• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin. arkadaslar sanirim ben de sorun var.
amh den anlayan varsa beklerjm bilgilerini.
yeni cikmis sonuc.
1.07... dusuk benim bildigim.
fsh 8.8...

amh dusuk bile olsa, klimen vs ile yum gelistirilip catlatilirsa tupe gerek kalmayabiliyr dimi? yada amh dusuk diye ille de klomen vs mi kullanmak
sadece bilgi icin sordum cnm, yoksa tuple alakali birsey yok :KK66:
fsh, lh, prolaktin bakilmisti..dr onlara normal demisti. amh yeni cikmis. daha soramadim tabi. o zaman amh ne zaman onem kazaniyor ki? yani ne olursa gebelik zorlasiyor diye dusunuyorum.
IMG_4526.webp
burda 2-4 için ideal 0-2 için düşük 0, küsür için çok düşük diyor.olmayınca amh 4 olsa da olmuyor ki.takma kafana bunları.aynı spermler için dediğimiz gibi hamile kalmak için bir kaliteli yumurta bize yeter;) şansı arttırmak için dr yumurta geliştiriciye devam etmek isteyebilir.

Bu arada bugünkü test nasıl.lüteal faz uzayacak gibi

Eki Görüntüle 2105965 burda 2-4 için ideal 0-2 için düşük 0, küsür için çok düşük diyor.olmayınca amh 4 olsa da olmuyor ki.takma kafana bunları.aynı spermler için dediğimiz gibi hamile kalmak için bir kaliteli yumurta bize yeter:KK66: şansı arttırmak için dr yumurta geliştiriciye devam etmek isteyebilir.

luteal faz 14u bulacak cnm belli oldu bence. test negatif hayatim.
amh dusuk benim iste. ama ilac vs ile olgun yum elde edilip dogal gebelik saglanabiliyor anladigim. cok masrafli ama o igne, klomen işe yaramadi bende cunku. neyse bakalim gidisata canim.

Eki Görüntüle 2105965 burda 2-4 için ideal 0-2 için düşük 0, küsür için çok düşük diyor.olmayınca amh 4 olsa da olmuyor ki.takma kafana bunları.aynı spermler için dediğimiz gibi hamile kalmak için bir kaliteli yumurta bize yeter:KK66: şansı arttırmak için dr yumurta geliştiriciye devam etmek isteyebilir.

AMH özel olarak araştırdığım bir konu değil ancak şu doktorun kritik-yazısı oldukça kapsamlı olduğundan ben faydalı bulmuştum.
http://blog.drkutaybiberoglu.com/yazilar/anti-mullerian-hormon-amh-ne-ise-yarar-kritik-analiz/

merhabalar :KK25:
yahu benim ateşin maşallahı var daha adet yeni bitti.
istesem yumurta çatladıktan sonra böyle yükselmez.
genelde de vücut sıcaklığım düşüktür bilirsiniz.
anlamadım vallahi :KK51:

Hala geçen ayın etkisi olabilir mi ilaçların etkisi falan yani

ilaçları bırakalı çok da oldu bilemiyorum ki.
20 ocak da bıraktım ilaç kullanmayı.
inofolic etkilemez diye düşünüyorum zaten daha 2 gündür kullanıyorum.

kızlar yazamadım iki gundur. Veson Veson ateşimi ben dün sabah yarım saat erken uyanmısım uyanınca olctum 36.4dü 8i bekleyım dedım yatar vazıyette uyumusum busabah ise herzmaankı saatte 8de 36.8di tekrar. yarın sbah tekrsr bakıcam. ve hala sökülmedim kahverengı tonlarnda gelıyor cok cok az su damlası gb anlamadm neoluyor vucuduma ilkkez yasadıgım bısey :(

kızlar yazamadım iki gundur. Veson Veson ateşimi ben dün sabah yarım saat erken uyanmısım uyanınca olctum 36.4dü 8i bekleyım dedım yatar vazıyette uyumusum busabah ise herzmaankı saatte 8de 36.8di tekrar. yarın sbah tekrsr bakıcam. ve hala sökülmedim kahverengı tonlarnda gelıyor cok cok az su damlası gb anlamadm neoluyor vucuduma ilkkez yasadıgım bısey :KK43:
Bilemedim ki CNm. kimyasal yaşamış olabileceğin aklıma geliyor sadece.şimdiye ateşin düşüp kanamanın başlaması gerekirdi

Bilemedim ki CNm. kimyasal yaşamış olabileceğin aklıma geliyor sadece.şimdiye ateşin düşüp kanamanın başlaması gerekirdi
evet canım hıc gecıkmezdı benım :( belkı de oyle oldu :( olcucem sabah yıne

Kızlar bugün benim kafam çok karıştı.. gece 4.30 da bi uyandım ölçeyim dedim 36.8 çıktı kalktım lavaboya gittim tekrar uyudum 6 da uyandım 36.4 çıktı ben şimdi hangisini dikkate alayım:işsiz: düşmeye mi başladı ki:110: normalde 6-7 aradı ölçerim hep

Kızlar bugün benim kafam çok karıştı.. gece 4.30 da bi uyandım ölçeyim dedim 36.8 çıktı kalktım lavaboya gittim tekrar uyudum 6 da uyandım 36.4 çıktı ben şimdi hangisini dikkate alayım:işsiz: düşmeye mi başladı ki:110: normalde 6-7 aradı ölçerim hep
Sen kaç günde bir oluyorsun? Bir de öyle Aralık koyamamaya çalış belli bir saatte kalk.yarınki ateşi görelim belki bize ipucu verir

Sen kaç günde bir oluyorsun? Bir de öyle Aralık koyamamaya çalış belli bir saatte kalk.yarınki ateşi görelim belki bize ipucu verir
Geçen ay klomen kullandım 28 günde oldu ama bu ay kullanmadim normalde 30 31 32 gün değişiyor canım.. benim uykum çok bölünüyor yaa elimde değil bazen gecede 3 kez uyanıyorum tuvalet için :kızgın: inşallah yarın gece uyanmam bugün temizlik falan yapayım da belki yorgunluktan uyur kalırım:KK16:

Geçen ay klomen kullandım 28 günde oldu ama bu ay kullanmadim normalde 30 31 32 gün değişiyor canım.. benim uykum çok bölünüyor yaa elimde değil bazen gecede 3 kez uyanıyorum tuvalet için :kızgın: inşallah yarın gece uyanmam bugün temizlik falan yapayım da belki yorgunluktan uyur kalırım:KK16:
Her ihtimale bugün mümkünse çalışma olsun.gece çok uyanıyorsan gelecek aya ölçüm saatini biraz erkene çekebilirsin saat 5-6 gibi ölçer yatarsın hem de wc ihtiyacını karşılarsın.bu ay böyle geçsin de inşallah hamile kalırsın gerek kalmaz

gunaydin. benim ates karakteristik dususunu yapti. testte negatif. yarin degil ertesi gune regl olurum kesin.... kismet degilmis bu ayda...

ilk 9 gun basamakli gitme sebebi de cok normal... cunku gebeliklerimde basamak seklinde gidiyor benim atesim. ilk 9 gunde vucudumda hcg hormon ignesi vardi. o yuzden de basamakli gitti....

gunaydin. benim ates karakteristik dususunu yapti. testte negatif. yarin degil ertesi gune regl olurum kesin.... kismet degilmis bu ayda...

ilk 9 gun basamakli gitme sebebi de cok normal... cunku gebeliklerimde basamak seklinde gidiyor benim atesim. ilk 9 gunde vucudumda hcg hormon ignesi vardi. o yuzden de basamakli gitti....
Hayırlısı ne denir ki.yeni ay Yen'i umutlar olsun inşallah

Hayırlısı ne denir ki.yeni ay Yen'i umutlar olsun inşallah
amun cnm. 9 subata hastanenin interfilitesinden randevu almistim zaten. regl3 olacak o gun belli. ozel ciddi maliyetli oldu. hsg vs gerekiyrsa onlari da yaptirip, sorun yok denirse birakacagim. inanilmaz strese girdim cunku.

Gerçek mi? Arada bakıyorum ilk sayfadan kimler hamile diye gözümden kaçmış demekki maşallah kendisine tebrik ederiz

A alias_26
ff e girmemjs cnm. ben de mesajlarindaki gebelik takviminden gordum.

Back
X