avon-oriflame

eslim aymina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
119
15
30
Arkadaşlar ben bu iki markayla da çalışıyorum ama hangisinin daha iyi ve kaliteli olduğunu sorarsanız Oriflame derim çünkü ürünler doğal İsveç ürünlerinden elde edilmekte sertifikalı ve müşteri memnuniyeti garantilidir. Bu işlere başlamak zor değil aksine eğlencelidir yeni insanlarla tanışıp aynı zamanda para kazanmanızı da sağlar. Bu ürünleri sizlerde kullanarak ne kadar güvenli ve sağlıklı olduğunu görebilirsiniz.

ben kullandım ama hiç beğenmedim şahsen birkaç ürünü dışında diğerleri çöp, param boşa gitti şimdi nasıl elden çıkarırım diye kara kara düşünüyorum, almak isteyen olsa ücretsiz bile verebilirim o derece yer kaplıyorlar

ben kullandım ama hiç beğenmedim şahsen birkaç ürünü dışında diğerleri çöp, param boşa gitti şimdi nasıl elden çıkarırım diye kara kara düşünüyorum, almak isteyen olsa ücretsiz bile verebilirim o derece yer kaplıyorlar
Hangi ürünler olduğunu sorabilir miyim aksine Oriflame ürünleri oldukça kalitelidir ve ben işe yaradıklarını kend gözlerimle gördüm ve kendimde kullandım

kapatıcı fondöten bb krem beğenmedim yağlı ve kalıp gibi oldu terletti bir de rujları renkli diye aldım balm gibi durdu
Valla anlamadım ama muhtemelen cildiniz yağlıysa eğer önce sabunla temzledikten sonra sürseydiniz belki dha iyi olurdu ayrıca siz bu aldıklarınızın oriflame olduğundan emin misiniz eğer öyleyse ben almaya hazırım oriflameden oldukça memnunum :-)

Valla anlamadım ama muhtemelen cildiniz yağlıysa eğer önce sabunla temzledikten sonra sürseydiniz belki dha iyi olurdu ayrıca siz bu aldıklarınızın oriflame olduğundan emin misiniz eğer öyleyse ben almaya hazırım oriflameden oldukça memnunum :-)
zaten yüzümü sabunluyorum. renk skalası az ve aldığım renk ile benim alakam yok. tabi ki oriflame gözlerim iyi çok şükür ama anlamıyorum nesini beğeniyorsunuz özellikle ten ürünlerine güvenmiyorum zaten güvenilir olsa insanların çoğu onları kullanırdı ünlülere varana kadar herkes kullanırdı kimse cildini mahvetmek istemez. ucuz falan diye almıştım ama daha kaliteli ürünler hem performans olarak hem fiyat olarak aynıydı. mesela pudra aldım. iki rengini de aldım açık olan çok açık kapalı olan arap bacı gibi yaptı. ona verdiğim parayı gittim rimmel stay matte pudrasına verdim, yüzümü mat yapıyor tüm gün ve transparan rengi olduğu için sadece matlaştırmak ve sabitlemek için sürdüm renksiz olduğu için harika oldu kutusu da daha büyük

amway ürünlerinin hepsinden daha iyi olduğunu söylüyorlar ya da loreal parisin ürünlerini deneyin ben oriflame ürünlernin gerçekten etksini gördüğüm için savunmaya ve kullnmaya devam ederim ama herkesin cildi bir değildir ve tabi ki herkesin görüşleri de bir olmak zorunda değildir beğendiyseniz beğendiniz beğenmediyseniz beğenmemişsenizdir sizin için oriflame ürünleri iyi değil demek ki ne diyelim

kızlar su urun cok ıyı bu urun cok kotu dıye bırsey yok malesef canım senınkı sansızlık ten rengine ve cilt tipine uygun urun almadıgın ıcın memnun kalmamıssın.öyle katalogta görup ucuz dıye alırsan böyle olur.once bir araastır o urunu bakalım sana göre mi değil mi diye.ben orıflameden memnunum acıkcası ancak bska markaları da kullanıyorum sadece yuzumu ıyı tanıdıgım ıcın bı skntı cekmıyorum :)

ucuz falan değildi illuskin ve the one almıştım. ben genel olarak aa kötü demedim bana göre kötü, seven kullanan arkadaşlarımın yüzünde de beğenmiyorum makyaj silicisi falan çok tuhaf yağlı yağlı ne bileyim ben gittim maybelline ve the rimmel aldım rastgele denememiştim ama valla beğendim farkettiriyo yani yüzüne uyum sağlıyo benim fikrim bu ilerde cildim bozulsun istemem. onun bb sini attım, en açığı bile arap yapmıştı beni. garnierinkini sürdüm cildim hiç ter akıtmadı sanki yok gibi durdu beğendim arap olmadım

network sistemine dahil bu markalardan huncalife ürünlerini kullanmanızı tavsiye ediyorum hem bitkisel sağlıklı hem hesaplı kullanıcı şikayeti en az olan marka hem ek kaznac içinde kullanacagınız her türliü sizi destekleyen bir firma ayrıntılı bilgi almak isteyenlere yardmcı olabilirim

Oriflame ucretsiz uyelik ucretsiz kayit icin 0545 .... whatsap msj atinis hosgeldn paketleri ve danisman hediyelerini anlatabilirm ulasin bana kanpanyalar kacmasin KATALOG ADRESINIZE UCRETSIZ GONDERILECEKTIR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi işinin patronu olmak isteyen kişiler mutlaka bana ulaşın ve Oriflame'in ayrıcalıklı dünyasına sizde katılın. Size bu iş nasıl yapılır çok güzel anlatırız. Başarı garantili sunumlar yaparız. Lütfen özelden ulaşınız

TÜRKİYENİN HERYERİNE SADECE OCAK 2016 AYINA ÖZEL ÜCRETSİZ KARGO ŞNSTAGRAM SAYFAMA BUYRUN DETAYLI BİLGİ İÇİN MESAJ:)

Son düzenleyen: Moderatör:
X