Atlatamıyorum, geçmeyecekmiş gibi geliyor...

burda ben sinir oldum.

''beni mutlu etmiyorsun'' dediği zaman diyemediniz mi ona ''ben mutlu değilken seni nasıl mutlu edeyim? mutsuz bi insan yanındakini de mutlu edemez, önce sen benim mutlu olmamı sağla sonra benden mutluluk bekle''

neden ayrı bi eve çıkmak istemiyor eşiniz?

canım sen farkında değilsin heralde ne kadr güçlü olduğunun kendini çok iyi hisetmen lazım pes etmiyor amacın için mücadele ediyorsun hemde en ufak bir destek görmemene rağmen o anayababaya rağmen o kocaya rağmen ne insanlar var en ufak bahanede ilgisiz diyip kocasını aldatan boşamıyo beni hak ediyo boynuzu diyen yapmasamda o.. deniyo nasılsa bari yapım bi adama sırtımı dayıyım maddi manevi bi destek alıyım bari metres olsamda karısını boşatırım diye düşünen böle karektersiz insan dolu çevremizde en önemli şey kendine güven sen bunun gayet farkındasın güçlüsün karekterlisin ve aklıısında tabiki 3 ay sabredip evi terk edicen şimdi evden çıkıp maddiyat yüüznden millete muhtaç olacağına 3 ay daha amacın için düşünücen planlar yapıcan arakana bidaha bakmadan çıkıp gidicen onlar yine şanslı başka kadın olsa intikam için kocasını borca sokar binbir yaln cilve nazla dolandırır giderdi

Uyusam da geçmeyecek olmuyor.
Uyusam ne değişecek evde hep biri var.
Evlendiğimden beri ne tabağımı çanağımı bildim, ne misafirimi bildim, ne eşimle kaliteli zaman geçirebildim.
Esin bunu hic mi dert etmiyor ya? Karımla basbasa kalayim, canim isteyince opup koklayayim, yayilip uzanayim salonda vs vs.. Sadece kadinlarin hayali mi bunlar? Ailesinin yaninda yasayan erkekler bu kadar dert edinmiyor ya 'esiyle basbasa' olmayi.. Ne ilginc ne acı..

bir süre yardım alın sonrada kendinize bambaska bir hayat kurun geçmişe bakmadan

Ya biliyorum,biliyorum gerçekten iyi biliyorum.
Sana yap diyemem de ben hep uyku haplarıyla dururdum mesela.
Uyuyayım hiç kimseyi görmeyeyim,duymuyayım diye.

kim derdi şimdi şöyle olgun,hayat neşesi dolu cevaplar veren bir kadının eskiden yaşadıkları bunlarmış diye...

Ev ev üstüne olmuyor derler büyükler, olmuyor, olamaz da zaten.
Ama taşınsanız bile sizin eşinizle kutuplarınız zıtken yine mutlu olamazsınız gibi geliyor. Allahım en kısa sürede bu süreci atlatmanızı nasip etsin.
Biraz evden uzaklaşma şansınız varsa kullanın. İlla aile değil de bir arkadaş bir yakın akraba falan mesela.

O evden çıksam da mutlu olamayacakmışım gibi geliyor.
Bu seferde ailem binecek sırtıma yine mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum
Borçlarını bitir çek git. Ailenle asla konuşma muhatap olma. Bir de onların sana eziyet etmesine izin verme. Gerekirse yaşadığın şehri falan değiştir. Baskı oluşturuyorsa başka akrabalarla da konuşma.
Adam seni sahipsiz bulmuş ezdikçe eziyor. Ama senin sahibe ihtiyacın yok. Sen kendi başının çaresine bakabilirsin bunu göremiyor.

Ah bu aileler..
Niye köstek olurlar ki? Kendi evlatlarına nasıl böyle konuşabilirler.
Umarım yeni başlangıç yapabilmişsinizdir, kafanız rahatlamıştır...

Back
X