Atlatamıyorum, geçmeyecekmiş gibi geliyor...

3 aya rahatlayacakmışsın zaten. borcu bitirdikten sonra bi şekilde geçinirsin. çalışmıyo olsa karamsar bi tablo ama çalışıyosun, çalışabilirsin. asgari ücret bile alsan kuru ekmek yer idare edersin, kafan rahat olur.
Tek amacım kafamın rahat olması. Çok şükür sağlıklıyım, elim ayağım tutuyor çalışıyorum

Hiç pes etme.. Her zaman dimdik ayakta ol. Senin ne ailene, ne de eşinle anasına ihtiyacın var..
3 ay sonra borçlar bitecekmiş. 3 ay daha sabret. Sonrada kendine yeni bir düzen kur...
İnan eşinle ve anasından kurtulduktan sonra sen çok mutlu olacaksın..
Ama aklını kullan, kendini kullandırtma.. Eşine de kanma..
Pes etmiyorum dimdik duruyorum ama ben kararlı durdukça eşimin ve ailemin tepkileri çirkinleşiyor büyüyor. Ailemi mahkemeye vermeyi bile düşündüm. 25 yaşındayım. Bu hakaretleri duymak istemiyorum

Zaten kocanın da annenin de amacı bu.
Seni sindirmek
Psikolojik baskı altındasin su an
Ama işi olan bir kadınsın sen .
Onlara muhtaç değilsin
Hatta o ikili yiyiciyi sutladiginda daha ferah bir hayatın da olacak
Anneme dedim sizin gibi paragözlerden kurtuldum, başka paragözlere takıldım dedim. Tabi suçu bize at şimdi diyor. Çekeceksin ben babanı 25 senedir çekiyorum diyor

Diğer konularını hatırlıyorum bide yaşın da küçüktü galiba, inşallah bundan sonra çok mutlu olursun. Senin koca gerçekten iyi gün dostuymuş, ilk hayırında ilk tepki koyuşunda ilk reddedişinde ilk kez kendini kullandırtmaya son verişinde ilk sağlam duruşunda her şey tepe taklak oldu. Allah kimseye böyle omurgasız koca vermesin..

Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?

Ah Allahım :(
Bu anneler olmasın ya !!!
Neden ,niçin bir ANNE mutsuz olan yavrusuna bu yakıştırmayı yapar.
Rabbim sizi feraha çıkarsın ,gün yüzü göstersin inşallah.....

Merhaba,

Son bir kaç haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. Bilenleriniz vardır.
Eşimden ayrılmaya karar verdim. Henüz oturup konuşmadık. Benim üzerime borçlar var kredi kartı borcu var vs vs. İki elden onları ödüyorum azaltmak ve bazısını bitirmek için.
Niyetim ordan borçsuz çıkmak. Çünkü aileme de dönmek istemiyorum. Kendime sıfırdan bir ev kurup huzurlu sakin yaşamak istiyorum.
Eşimle konuşmuyoruz. Uzağım ona. Yakın olmak birlikte bişeyler yapmak konuşmak dahi gelmiyor içimden.

O da bunun farkında. Soruyor soruyor. Anlatıyorum. Sıralıyorum.
Annenle yaşamak istemiyorum.
Kendimi burada mutlu hissetmiyorum.
Bu evi bana ait, kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
Ama anlamıyor.
Anlamadığı için bir süredir sessizim.
Bu süre içinde kendi ailemle de görüşmeyi kestim. Sebebi annemin bana ha bire o...pu yakıştırması yapmasıydı. Ona da söyledim ailemle iletişimi kestim hakaret sebebiyle, bundan sonra bana hakaret edenle işim yok tek kelime etmicem sizin gibi insanlarla dedim.

Velhasıl dün akşam eşimle yine tartıştık. Bir sürü küfürler etti. Beni mutlu etmiyorsun dedi.
Ve hatta NANKÖRSÜN dedi.
Beni mutlu etmiyorsan bende seni etmeyeceğim gör bak neler olacak dedi.
Üstüme yürüdü konuşuyorum diye sertçe eliyle ağzımı kapattı.
Bi dövmediğin kaldı dedim.
Onu yapmam merak etme annenin evinde yeterince yemişsindir hatırla dedi.

Hastasın sen normal değilsin bi doktora görün mutlaka dedi.

Hanımlar dedi de dedi.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Bu süreç nasıl geçecek neler olacak kestiremiyorum.
Bir an evvel geçsin gitsin istiyorum.
Sanki kapana kısıldım. Nefes alamıyorum.

Sadece paylaşmak istedim.
Okuduğunuz için teşekkürler..

Zamanında bizi hiç dinlemedin.
Borçsuz kalma şansın vardı teptin.
Şu an borçsuz o evden ayrılman en mantıklısı en kısa süredede bunu başarırsın umarım.
Eşine tripli olarak daha ne kadar devam edeceğini düşünüyordun ki? Bu adam için bizi dinlememiş olman beni gerçekten üzüyor. Ama umarım borçlarının bittiği o gün geldiğinde gene yanlış kararlar almazsın.

Pes etmiyorum dimdik duruyorum ama ben kararlı durdukça eşimin ve ailemin tepkileri çirkinleşiyor büyüyor. Ailemi mahkemeye vermeyi bile düşündüm. 25 yaşındayım. Bu hakaretleri duymak istemiyorum
Eşin senden para kopartamıyor ya, onun hırçınlığı malesef para.. Boşver ister çirkinleşsin, isterse de ortalığı darma duman etsin.. Bu onun son çırpınışları.. Aileni de umursama.. Sen kendi hayatına, önüne bak..
Gelecek günlerdeki güzel günlerini, mutlu huzurlu günlerini hayal et..
İstersen de psikolojik yardım al bu dönemde, sana iyi geleceksin.. Bu dönemi kolay atlatabilmek için de, hafif antidepresan ilaçlar kullanabilirsin, tabi doktor tavsiyesi ile..

Benimde niyetim bu. En fazla 3 aya rahatlarım. Ama bunu kimseye izah edemiyorum. Misal en yakınım dediğimiz annem bile her gece eve başka adam alabilmek için ayrı yaşamak istiyorsun diyor.
Anlatabiliyor muyum?
Canım, senin annen sana yaptıkları ve dediklerinden ötürü en yakının olamaz bence..lütfen ondan umudunu kes

Anneme dedim sizin gibi paragözlerden kurtuldum, başka paragözlere takıldım dedim. Tabi suçu bize at şimdi diyor. Çekeceksin ben babanı 25 senedir çekiyorum diyor
Kimse kimseyi cekmek zorunda degil oncelikle bunu hatirla ! Ailem dedigin sahislardan uzak dur!

3 ay gozunde buyutuyorsun cok uzun gibi geliyor sana ama aslinda degil sadece sen gun be gun orda daraldığın icin cok uzun geliyor ama hersey gececek su gibi o 3 ayda :)
Bu surecte iyi bir avukat bak ne is yapiyorsun ozeldemisin kamudamisin bilmem ama hem ailem dedigin sahislardan hem de evindeki sahislardan uzak bir yere tasinmayi dusun , bunun icin tayin yada is firsatlarini degerlendir.
3 ay sana herseyi en ince ayrintisina kadar dusunmen icin gereken bir sure aslinda o açıdan bak, eger yasadigin yerden ayrilamam diyorsan seni rahatsiz edemeyecekleri bir yerlere bak isine cok yakin bir yerde oturabilirsin eğer bu sahislarin hepsine uzaksa yada isin onlara yakinsa isine uzak yada onlara ters gelen yönde daire ara.
Gencsin azimli ol daha hayat önünde senin bu yasta bunlari yaşadın ileride ayni hatalari yapmiycaksin en azından borctan olabildigince uzak durmaya çalış

Ekonomik özgürlük elde olunca birde insan kendini bilince emin ol mutlu olursun En Büyük KKI

inanmazsın ama bir iki saat önce aklıma geldin ne yaptı acaba inşallah kurtulabilmiştir konu açar mutluyum diye okurum diye düşündüm :kahve:

Diğer konularını hatırlıyorum bide yaşın da küçüktü galiba, inşallah bundan sonra çok mutlu olursun. Senin koca gerçekten iyi gün dostuymuş, ilk hayırında ilk tepki koyuşunda ilk reddedişinde ilk kez kendini kullandırtmaya son verişinde ilk sağlam duruşunda her şey tepe taklak oldu. Allah kimseye böyle omurgasız koca vermesin..
Bütün bu olanların üzerine de nankör olan ben oluyorum. İnanılır gibi değil

Anlatabiliyor muyum?

Ne biçim anne ya o, kişi kendinden bilir işi derler, demek kendisi tek yaşasa aklına ilk böyle şeyler gelir. Eşiniz de anneniz de çok garipmiş. Sizin gibi bir insanı hak etmiyorlar. Onlardan uzaklaşıp layık olduğunuz bir yaşam kurun kendinize. İnanır, sabreder ve vazgeçmezseniz istediğinizi yapmanızı kimse engelleyemez. Size bol şans diliyorum :)

Ah Allahım :KK43:
Bu anneler olmasın ya !!!
Neden ,niçin bir ANNE mutsuz olan yavrusuna bu yakıştırmayı yapar.
Rabbim sizi feraha çıkarsın ,gün yüzü göstersin inşallah.....
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Annem kendimi bildim bileli böyleydi aslında.
Pantolonum yırtılırdı kime .... yaparken yırttın derdi. Çantam sökülürdü yine aynı yakıştırma. Yıllar geçti annemin bana sürekli aynı muamele yapması değişmedi

Kimse kimseyi cekmek zorunda degil oncelikle bunu hatirla ! Ailem dedigin sahislardan uzak dur!

3 ay gozunde buyutuyorsun cok uzun gibi geliyor sana ama aslinda degil sadece sen gun be gun orda daraldığın icin cok uzun geliyor ama hersey gececek su gibi o 3 ayda :)
Bu surecte iyi bir avukat bak ne is yapiyorsun ozeldemisin kamudamisin bilmem ama hem ailem dedigin sahislardan hem de evindeki sahislardan uzak bir yere tasinmayi dusun , bunun icin tayin yada is firsatlarini degerlendir.
3 ay sana herseyi en ince ayrintisina kadar dusunmen icin gereken bir sure aslinda o açıdan bak, eger yasadigin yerden ayrilamam diyorsan seni rahatsiz edemeyecekleri bir yerlere bak isine cok yakin bir yerde oturabilirsin eğer bu sahislarin hepsine uzaksa yada isin onlara yakinsa isine uzak yada onlara ters gelen yönde daire ara.
Gencsin azimli ol daha hayat önünde senin bu yasta bunlari yaşadın ileride ayni hatalari yapmiycaksin en azından borctan olabildigince uzak durmaya çalış

Ekonomik özgürlük elde olunca birde insan kendini bilince emin ol mutlu olursun En Büyük KKI
Özel bir şirketteyim. 2.000 tl gelirim var şuan çok şükür. Okuyorum, kurslara gidiyorum aynı zamanda. Çalışıyorum sağlıklıyım daha ne olsun

inanmazsın ama bir iki saat önce aklıma geldin ne yaptı acaba inşallah kurtulabilmiştir konu açar mutluyum diye okurum diye düşündüm :kahve:
İstediklerim gerçekleştiğinde buraya konu da açacağım şeker de dağıtacağım hayrına

Ne biçim anne ya o, kişi kendinden bilir işi derler, demek kendisi tek yaşasa aklına ilk böyle şeyler gelir. Eşiniz de anneniz de çok garipmiş. Sizin gibi bir insanı hak etmiyorlar. Onlardan uzaklaşıp layık olduğunuz bir yaşam kurun kendinize. İnanır, sabreder ve vazgeçmezseniz istediğinizi yapmanızı kimse engelleyemez. Size bol şans diliyorum :)
Çok teşekkür ederim. Hepsinden uzaklaşmak tek isteğim

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Annem kendimi bildim bileli böyleydi aslında.
Pantolonum yırtılırdı kime .... yaparken yırttın derdi. Çantam sökülürdü yine aynı yakıştırma. Yıllar geçti annemin bana sürekli aynı muamele yapması değişmedi

Duyduklarım karşısında şuanda yazdıklarınız karşısında ciddi anlamda şoke oluyorum ya !!
El vicdan !!!nasıl bir varlık kendisi
Olabildiğince uzaklaşın hayatınızı körelten ve sizi aşağıya çeken insanlardan
Hayatınızın merkezi sadece siz olun.
Kolaylıklar dilerim size :(

Back
X