Sabah yapmdin mi canim?Dün son yaptığımda gölge vardı ama çok evirip çevirmem lazım yoksa görünmüyor :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yapmdin mi canim?Dün son yaptığımda gölge vardı ama çok evirip çevirmem lazım yoksa görünmüyor :))
Ne zaman yapacaksın tekrarDün son yaptığımda gölge vardı ama çok evirip çevirmem lazım yoksa görünmüyor :))
Amin cnm. Zaten regl belirtilerim var benim..CNm ateşe de belirtilere de takılma.tablo çok güzel duruyor.10 larca tablom var 3 tanesi gebelik tablosu.3ünde de belirtiler regl ile birebirdi.ateş ise bat geçmeden pek ipucu vermedi.inşallah tablon gebelik tablosuna döner![]()
Ne zaman yapacaksın tekrar
İki yumurta daha fazla progesteron demek.ayrıyeten progestan da kullanıyorsun.ateşin yüksek çıkması gayet normal.ama beni ateş değerinden çok ateşin seyri etkiledi.merdiven gibi tırmanması.sonu güzel olsun inşallahAmin cnm. Zaten regl belirtilerim var benim..
Ama 6yildir sadece 1 kez 37 oldu :)
Kismet bekleyelim....
Senin lüteal faz uzun biraz daha bekleyelimBen zor görüyorum çoook uzaklarda bir gölge var ama pembe diil canım yaa
Senin lüteal faz uzun biraz daha bekleyelim
Aynen cnm. Merdiven olayi oglumda da vardi. O nedenle o da etkiliyr beni. Sonu iyi olur insallah.İki yumurta daha fazla progesteron demek.ayrıyeten progestan da kullanıyorsun.ateşin yüksek çıkması gayet normal.ama beni ateş değerinden çok ateşin seyri etkiledi.merdiven gibi tırmanması.sonu güzel olsun inşallah
Ctesiye kadar beklerim yoksa kendi bilir![]()
Yakında çift çizgi göresiniz emiAynen cnm. Merdiven olayi oglumda da vardi. O nedenle o da etkiliyr beni. Sonu iyi olur insallah.
Tabi dr un bilir canım ama testi tekrarlamasını isteyebilir. Tek testle karar vermiyorlar diye biliyorum. içini ferah tut.Ya çok üzüldüm bebeğimiz de 1 yili geçti hala olmadı . Şüphe girdi içime . Peki ileri hızlı hareketinin 0 olması kötü değil mi . Kafam çok bulanık Allah im
Benimde aynıydı bugün daha da silik ateş zaten düştü ama senin tabloda umut varDün son yaptığımda gölge vardı ama çok evirip çevirmem lazım yoksa görünmüyor :))
amin canim insallah. sen de baslamissin ates olcmeye.Yakında çift çizgi göresiniz emi![]()
Benimde aynıydı bugün daha da silik ateş zaten düştü ama senin tabloda umut var![]()
Yakında çift çizgi göresiniz emi![]()
ben görüyorum şekerimAteş düştü mü? Bence gayet de yerinde duruyor canımBak bakalım görebilecek misin çizgiyi??
ben görüyorum şekerim![]()
Gördüm tabikide. İnş vardır bebiş:)Ateş düştü mü? Bence gayet de yerinde duruyor canımBak bakalım görebilecek misin çizgiyi??