- Konu Sahibi mehtapduman
-
tasi ne yapacak simdi :26:
aaaa sinir oldum ya 3 tane nal buldum yerlesmıyooo bu atı nasıl kurtaracam
nalları fırına koy. ısıyı 1 0 2 0 yap ısıncak. kerpetenle al çekiçle kır hepsi gümüş oluyo. Sonra kapının yanına yemlikte gösterilen sıraya göre yerleştir taş gelicek
ben becerıksızım heralde kapagı nasıl acılıyo fırın
Üstteki kola tıklaIsıttıktan sonra kapağı açmak için kırmızı düğmeye basman gerek
bu nallar ama asagı bakıyo ay onu nasıl duzeltecem
tasi ne yapacak simdi :26:
efferim sağaohhhhhhhh beeee kurtardim
ben becerıksızım heralde kapagı nasıl acılıyo fırın
onu değiştirmen gerekmiyo.. Sen nalları ısıt ısıyı 1-0-2-0 yap aç sonra kerpetenle al çekiçle döv gümüş yap hepsini sonra yerleştiriyosun yerleştirince üzerine tıklıyosun çevriliyo
efferim sağa
ayy yaa delinin biri kuyuya taş atmış 40 kişi çıkaramamış
aynı o misal oldu şimdi
aciklamali anlatiyorum...
simdi ilk once atin bulundugu odadaki supurgenin altinda anahtar var onu aliyoruz,
sonra o kiyafetlerin oldugu odada yukardaki kirmizi elmayi aliyoruz ayakkabiyi cekip altindaki nali aliyoruz ve aldigimiz kilitle o sandigi acip icindeki kagidi aliyoruz sonra kapiyi acip icerdeki odada,
kedilerin kutusunu cekip altindan cekici aliyoruz isitma makinasinin arkasindaki kerpeteni aliyoruz.
sonra tavuklarin oldugu odaya giriyoruz ve yukarda oturan tavugu ucurup altindan nali aliyoruz ve sag kosedeki havuc ve elmayi aliyoruz,
sonra kapinin onundeki nali aliyoruz sag kosede..
sonra uygulamaya basliyoruz once ata elmalari yediriyoruz,sonra gidip nallari isitiyoruz kirmizi dugmeye basip dereceyi 0-1-0-2-0 yapiyoruz kirmiziya dugmeye basiyoruz nal isiniyor kerpetenle alip cekicle dovuyoruz nal hazir oluyor 3 nalida bu sekilde yapiyoruz sonra nallari kapiya yerlerine yerlestiriyoruz nallarin yerlesim sekli atin yemek yedigi kabin uzerinde gosteriyor,sonra yukardan tas geliyor o tasi goturup firinda isitiyoruz derecesi 0-2-1-2-0 yine nallari aldigimiz gibi kerpetenle alip cekicle kiriyoruz ve icinden cikan seyi atin suyuu doldurup icine atiyoruz at suyunu iciyor sonrada havucu veriyoruz havucu yiyor tavuklarin oldugu odada guvercinlerin uzerinde yildiz var ona basiyoruz ve tavuk ceklince arkasindaki kuregi alip o kuregin oldugu cuvaldan yem aliyoruz sonra yemi atin yem yedigi kaba dokuyoruz at yemi yiyor ve kanatlanip ucuyor
kıs niye açıkladın sırrı
yeni gelecek olanlar da az biraz tırmalasydı eyiydi
onlar hazıra konmuş olacaklar
cefasını bis çekelim,sefasını onlar sürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?