Atlatamadığım Kıskançlık

Ben de sizin gibi kıskançtım. Üstelik eşimin benden önce sadece 1 tane sevgilisi olmuş ve onu da hiç sevmemiş vs vs. Sen aşık olduğum ilk kişisin derdi bana fakat ben de sizin gibi kıskançlık yaptım. Elimde değildi birden çok iyiyken şeytan gelip kıskançlık fikirlerini beynime sokuyordu. Şu an hâlâbu huyum devam ediyor ama belli etmemeye çalışıyorum. Size tavsiyem siz de belli etmeyin, çünkü bir yere kadar katlanıyorlar. Eşim şu an hep yüzüme vuruyor, biktim senin kıskançlık huyundan senaryolar yazmandan ruh hastası gibisin bi değişemedin kıskançlık konusunda diyor.

Benim kendime ait hesabım hala duruyor o kendi hesabını silip ayrı bir hesap açtı sözde ortak hesap işte. Hani eskiye dair hiçbir şey gormiyim diye. Benim gezip tozduğum sevgilim olmadı Allah var istemiyordum kimseyi. Annesi seni benim hesabım ilgilendirmez diyerek kızı silmedi ama beni istiyor benle bir sorunu yok bunun dışında. Ayrıca hem bol kitap okuyorum hem okuyamayanlarla paylaşıyorum. Sırf hoş olmayan bir cümle kurdum diye bu yargıya varma, gerginken hepimiz boyleyiz yanlış üslup kullanabiliriz.

yani çok fazla sevgilisi olmuş bir kız kimseyle yakınlaşmayabilir doğru söyleyebilir ama erkeklerin sevgililikten beklentisi farklı olduğu için kesinlikle yaşamıştır bişeyler. çok saf olduğunuzu düşünmüş erkek arkadaşınız yanlız. üzüldüm. nasıl inandınız ki, yazmak aşkım demek vs bunlar önemli değil bence size yalan söylemesi önemli.

Ben de sizin gibi kıskançtım. Üstelik eşimin benden önce sadece 1 tane sevgilisi olmuş ve onu da hiç sevmemiş vs vs. Sen aşık olduğum ilk kişisin derdi bana fakat ben de sizin gibi kıskançlık yaptım. Elimde değildi birden çok iyiyken şeytan gelip kıskançlık fikirlerini beynime sokuyordu. Şu an hâlâbu huyum devam ediyor ama belli etmemeye çalışıyorum. Size tavsiyem siz de belli etmeyin, çünkü bir yere kadar katlanıyorlar. Eşim şu an hep yüzüme vuruyor, biktim senin kıskançlık huyundan senaryolar yazmandan ruh hastası gibisin bi değişemedin kıskançlık konusunda diyor.
Ya sizinki hastalık gibi Heralde madem kıskanıyosun Ablacım el değmemiş erkek bul önce sevgilisi olmuş bunu biliyosun niye hayatı zehir ediyosunuz bu erkeklere

Benim kendime ait hesabım hala duruyor o kendi hesabını silip ayrı bir hesap açtı sözde ortak hesap işte. Hani eskiye dair hiçbir şey gormiyim diye. Benim gezip tozduğum sevgilim olmadı Allah var istemiyordum kimseyi. Annesi seni benim hesabım ilgilendirmez diyerek kızı silmedi ama beni istiyor benle bir sorunu yok bunun dışında. Ayrıca hem bol kitap okuyorum hem okuyamayanlarla paylaşıyorum. Sırf hoş olmayan bir cümle kurdum diye bu yargıya varma, gerginken hepimiz boyleyiz yanlış üslup kullanabiliriz.

Gerçekten annesinin hesabına müdahale etmeye mi kalktın?

Ben o kadının yerinde olsam oğlum aklını başına al bu kız seni çok üzer temalı bir konuşma yapardım oğlumla.

Gerginken bile insan içindeysek, sosyal ortamdaysak kendimizi kontrol edebiliyoruz. Ayrıca bu yanlış üslup değil senin zihniyetinin yansıması. Cinselliği erkeğe verilen bir şey olarak gördüğün için "vermek" tabirini kullanmışsın. Bizler, cinselliği tabu olarak görmeyen insanlar, sevişmek diyoruz ona...

:110:
Benim yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. İlk doğru düzgün sevgilim. Kendisini de seviyorum. Bana olan sevgisine değerine hayranım ama ne kadar mükemmel olursa olsun icimde aniden kabaran nefrete engel olamıyorum. Çok seviyorken birden ona gıcık oluyorum tiksiniyorum ayrılmak istediğimi düşünüyorum. Ona tüm güvenimi ksybediyirum. Sebebi geçmişinde olan kızları kıskanmam !
Sevgilimin daha önce çok sevgilisi olmuş ama çoğunu hatırlamıyor. En son benden önce bir kızla birlikteymis kız onu aldatinca ayrılmışlar. Ama aklımdan çıkmıyor demek ki kız onu aldatmasa onunla da nişan yapmak isteyecekti. O zaman işsiz olmasa onu da lüks restorantlara goturecekti, belki kız Verse yatıp kalkacaklardı da diye kurup sinirleniyorum.
Bu arada hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyle yakınlaşması da olmamış. Zaten olsa asla kabullenemezdim. Bu bile beni sinir ediyor kesin kızlara yanaştı ama kızlar hayır dedi yoksa ilişkiye de girerdi diyorum. Herkes diyor ki geçmişini takma onunla önüne bak. O da diyor ben seninle onume bakmak istiyorum en çok en içten seni sevdim keşke onlardan önce seni tanisaydım diyor. Ama bunlar beni ikna etmiyor. Çünkü her gün sosyal medya hesaplarında aynilarini diğer kızlara da yazdığı yazıları buluyorum. Bana hitap ettiği gibi onlara da etmiş . Yeminler etmiş ayrılmamak için. Çok eski de değil geçen sene yazılan şeyler bunlar. Zaten takıntılıyım eski sevgili konusunda bir de bu yazdıklarını görünce kan beynime sıçradı. Ayrıldım. Binbir çabayla tekrar ikna etti beni. Tüm hesaplarını kapattı. Ortak hesap açtı. Ama kurtulamiyorum fikirlerimden. Babamla tanışacaklar ama erteliyorum çünkü sürekli beynim şunu diyor " senden önceki kız da ayrılmak istediğinde böyle ikna etmiştir, böyle yalvarmıştır, sen özel değilsin sen diğer versiyonsun sadece , senden sonraki kıza da aynı böyle yanıp tutuşacak, böyle öpecek, uzun uzun mesajlar yazacak..." Sonra diyorum ki kendi kendime Amoroutte sen de birilerine seni seviyorum dedin ağladın çocuk gibi, ama bak unuttun o kişiyi😒 Yok yine de içim içimi yiyor. Belki de ilk beni sevsin sadece beni sevmiş olsun istiyorum. Ben mi abartiyorum yoksa siz de eslerinizin sevgililerinizin eski hayatında yaptıklarından rahatsız oluyor musunuz ?
Geçmişinden sizene sizin geçmişinizden ona ne, geçmişe takılı kalmayın ki sadece sevgilisiniz benim eşiminde emininbir sürü sevgilisi olmuştur, benimde oldu aynı şekilde benden önce bir nişana atmış ne o ne ben asla bunları konuşmayız sormayız, aklımıza getirmeyiz benden önce ne yaşadığı umrumda değil benim için hayatına ben girdikten sonra yaptıkları önemli, kafanızdan silemiyorsanız piskolojik yardım alın.

Bunlar normal seyler sen sorunlusun kesin bilgi. Herkes iliski yasar birileriyle cok sever asik olur bilmem ne ama sonu gelir baskasini sever baskasiyla evlenir sen kimseyle cikmadin diye karsi tarafa bukadar yuklenmen cok yanlis sacma hatta cocukca. Bence bu cocuk senden kendini kurtarsin yazik paranoyak dusuncelerin var cekilmezsin

Kız verse yatıp kalkacaklar cümlesini bir kadın olarak kendinize nasıl yakıştırabiliyorsunuz? Sizin bu tavırlarınız, düşünce yapınız sağlıklı değil bence ayrılın hayatı ne kendinize ne sevgilinize zindan etmeyin. Eğer düzelmek yomunda çaba harcamazsanız aşkınızdan ölse de kimse sizi çekmez.

Ya kizlar bu uygulamayi binbir turlu insan kullaniyo o insanlarin ivinde erkeklerde bulunuyo ona gore muhabbet edip knusun ayip konulari acmayin

Siz bizim evlenmiş halimizsiniz evet gercekten durumlar aynı. Seni psikologa götüreyim falan bile diyor oysaki sadece bir kıskançlık. Ben de bir şey olursa içime atmaya dışarı vurmamaya çalışıyorum. Sevgilim değişeceğimi umuyor ama sizin içinize fısıldayan şeytan hep bana da fısıldıyor 😂

Ya kizlar bu uygulamayi binbir turlu insan kullaniyo o insanlarin ivinde erkeklerde bulunuyo ona gore muhabbet edip knusun ayip konulari acmayin
Ayıp konu dediğin ne ki burda +18 cinsellik forumu da var. Uygunsuz bir şey konuşmuyoruz. Siz de dizide öpüşmesinler çocuklar da izliyor der gibi

Ayıp konu dediğin ne ki burda +18 cinsellik forumu da var. Uygunsuz bir şey konuşmuyoruz. Siz de dizide öpüşmesinler çocuklar da izliyor der gibi
Ee soyle bisey ben burda +18 konusmalar var demiyorum sadece sizleri bilgilendirmek icin diyorum yani ne bu tavir boyle bi bayana yakisik tavirlar degil

Ee soyle bisey ben burda +18 konusmalar var demiyorum sadece sizleri bilgilendirmek icin diyorum yani ne bu tavir boyle bi bayana yakisik tavirlar degil

Bayana yakışmıyorsa bayanlar konuşmaz, biz kadınlar konuşuyoruz...

Sen de dağdan geldin üç günde bağdakileri mi kendi düzenine uyduracan sanıyorsun bacı kalfa. Kendi işine bak, kendi yorumunu yap geç, kimin ne yazdığı nasıl yazdığı seni ilgilendirmez.

Bayana yakışmıyorsa bayanlar konuşmaz, biz kadınlar konuşuyoruz...

Sen de dağdan geldin üç günde bağdakileri mi kendi düzenine uyduracan sanıyorsun bacı kalfa. Kendi işine bak, kendi yorumunu yap geç, kimin ne yazdığı nasıl yazdığı seni ilgilendirmez.
Ya bi S***** G** (Defol) kendini begenen küflenmiş beyin sen kimsin kadinmisin bana diyorsunda asil sen erkeksin burdakileri anca kandirirsin. Benle adam akilli knus canimi sikma S***** G** (Defol) fayşe seni...

Back
X