptım ama negatifti.ateşin 36.3 olduğu gün ve bir önceki gün belim ve kasıklarımda çok keskin ağrılar oldu.adet geliyor dedim ama gelmedi ertesi günde ateş yükseldi.Bugünde 36.5 çıktı şu durumda adetin gelmesi pek mümkün görünmüyor.Tekrar idrar testine de açıkcası cesaretim yok zaten yarın kan tahlili verecem sabah artık belli olur.Kullandığım progestan jel adetin gelmesini engellemiş olabilir mi acaba

Back
X