• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atlatamıyorum.

Evrimnecla

me and my broken heart
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
581
1.803
33
Bir buçuk ay önce terkedilmiştim nişanlılık süresinde birçok kez aldatılmışım hepsini sonradan çok acı şekilde öğrendim. Birçok kadınla birlikte olmuş kaldıramıyorum.
Atlatamıyorum kızlar ya. Normal mi şu yaşadığım ruh hali?

Bir buçuk ay önce terkedilmiştim nişanlılık süresinde birçok kez aldatılmışım hepsini sonradan çok acı şekilde öğrendim. Birçok kadınla birlikte olmuş kaldıramıyorum.
Atlatamıyorum kızlar ya. Normal mi şu yaşadığım ruh hali?
Nişan atmamin 9. ayından yazıyorum çok normal.
Bu kadar ağır şeyler yaşamadım, ayrıldım terkedilmedim ama hala atlatabilmis değilim yani seninki çok çok normal ama inşallah geçecek

bu yüzden sevgi aşk değil önceliğiniz size değer veren biriyle birlikte olmak en mantıklısı ... erkekler cok bozuldu günümüzde evliliklerde bile aranan huzur yok kurtulduğunuz için sevınmelısınız Allah karsınıza hayırlı kolay anlaşabılecegınız güvenecegınız kişiler çıkarsın

İlk siz mi iletişime geçtiniz onunla?
Hayır
Siirt’te görev yapıyoruz aynı binada yaşıyoruz buradaki arkadaşlar yüz yüze getirdi seni çok sevdim falan demeye başladı ben de beni aldattın diye yem attım düştü (şüphelerim vardı) anlattı hepsini

Psikolojik destek alın arkadaşım.

Size bu kadar kötülüğü olan adamı unutmak daha kolayken siz zorlanıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Normal bence..
Zaten karşındaki kisiye değil,kendine kızıyorsun.
Onu sindirmek zaman alır.🤷
Nasıl inandım,nasıl güvendim diye bir süre içi içini yer insanın..

Hayır
Siirt’te görev yapıyoruz aynı binada yaşıyoruz buradaki arkadaşlar yüz yüze getirdi seni çok sevdim falan demeye başladı ben de beni aldattın diye yem attım düştü (şüphelerim vardı) anlattı hepsini

İnanmıyorum aynı binada mı yaşıyorsunuz?
Bu şekilde atlatamanız kolaya olmayacaktır.

Back
X