Atı Kurtarma Oyunu

nalı nasıl ısıttınızz

ayakkabının altından nalı aldıktan sonra kapıyı açıp fırın olan odaya giriyorsun fırının kapağını açıp nalı koyuyosun belki de üstüne bir şey eklememiz gerekiyordur ama bilmiyorum.. Kapağı kapatınca kırmızı düğmeye basıp ısıyı ayarlıyosun bi de tarif yazan bir kağıt vardı ama neden bahsetiğini anlamadım. kedilerin arkasından da çekiç çıkıyor

Evett saolunn
Ben fırının oldugu odaya girmemişim

Ata suyu icirdim dönüştürdüm
Son bi hamle kaldı ipucu kagıdında onu yapamıyorumm
Yapabilen varmıı

suyu nasıl içirdin?

3 tane nal bulduktan sonra nalları tek tek fırında derecesini ayarlayarak ısıtıyosun
Fırının arkasından aldıgın aletle nalları alıp tezgaha koyuyosun sonra cekicle dovuyosun
Parlayan nalları kilitli kapıya yerlestirip ayarlıyosun

Sonra bi taş cıkıyo ordan
Taşıda fırında ısıtıyosun icinden cıkan seyi atın onundeki suluga koyuyosun ozaman iciyo

Ay cok uzun anlattım ama

o aletle nalı nasıl alıyoruz? Isıtamıyorum ben heralde ısıyı yanlış yapıyorum ama kağıda göre yaptım..

fırının yanında üst köşede fırının renginden daha açık kare gibi bişey var orda tarif ediyo ısı ayarını

Son düzenleme:
ay çıldırıciiiiimmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yaaa şu taş nasıl ısınıyo ayarı ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…