Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Nekadar sıkıcı bir durum yaa onlar made kabul etmişler sana ulaştırmak zorundalar yaa ne saçma bencede avonu ara mağdur olduğunu anlat canım umarım hallolur.

sorma canım,bugun sabahtan berı avonu aradım ama mesgulll delı oldum... bende mail attım.Bu son sıparıslerım 3 gun subede süründü ve yıne rica minnet giden birine aldırttım utanıyorum artık.Kolımın altıda komple ıslaktı yırtılmasına ramak kalmıs artık...Insallah dönüş olur yoksa ugrasamayacagım...

o parfümü siparişini verdiğin parfümün faturasına bak cari hesap özetinden faturanın altında stoksuzluk sebebiyle gönderilmeyen ürünler ayrı toplanıyor eğer orda varsa doğru girmişsin ama stokta kalmadığı için gelmemiştir o zaman ara avonu, hala ürün beklediğini- müşteri kaybettiğini söyle ama o faturanda gözükmüyorsa eksik girmişsindir...
amaeline gelen faturadaki fiyattan anlarsın katalogda bir alana diğer ikisi bedava 30 tl idi...yani 22 tl geliş fiyatından 3 parfümdür.,yok sen 2 adet girdiysen tek tek hesaplanır 30+30 =60 dan 45 tl iki parfümdür yazan bi araştır bakalım

hemen ara avonu kargo durumunu anlat yoksa bırakmak zorundayım ürünler elime ulaşmıyor de...bak nasıl devreye girecekler,kargo adrese kadar hatta ağır olduğunda canları istemiyor ama doğrusu şu ki anlaşmada şu kural varmış kapıya kadar getirmek mecburiyetinde...ayrıca yurtiçi kargonun müşteri hattını da ara,şikayetini bildir...
sonucu da bizimle paylaş merak ettim...

arkadaşlar önerinize ihtiyacım var. erkek arkadaşım maaşıyla annesine bi hediye almak istiyor. ben de avon satıyorum ve avondan bir şeyler almak istedi kararı da bana bıraktı. annesi 50 küsür yaşında, sınıf öğretmeni. makyaj malzemesi çok varmış ve kızı da yeni parfüm hediye almış. ben makyaj seti yapmıştım ama sonra bunu duyunca vazgeçtim. iki tane paket yaptım kendimce ama hangisini sipariş edeyim karar veremedim. birisi avonun 14. kataloğundaki sandra serisi(küpe,kolye,saat) birisi de anew ürünlerinden yaptığım bir seri;1kırışıklık kremi,1göz için krem+jel, serum. sandra serisi bana çok daha zarif bir hediye gibi geliyor ama bilemedim sizce ne yapayım?

kızlar ilk siparişimi verdim.Faturada 273,96 yazıyor ben bunu ödeyeceğim peki buradan bana ne kadar kalacak o faturada yazıyor mu?
Birde ben sipariş etmemiştim ama 3 tane surrender parfüm gelmiş acaba temsilcim kazık mı attı?hemen iade formu doldurup onu geri gönderiyorum.
cevaplarınızı bekliyorummm

Kızlar numune çantası alan varmı ben sipariş verdim daha gelmedi

Jean cnm sen pc den kendın ver sıprıŞını..orada herŞeyı aÇıkca gÖrebılırsın
temsılcıler bazen karıŞtıryo..tabı sen nekadar Çok satarsan onun cebıne okadar Çok para gırecek..ben artık kendım verıyorum ınternet arcılıĞıylada takıp edıyorum

Arkadaşlar kampanyadaki parfümler cidden kalıcı olmuyormu?

perceive ,paket almıştım.iki bayan,bir erkek siz öyle yazınca pişman oldum.

Sağol canım.biri eşime biride kendime ,diğerinide satarım diye düşünmüştüm.

eşime önceden almıştım.kalıcılığı gayet güzel.burda arkadaşlar yazınca aklıma takıldı.

bu konuda baya rivayet var malesef kimisi esans oranını düşürdükleri için ucuza veriyorlar diyor bence öyle değil benim fikrimce üretim fazlasıdır stok eritmek için yapılır zira satış oranları gayet iyi olan bir firma ne dan böyle bişeyi göze alsın müşteri kaybetmeyi kimse istemez. ama çok üretilmiştir stoklar doludur ve bunu bir şekilde eritmek gerekir bunun en güzel yoluda az karla elden çıkarmaktır. ben böyle olduğunu düşünüyorum.
ayrıca indirimdeki parfümlerin daha az kalıcı old idda eden arkadaşlar nasıl anlıyorlar bunu çok merak ediyorum labratuarları falan mı var yoksa farklı fiyata aldıkları aynı iki parfümü denemek imkanınamı sahip oldular buda hassasiyetlerinin çok yüksek old gösteriri oda ayrı bir konu.
ayrıca bunu direk avonada sorabiliriz . yada çok işkillendiysek indirimdeyeken almayıveririz olur biter

percieve nin erkeğini daha önce bende eşim için almıştım çok beğendi ve kullandı kıyafetlerinde her zaman kokardı indirimdeyken almıştım bende şu anda ı'mperfect kullanıyor oda çok hoş bir koku bir zaman sonra burnumuz kokuya alıştığı için algılamıyor ama çevrenizdeki insanlardan tepkiler alınca anlıyorsunuz parfümün nasıl koktuğunu ben şahsen kendim için kullandıklarımı bir süre sonra algılamam ancak çevremdekilerler sıklıkla sorarlar ne kullanıyorsun diye. ayrıca en yoğun esanslı parfümlerin bile belli bir uçuculuğu vardır yani illaki kokuyu desteklemek yada belli aralıklarla tazelemek gerekir.
ben pur blance ve little balck dress kullanıyorum sabah çıkarken sıkarım ve gün içindede bilyalı roll on deodaranlarıyla desteklerim şahsım adınada memnunum.

bende memnunum bende perceive byan olanını kullanıyorum 2 senedir fln artık kokuya burnum alıştığından dolayı sıktığım anda kokusunu alıyrum akşama kdr perceive kokuyorum ben farkında olmasamda cevremdekiler parfümün ne hoş kokusu var diyolar oysaki sabah sıkıp çıkmış oluyorum akşama kadarda kokuyorum öle kaydirigubbakcemile2

sandra serisi daha ıyı sankı canım dıgerı bılmıorum yanı kırısık kremı fallan belkı kullanmak ıstemes fallan bence ama zemuszemus

kızlar bu gelen cımbız bizim bildiklerimiz gibi değil ben yapamadım belkide , elim o eskilere alışkın , kalın biraz ucu da , kalın ve eğik denedim olmadı yani.....kafamçokkarıştı
Ay canım sağol anladım ben seni.Bende sen gibi kullanamam sanırım :)Teşekkürler

Bugün bakayım akşama.Dediğin gibi canım.Sağol.öptüm

Set daha iyi olur gibi.

Canım benim başıma bu 2 dir geliyor.
Biri bikaç yıl önce olmuştu.O zaman müşteriydim ve sormuştum bayana.Yok felan dedi.Ama bi değişiklik olduğunu farketmiştim.Pur blanca kullanıyordum bir alınca baya bi süre gidiyordu şişe.Sonra başka bi tane daha aldım.Ama zaten sıkınca kolonya gibi çok geliyo ordanda bi tuhaflık olduğunu farketmiştim.Ötekini sıkınca incecik bi şekilde yayılırken bu ikinci aldığım daha su gibi geliyordu.Ve daha çabuk tükendi şişe olarak.Kullanırken de daha sık tazelemek zorunda hissettim kendimi.

Diğeri yalan olmasın.En son aldığım eart of womendi galiba adı.bu parfümde başıma geldi.
Ama bu parfümü ilk kullanıyorum.Bunu kendisiyle mukayese etmedim.
Bu da pur blancanın beğenmediğim şişesi gibi su gibi fıs fıs ettirince.Çok yoğun değil gibi.
Ve şişenin hemen yarısına geldim nerdeyse.Oysa tomorrowu aylardır kullandığım halde yarısına yeni geldim.Yani benim deneyimim bunlardan ibaret.

Pur blanca da defalarca aldım mesela ama bi kere o şekilde oldu.Diğerleri hep iyiydi.
Ben zaten hep indirimden alırım parfümlerimi :)

Yoksa percieve i bende kendime ve eşime hep indirimde aldım daha önceleri.Onlarda hiç karşılaşmadım bu durumla.Eşim hala kullanır parfümünü kaç ay oldu.Çok bereketli.
Bende perceive i indirimde aldığım halde uzuuun süre kullandım.

Kaldı ki ben banyo yapar gibi sıkarım her zaman parfümü.

İçin rahat olsun percieve den yana.

Bu gibi düşünenler deneyimlerini ve parfüm isimlerinide belirtirlerse çok sevinirim.

Mustangcım sende merak etmişsin ya laboratuarda mı baktınız diye :) :umursamaz:

Kıslar bugün kargom geliyooooooookaydirigubbakcemile2

eğer siparişlerinde çanta yoksa senin kazancın 91 tl ama çanta varsa 3-5 tl daha eksik olur...bide 3 tane surrender var diyorsun bence temsilcin eklemiştir onun ihtiyacı vardır kendi siparişini bitirmiştir sonradan ayrıca sipariş vermemek için sana eklemiştir ama güzeli internetten kendin ver çünkü hem avonun sadece internet sitesinde olan çok düşük fiyatlı ürünker veya kampanya paketleri oluyor onları görmüş olursun hem ordan siparişi verdiğinde sana en son ne kadar kazancının olduğunu topluyor....en kısa zamanda kendinhalletmeye başla siparişlerini...

Kızlar katalog 14 ün arka sayfasında vücut kremini tavsiye ederim.Çok hoş pırıltı veriyor yumuşacık yapıyor.Birde katalog 1 de yeni bi parfüm çıkmış glam 50's diye.bana bu siparişimle testerini göndermişler çok harika kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…