- Konu Sahibi atessizprenses
-
kilo gayet iyi boyun kaç peki
gerçekten dediğin gibi burası insanı çok motive ediyor..
başarılar diliyorum sana bu yolda :))
bu arada kahvaltın gayet iyi bence
Başarılar dilerim ama 167 boy 55 kilo. BKI 20 yapıyor .. gayet güzel bi fiziğiniz var o zaman :81:
en başında kaç kiloydunuz acaba ne kadar verdiniz ?
Canım ben çok kilo alıp veriyorum.İnatçıyım,o yüzden vermek kolay benim için ama bazen zayıflamam duruyor işte.En son 61'dim.5. takıma girdiğimdeyse 57 kiloydum ve şu an 56.200 kiloyum.Dün 55 çıkmıştım oysa kiSanırım reglden dolayı.Yani anlayamadım 55 miyim 56 mı
hedefin kaç peki ? şu an gayet iyi görünüyor çok az zamanın kalmış olmalı :)
ah bende bi 52 olabilsem ekime kadar
Boy ve kilomuz yaklaşık olarak aynı
Ben bu elektronik tartıları anlamış değilim aynı gün içerisinde 2.kere tartıya çıktığımda 1 kilo kadar farkettiği oluo 1 gün içinde nasıl alınır ki 1 kilo
En doğrusu sabah uyanıldığında tartılınca çıkan kiloymuş.
kesinlikle çok iyi olduğunu düşünüyorum kilona göre boyunun ama bu şekilde mutlu değilsen o başka.bende 56.1 kiloydum geçen hafta bu haftada aynı kilodayım sanıyorumama gelecek hafta daha dikkatli davranacağım.
seni takipteyim
Evet canım,sabah aç karnına tartılmak gerke ve ben hep bu şekilde tartılırım.Bir de sadece 1 tek tartıyı baz alıyorum.Evdeki tartım ne derse o:) Regl şişkinlik yapıyır ama bu kadar yapar mı sence???
Ama çok geç yatıyoruz,çok acıktımm
Hem de eşime sigara böreği yaptım ama elimi bile sürmedim
Neyse ben tek başıma devam edeyim
Sabah
kahvaltı yapamadım
Öğlen
yemek yiyemedim
SONUÇ
Akşam
1 kase çorba
Koca bir tabak ton balıklı salata
3 tane soğan halkası
1 kase sakızlı muhallebi
Bu kadar aç kalıp akşam yemeğine yüklenirsem böyle kurt gibi ne varsa indiririm mideye.Off kendime çok kızdım şimdi
O kadar da yüklenmemişsin bence
Sakızlı muhallebiden bikaç kaşık alsaydın daha iyi olurdu tabi
evet ama bir kaç kaşık hem kesmiyor insanı, hem de öyle bir kaç kaşık alıp kaseyi dolaba süremiyorsun ki :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?