• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2088794 Kızlar moralim çok bozuk. Adet olucam galiba. Düştü birden ateşim. Ama sancım yok hiç. Tekrar çıkma gibi bi durum olur mu ?
Belli olmaz. Yukselebilir ama benim dusunce geri cikmiyor :(
Merhaba arkadaşlar, ben de aranızda yeniyim. uzun süredir takip ediyorum. 1,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebiş düşünüyoruz ancak henüz olmadı. ateş ölçme yöntemini deniyorum. ateş tablom aşağıda. nasıl aceba durumum?Eki Görüntüle 2088802

28inde catlamis yum. Bekleyecegiz artik :)

Daha yakindan bulanik cikiyor canim :)
tamam canım :) sanırım test markalarımız aynı. bende 15 dk sonra tekrar ovulasyon testi yapacağım 2 gündür çok koyu pozitif çıkıyor artık bugün silikleşmesini ümit ediyorum silikleşsin ki çatlamış olsun yumurtam :)

kızlar şimdi ovulasyon testini yaptım çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?

Eklentiler

• 04-01-2018.webp
    04-01-2018.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 35
kızlar şimdi ovulasyon testini yaptım çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?
Normal merak etme. Bu gece son gecen:KK70:

Hemen çıktıysa çizgi hamilesin bence :)
İnsallah canim... Cay vs icmistim. Demin yine yaptim ve hemen belirdi. Fotografta cikmaz ama :)
Bu test cok hassas degil. Bakalim insallah vardir :)

:) saol cnm. Dpo7 henuz....
Moralini bozmak istemem ama Dpo7'de idrar testinde çıkması teknik olarak imkansız. 10-15 arası süre. Ya yumurtlama günün yanlıştır ya da öyle görmek istediğin için öyle görüyorsundur. Ben hayalet çizgi bile göremiyorum. Sen yok gibi düşün tekrar dene 3-4 gün sonra. Boşuna hayal kırıklığı olmasın.

Erken gebelik testi değilse tabi bu söylediklerim. Erkende 6 güne kadar düşüyor.

Ben de silik çizgi görüyorum. Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap. Takipteyim. :KK66:İnşallah vardır ve seninledir bebişin :dua:. Yalnız bişey söylemek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ay senin yine gebelik testlerinde silik çizgi çıkmıştı. Acaba kimyasal geçirmiş olabilir misin? Yarın ki testte de hemen çıkarsa bence direk kan var. En garantisi. İğne kulanmam gerekiyordu senin de bildiğim kadarıyla. Hem erkenden öğrenip başlarsın biran önce

kızlar benim döngüm 28 gün. şuan regl günüme 8 gün var. ateş seyrim nasıl ? gebelik olabilir mi bir de ateşim 37, 37,1 çıkıyo sizce yüksek mi, sorun olabilir mi bu

yani çatlamış mı bu durumda yoksa hala duruyo mu :KK70:
Catlamis cnm. Yum maksimum 24saat yasar. O yuzden son..

Moralini bozmak istemem ama Dpo7'de idrar testinde çıkması teknik olarak imkansız. 10-15 arası süre. Ya yumurtlama günün yanlıştır ya da öyle görmek istediğin için öyle görüyorsundur. Ben hayalet çizgi bile göremiyorum. Sen yok gibi düşün tekrar dene 3-4 gün sonra. Boşuna hayal kırıklığı olmasın.

Erken gebelik testi değilse tabi bu söylediklerim. Erkende 6 güne kadar düşüyor.
Tesekkur ederim canim. Erken degil normal gebelik testi :)
Benim bunye biraz degisiktir. Oglumda da dpo5te pozitifti benim. Dpo surem kisa benim :)

Back
X