- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.081
Nekadar sıkıcı bir durum yaa onlar made kabul etmişler sana ulaştırmak zorundalar yaa ne saçma bencede avonu ara mağdur olduğunu anlat canım umarım hallolur.
Tul canım ya bişey sorcaktım.
benim bu k13 ten morlu şişede olan parfüm gelmedi hala.Acaba diyorum ben eksik mi girdim ki?
Başka gelmeyen var mı?
Birde color trend in bi ruju vardı.kutusu açık geldi.Başına gelen var mı? Kutunun altını makasla kesmişlerdi.Allahtan alan kız itiraz etmedi.Yoksa birde iadeyle uğraşacaktım.
Göndersinler ya ne güzel.Keşke benim tırnak cilası kurutucum da gelse.En acil ona ihtiyacım vardı onu göndermemişler :)
Merhabalar... Bırsey soracagım..Benım bulundugum yerde hıcbır kargo yok maalesef demıstım daha önce,yurtıcı kargoda 85 km uzaklıkta bana.Ilk tasındıgımda buraya yönetıcıme sordum nasıl ulasacak dıye,oda bana yurtıcı sıze bunu bır sekılde ulastırmak zorunda dert etmeyın dedı.Hakkatende ılk bır ıkı sıparısım geldı,ordan benım buraya gelen mınıbuse verıolardı gelıodu kargom,Bu arada mınıbuste bızım burdan gunde 1 kere cıkıyor.Daha sonralarında bız aldırmaya basladık o taraf gıden araba olursa.
Sımdı ıse kargom 2 gundur subede kaldı.Aradım neymiş teslımat yapamıolarmıs buraya,delı oldum daha önce yapıolardı,sız aldırcaksınız dedı resmen.Napayım sımdı doğuda bır yerdeyım hava kar ben gıdemem zaten hem uzak hemde bı basıma ımkansız yol bılmem ız bılmem.Yönetıcımı arasam magdur bırakıldıgımı soylesem mı acaba?Bır fıkrınız varmı,önceden getırıolardı sımdı gelemeyız dıolar...
Arkadaşlar kampanyadaki parfümler cidden kalıcı olmuyormu?
perceive ,paket almıştım.iki bayan,bir erkek siz öyle yazınca pişman oldum.
arkadaşlar önerinize ihtiyacım var. erkek arkadaşım maaşıyla annesine bi hediye almak istiyor. ben de avon satıyorum ve avondan bir şeyler almak istedi kararı da bana bıraktı. annesi 50 küsür yaşında, sınıf öğretmeni. makyaj malzemesi çok varmış ve kızı da yeni parfüm hediye almış. ben makyaj seti yapmıştım ama sonra bunu duyunca vazgeçtim. iki tane paket yaptım kendimce ama hangisini sipariş edeyim karar veremedim. birisi avonun 14. kataloğundaki sandra serisi(küpe,kolye,saat) birisi de anew ürünlerinden yaptığım bir seri;1kırışıklık kremi,1göz için krem+jel, serum. sandra serisi bana çok daha zarif bir hediye gibi geliyor ama bilemedim sizce ne yapayım?
Ay canım sağol anladım ben seni.Bende sen gibi kullanamam sanırım :)Teşekkürlerkızlar bu gelen cımbız bizim bildiklerimiz gibi değil ben yapamadım belkide , elim o eskilere alışkın , kalın biraz ucu da , kalın ve eğik denedim olmadı yani.....kafamçokkarıştı
Bugün bakayım akşama.Dediğin gibi canım.Sağol.öptümo parfümü siparişini verdiğin parfümün faturasına bak cari hesap özetinden faturanın altında stoksuzluk sebebiyle gönderilmeyen ürünler ayrı toplanıyor eğer orda varsa doğru girmişsin ama stokta kalmadığı için gelmemiştir o zaman ara avonu, hala ürün beklediğini- müşteri kaybettiğini söyle ama o faturanda gözükmüyorsa eksik girmişsindir...
amaeline gelen faturadaki fiyattan anlarsın katalogda bir alana diğer ikisi bedava 30 tl idi...yani 22 tl geliş fiyatından 3 parfümdür.,yok sen 2 adet girdiysen tek tek hesaplanır 30+30 =60 dan 45 tl iki parfümdür yazan bi araştır bakalım
Set daha iyi olur gibi.arkadaşlar önerinize ihtiyacım var. erkek arkadaşım maaşıyla annesine bi hediye almak istiyor. ben de avon satıyorum ve avondan bir şeyler almak istedi kararı da bana bıraktı. annesi 50 küsür yaşında, sınıf öğretmeni. makyaj malzemesi çok varmış ve kızı da yeni parfüm hediye almış. ben makyaj seti yapmıştım ama sonra bunu duyunca vazgeçtim. iki tane paket yaptım kendimce ama hangisini sipariş edeyim karar veremedim. birisi avonun 14. kataloğundaki sandra serisi(küpe,kolye,saat) birisi de anew ürünlerinden yaptığım bir seri;1kırışıklık kremi,1göz için krem+jel, serum. sandra serisi bana çok daha zarif bir hediye gibi geliyor ama bilemedim sizce ne yapayım?
Canım benim başıma bu 2 dir geliyor.Arkadaşlar kampanyadaki parfümler cidden kalıcı olmuyormu?
perceive ,paket almıştım.iki bayan,bir erkek siz öyle yazınca pişman oldum.
arkadaşlar önerinize ihtiyacım var. erkek arkadaşım maaşıyla annesine bi hediye almak istiyor. ben de avon satıyorum ve avondan bir şeyler almak istedi kararı da bana bıraktı. annesi 50 küsür yaşında, sınıf öğretmeni. makyaj malzemesi çok varmış ve kızı da yeni parfüm hediye almış. ben makyaj seti yapmıştım ama sonra bunu duyunca vazgeçtim. iki tane paket yaptım kendimce ama hangisini sipariş edeyim karar veremedim. birisi avonun 14. kataloğundaki sandra serisi(küpe,kolye,saat) birisi de anew ürünlerinden yaptığım bir seri;1kırışıklık kremi,1göz için krem+jel, serum. sandra serisi bana çok daha zarif bir hediye gibi geliyor ama bilemedim sizce ne yapayı
fikir soruyorsun.. düşündüğümü söyleyeyim o zaman;bence sakın anew serisi falan düşünme hakaret gibi olur bence..ihtiyacın var der gibi ..makyaj malzemesine ve parfüme de ihtiyacı yok diyorsun o zaman en güzeli diaomond serisindeki tekteş yüzük takı gibi şeyler bence çok şık olur hem özel kutusunda ben bayıldım onlara çok zarif bi hediye olur bence...karar senin kolay gelsin..
kızlar ilk siparişimi verdim.Faturada 273,96 yazıyor ben bunu ödeyeceğim peki buradan bana ne kadar kalacak o faturada yazıyor mu?
Birde ben sipariş etmemiştim ama 3 tane surrender parfüm gelmiş acaba temsilcim kazık mı attı?hemen iade formu doldurup onu geri gönderiyorum.
cevaplarınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?