• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm ateşe de belirtilere de takılma.tablo çok güzel duruyor.10 larca tablom var 3 tanesi gebelik tablosu.3ünde de belirtiler regl ile birebirdi.ateş ise bat geçmeden pek ipucu vermedi.inşallah tablon gebelik tablosuna döner:KK66:
Amin cnm. Zaten regl belirtilerim var benim..
Ama 6yildir sadece 1 kez 37 oldu :)
Kismet bekleyelim....

Amin cnm. Zaten regl belirtilerim var benim..
Ama 6yildir sadece 1 kez 37 oldu :)
Kismet bekleyelim....
İki yumurta daha fazla progesteron demek.ayrıyeten progestan da kullanıyorsun.ateşin yüksek çıkması gayet normal.ama beni ateş değerinden çok ateşin seyri etkiledi.merdiven gibi tırmanması.sonu güzel olsun inşallah

İki yumurta daha fazla progesteron demek.ayrıyeten progestan da kullanıyorsun.ateşin yüksek çıkması gayet normal.ama beni ateş değerinden çok ateşin seyri etkiledi.merdiven gibi tırmanması.sonu güzel olsun inşallah
Aynen cnm. Merdiven olayi oglumda da vardi. O nedenle o da etkiliyr beni. Sonu iyi olur insallah.

Ya çok üzüldüm bebeğimiz de 1 yili geçti hala olmadı . Şüphe girdi içime . Peki ileri hızlı hareketinin 0 olması kötü değil mi . Kafam çok bulanık Allah im
Tabi dr un bilir canım ama testi tekrarlamasını isteyebilir. Tek testle karar vermiyorlar diye biliyorum. içini ferah tut.

Benimde aynıydı bugün daha da silik ateş zaten düştü ama senin tabloda umut var :KK66:

Ateş düştü mü? Bence gayet de yerinde duruyor canım ;) Bak bakalım görebilecek misin çizgiyi??

Eklentiler

• 27605525_10155998695332488_318699135_o.webp
    27605525_10155998695332488_318699135_o.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 44
Back
X