• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hiç görmedim ki canım kaç gündür uğraşıyorum giremedim topige. Bugünde ceren e tahlili gondermek için girdim okuyamadım geçmişi.

Saol kuzumm merak etmişsin sormussun Allah razı olsun sen ne zaman test yapıyorsun? Hiç tablolarada bakamadım ne durumdasın?
Girmeyince kaç gündür merak ettim seni..iyi olmana sevindim cnm.valla tablomu biraz elmolun kine benzettim ama umudum yok gibi. Ateşim çok düşük seyrediyo bu ay..test 33 ü geçersem yaparım cnm..tabloma bir yorum yapsana cnm ya..:KK43:

Girmeyince kaç gündür merak ettim seni..iyi olmana sevindim cnm.valla tablomu biraz elmolun kine benzettim ama umudum yok gibi. Ateşim çok düşük seyrediyo bu ay..test 33 ü geçersem yaparım cnm..tabloma bir yorum yapsana cnm ya..:KK43:

Hamile kaldığım ay en düşük dereceye sahipti tablom canim o yüzden ateşin derecesine değil seyrine bakmak lazım ki senin tablon iyi ilerliyor. Sonu bebiş olsun inşallah dereceye takılma. 33 olmamış daha o nedenle 2 gün daha sabredip baskı yapmaya karar verdim :D

Hamile kaldığım ay en düşük dereceye sahipti tablom canim o yüzden ateşin derecesine değil seyrine bakmak lazım ki senin tablon iyi ilerliyor. Sonu bebiş olsun inşallah dereceye takılma. 33 olmamış daha o nedenle 2 gün daha sabredip baskı yapmaya karar verdim :KK70:
Sağol cnm benim..ağzından bal damlıyor..inşlh bebiş olur da Rabbim bizi kurtarır ya..dua edip beklemekten başka çare yok ..hakkımızda hayırlısı inşlh ..

Hamile kaldığım ay en düşük dereceye sahipti tablom canim o yüzden ateşin derecesine değil seyrine bakmak lazım ki senin tablon iyi ilerliyor. Sonu bebiş olsun inşallah dereceye takılma. 33 olmamış daha o nedenle 2 gün daha sabredip baskı yapmaya karar verdim :KK70:
Teste gerek kalmadı..yine olmadı..çok üzgünüm ya..eşim yine yıkılacak nasıl söylecem hiç bilmiyorum..:KK43:

Teste gerek kalmadı..yine olmadı..çok üzgünüm ya..eşim yine yıkılacak nasıl söylecem hiç bilmiyorum..:KK43:
Elinde olan bir şey değil ki canım.üzülse de seni anlayacaktır.umudunuzu yitirmemeniz dileğiyle...

yalnız değilsin abla.
bende 1 hafta erken adet oldum.
akşamdan beri delirmek üzereyim.
Üzülme demesi kolay bana.olsun bak bir değişiklik var hayatında.en azından eşine bir çözüm buldunuz.bu ay zaten kaçırdım diyordun.gelecek aya daha sıkı çalışırsınız.

Elinde olan bir şey değil ki canım.üzülse de seni anlayacaktır.umudunuzu yitirmemeniz dileğiyle...

Üzülme demesi kolay bana.olsun bak bir değişiklik var hayatında.en azından eşine bir çözüm buldunuz.bu ay zaten kaçırdım diyordun.gelecek aya daha sıkı çalışırsınız.

belirsizlik benim hep canımı sıkmıştır.
ilk kahve lekeydi dün akşam baktım kırmızı bu gün yin koyu kahve.
grafiğe adet bile giremedim henüz belirsizlikten.
sanırım gerçekten kist olmuş o yüzden beni süründürüyor.

yalnız değilsin abla.
bende 1 hafta erken adet oldum.
akşamdan beri delirmek üzereyim.

Ne denir ki.. Yeni ay yeni umutlar. :/
Sağolun kızlar.Rabbimin elinde herşey..hayırlısı ne diyeyim. .üzülsekte yapacak bişey yok..sadece tüple falan uğraşmak istemiyorduk ona üzülüyorum..

belirsizlik benim hep canımı sıkmıştır.
ilk kahve lekeydi dün akşam baktım kırmızı bu gün yin koyu kahve.
grafiğe adet bile giremedim henüz belirsizlikten.
sanırım gerçekten kist olmuş o yüzden beni süründürüyor.
Canım sen gene de bir test yapsaydın...

Veson Veson canim bugun lekelenmeler basladi. Bu ay da kismet olmadi anlayacagin :( Sali gunune doktordan randevu aldim. Klomenle deneyecegim bir de.

Eklentiler

• 20180218_135852.webp
    20180218_135852.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar günaydın ;) adetim bitti.simdi ben ovulasyon testini kaçıncı gun yapmaya başlayım.8.gün olurmu?

Yeni başladığın için erken yapmanda fayda var canım alışma sürecin de olacak :) 8. gün gayet uygun :KK66:
canim ben daha önce yani bi 6- 7 ay önce iki ay yapmistim bu testi ama cok düzenli degildi. ama ikisindede 12.ci 13.cü günlerde koyu çift cizgi yakalamistim.yaptığım saatler degiskendi.simdi saat kacta yapsam bilemedim

canim ben daha önce yani bi 6- 7 ay önce iki ay yapmistim bu testi ama cok düzenli degildi. ama ikisindede 12.ci 13.cü günlerde koyu çift cizgi yakalamistim.yaptığım saatler degiskendi.simdi saat kacta yapsam bilemedim

Sabah 2. idrarla saat 10-11 arası akşamda 19-20 arası 4 saat sıvı alımına dikkat ederek yapabilirsin canım. Ben çalıştığım için akşamları yaptım. İş yerinde en son 4 de tuvalete gidip 7 de eve gidince direk test yapıyordum.

Sabah 2. idrarla saat 10-11 arası akşamda 19-20 arası 4 saat sıvı alımına dikkat ederek yapabilirsin canım. Ben çalıştığım için akşamları yaptım. İş yerinde en son 4 de tuvalete gidip 7 de eve gidince direk test yapıyordum.
anladin canim.günde bir kere yapsam yeterli olurmu.bende çalıştığım icin banada sıkıntı.ama ben mecbur iste yapcam çünkü benim eve gitmem 8 buçuğu geciyor çoğu zaman

Benimde ateş fırladı. Sabah sağ tarafımda da ağrı vardı. Şimdi yumurtam çatlamış mı oldu, ilişkiye devam etmek mi lazım. Yani ateş çıkınca kesin yumurtlamış mı oluyorsun yoksa ateş yumurta çatlarken de mi yükselebiliyor. Amma karışık oldu:)

Back
X