Atlatamadığım Kıskançlık

:110:
Benim yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. İlk doğru düzgün sevgilim. Kendisini de seviyorum. Bana olan sevgisine değerine hayranım ama ne kadar mükemmel olursa olsun icimde aniden kabaran nefrete engel olamıyorum. Çok seviyorken birden ona gıcık oluyorum tiksiniyorum ayrılmak istediğimi düşünüyorum. Ona tüm güvenimi ksybediyirum. Sebebi geçmişinde olan kızları kıskanmam !
Sevgilimin daha önce çok sevgilisi olmuş ama çoğunu hatırlamıyor. En son benden önce bir kızla birlikteymis kız onu aldatinca ayrılmışlar. Ama aklımdan çıkmıyor demek ki kız onu aldatmasa onunla da nişan yapmak isteyecekti. O zaman işsiz olmasa onu da lüks restorantlara goturecekti, belki kız Verse yatıp kalkacaklardı da diye kurup sinirleniyorum.
Bu arada hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyle yakınlaşması da olmamış. Zaten olsa asla kabullenemezdim. Bu bile beni sinir ediyor kesin kızlara yanaştı ama kızlar hayır dedi yoksa ilişkiye de girerdi diyorum. Herkes diyor ki geçmişini takma onunla önüne bak. O da diyor ben seninle onume bakmak istiyorum en çok en içten seni sevdim keşke onlardan önce seni tanisaydım diyor. Ama bunlar beni ikna etmiyor. Çünkü her gün sosyal medya hesaplarında aynilarini diğer kızlara da yazdığı yazıları buluyorum. Bana hitap ettiği gibi onlara da etmiş . Yeminler etmiş ayrılmamak için. Çok eski de değil geçen sene yazılan şeyler bunlar. Zaten takıntılıyım eski sevgili konusunda bir de bu yazdıklarını görünce kan beynime sıçradı. Ayrıldım. Binbir çabayla tekrar ikna etti beni. Tüm hesaplarını kapattı. Ortak hesap açtı. Ama kurtulamiyorum fikirlerimden. Babamla tanışacaklar ama erteliyorum çünkü sürekli beynim şunu diyor " senden önceki kız da ayrılmak istediğinde böyle ikna etmiştir, böyle yalvarmıştır, sen özel değilsin sen diğer versiyonsun sadece , senden sonraki kıza da aynı böyle yanıp tutuşacak, böyle öpecek, uzun uzun mesajlar yazacak..." Sonra diyorum ki kendi kendime Amoroutte sen de birilerine seni seviyorum dedin ağladın çocuk gibi, ama bak unuttun o kişiyi😒 Yok yine de içim içimi yiyor. Belki de ilk beni sevsin sadece beni sevmiş olsun istiyorum. Ben mi abartiyorum yoksa siz de eslerinizin sevgililerinizin eski hayatında yaptıklarından rahatsız oluyor musunuz ?
Çok orijinal bir manyaksınız hanımefendi

Ya bi S***** G** (Defol) kendini begenen küflenmiş beyin sen kimsin kadinmisin bana diyorsunda asil sen erkeksin burdakileri anca kandirirsin. Benle adam akilli knus canimi sikma S***** G** (Defol) fayşe seni...
Deli konuşuyor. Konuş deli.

Valla sinirliyken siz de edebi cümleler kurmuyorsunuzdur herhalde
Senin kadar da edepsiz olmuyoruzdur herhalde. Kaliteye bak. Mahalle ağzı bile değil bu, bambaşka bir şey. Senin gibi insanların olduğunu bilmek beni ürkütüyor. Daha içinizde ne tür pislikler vardır Tanrı bilir.

Senin kadar da edepsiz olmuyoruzdur herhalde. Kaliteye bak. Mahalle ağzı bile değil bu, bambaşka bir şey. Senin gibi insanların olduğunu bilmek beni ürkütüyor. Daha içinizde ne tür pislikler vardır Tanrı bilir.
Benim uslubum "vermek" dışında aşılmadı. Siz diğer hanımefendilerin yorumlarına bakın bence konu kapatılsın küfürlü yazışmalar oluyor. Cevap verenlere teşekkürler

Siz kaçsınız? Kenar mahalle meslek liselerinde okuyan, okuldan kaçıp park köşelerinde sigara içen, ağzı küfürlü ergen kız gibi üslubunuz var. Vermek nedir Allah aşkına?
Sinirliyken konu actigimdan vermek yazmış olabilirim duzenleyebilirsem duzelticem

Siktir oruspu senin uzaklastirsinlar ebenin amina tamami bide kadin olacaksiniz buraya girerek zaten kocanizi aldatmis kadar oluyorsunuz
Bu söylediklerin suç. Aynısını bana da söylesene cesaretin varsa. Mahkemelerde surundureyim seni. Hakaret ettiğin kişi hakkinda sikayetci olabilir biliyorsun değil mi?

KudrAlobar KudrAlobar sikayetci olsana şundan :) hem suçun nitelikli hali böyle içerik sitelerinde hakaret edilmesi. Görsün bakalım millete hakaret etmek kolay mı

Bu söylediklerin suç. Aynısını bana da söylesene cesaretin varsa. Mahkemelerde surundureyim seni. Hakaret ettiğin kişi hakkinda sikayetci olabilir biliyorsun değil mi?
Ya arkadasim herkes burda yorum yapabilir bende yaptim ben yapincada uzerime gelindi yani neden bu tepki anlam veremedim ustelik onlar kufur etmeden ben etmedim bana ozelden atan atana. Benim yaptigim terbiyesizlikse onlarin yaptigi nedir bir de hemcinslerim olacaklar

Ya arkadasim herkes burda yorum yapabilir bende yaptim ben yapincada uzerime gelindi yani neden bu tepki anlam veremedim ustelik onlar kufur etmeden ben etmedim bana ozelden atan atana. Benim yaptigim terbiyesizlikse onlarin yaptigi nedir bir de hemcinslerim olacaklar
Yaptığın suç. Arkadaşı senden şikayetçi olmasi konusunda umarım ikna ederim. Kolay mı millete hakaret etmek hayırdır sen kimsin?

Çok mantıklı aslında, aklıma gelmedi benim.
Estraven Estraven kuzum ne yapabiliriz bi bak bakalım.
Etiketledigin kişi avukat mi?Hukukcuyum ben de.
Baya suç oluştu işte :) dediğim gibi çok kişinin huzurunda hakaret suçu edilmiş sayılacagi için de nitelikli haline girer üst sınırdan alır cezayı

Back
X