- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.101
ne çok stoksuzluk yaşanmaya başladı..kabak tadı verdiler artık..bide 540 a rondo denmiş ..şaka gibi ya..
eğer siparişlerinde çanta yoksa senin kazancın 91 tl ama çanta varsa 3-5 tl daha eksik olur...bide 3 tane surrender var diyorsun bence temsilcin eklemiştir onun ihtiyacı vardır kendi siparişini bitirmiştir sonradan ayrıca sipariş vermemek için sana eklemiştir ama güzeli internetten kendin ver çünkü hem avonun sadece internet sitesinde olan çok düşük fiyatlı ürünker veya kampanya paketleri oluyor onları görmüş olursun hem ordan siparişi verdiğinde sana en son ne kadar kazancının olduğunu topluyor....en kısa zamanda kendinhalletmeye başla siparişlerini...
Bende katalogdan elimi sürerek baktım güzele benziyor cidden.Kızlar katalog 14 ün arka sayfasında vücut kremini tavsiye ederim.Çok hoş pırıltı veriyor yumuşacık yapıyor.Birde katalog 1 de yeni bi parfüm çıkmış glam 50's diye.bana bu siparişimle testerini göndermişler çok harika kokuyor.
Evet ya sinir oldum.ne çok stoksuzluk yaşanmaya başladı..kabak tadı verdiler artık..bide 540 a rondo denmiş ..şaka gibi ya..
Şimdi baktım ben de anlamadım walla.İkisinden birinin ücreti olur ama 20 lik mi olur,23 lük mü anlayamadımCADIARZUk1 de sayfa 88 ve 89 da yer alan maskaralardan bi alana herhangibiri bedava yazıyor fakat super curlacious 20,20tl spectra las maskara 23,30 ben bunu anlamadım kızlar müşteri hangi fiyatı ödeyecek?
hemen ara avonu kargo durumunu anlat yoksa bırakmak zorundayım ürünler elime ulaşmıyor de...bak nasıl devreye girecekler,kargo adrese kadar hatta ağır olduğunda canları istemiyor ama doğrusu şu ki anlaşmada şu kural varmış kapıya kadar getirmek mecburiyetinde...ayrıca yurtiçi kargonun müşteri hattını da ara,şikayetini bildir...
sonucu da bizimle paylaş merak ettim...
daha önce buna benzeer yaşanan bir durumda müşteri düşük fiyatı ödüyor çünkü avon orda yüksek fiyatlıyı alacaksınız diye bir durum belirtmemişk1 de sayfa 88 ve 89 da yer alan maskaralardan bi alana herhangibiri bedava yazıyor fakat super curlacious 20,20tl spectra las maskara 23,30 ben bunu anlamadım kızlar müşteri hangi fiyatı ödeyecek?
evet bende sana katılıyorum bu rujlar harika hatta daha önce bu seriden aldığım bir ruj sanırım seriden çıkmış 4 gözle tekrar girermi diye bekliyorum
Rujda kesinlikle altın tozu içereni önerrim.24k gold lipstick leri
Altın içeren kremin testerınıda aldım ama o yaşıma uygun değil 40 + imiş ya :))) bende heveslenmiştim ahahahah napsam kızlar ya.
kızlar şu internetten sipariş vermeyi ayrıntılı açıklayabilirseniz memnun olurum,bende takım öncüsüne yazdırıyorum siparişi her zaman ,telefonla uzun oluyor hemde ulaşamıyorum bazen internetten vermek istiyorum baktım karışık lık olucak da yapamam ,yapsamda yanlışlık olur diyede korkuyorum ..bide int.den verdiğimizde gene takım öncüsü siparişimizi görüp,başka şeylerde ekleyebiliyormu?
arkadaşlar yine bir sorum olucaktı 14. katalogtan iki ayrı sipariş verdim ikisinin toplamı 180' i geçiyo ayrı verdiğimden dolayı hediyenin gelmeme gibi bi durumu oluyo mu ?
Benim yüz kremim geldi bu ay.bende 2 kerede sipariş girdim.ilki 130 luktu.Diğeride kaçlıktı tam hatırlamıyorum ama 2. siparişimde geldi kremim.ilk üyelik hediyelerini diyorsun değil mi sen?Ben onları diyorumarkadaşlar yine bir sorum olucaktı 14. katalogtan iki ayrı sipariş verdim ikisinin toplamı 180' i geçiyo ayrı verdiğimden dolayı hediyenin gelmeme gibi bi durumu oluyo mu ?
alışverişe giriyorsun.Soldaki butonlara alacağın ürünlerin kodlarını ve kaç tane olduklarını.Sonra katalog ekliyorsun.sepete at diyorsun.tekrar bi listeliyor.Ordada güncelle sepete at var sanırım onu tıklıyorsun.kızlar şu internetten sipariş vermeyi ayrıntılı açıklayabilirseniz memnun olurum,bende takım öncüsüne yazdırıyorum siparişi her zaman ,telefonla uzun oluyor hemde ulaşamıyorum bazen internetten vermek istiyorum baktım karışık lık olucak da yapamam ,yapsamda yanlışlık olur diyede korkuyorum ..bide int.den verdiğimizde gene takım öncüsü siparişimizi görüp,başka şeylerde ekleyebiliyormu?
sipariş almışlardır.Netten o tarih gelene kadar girilmiyorkimi arkadaşlar k.1 den şu kadar ürün sattık diyolar,daha erken değilmi sipariş vermeye ay sonunda başlanmıyormu sadece siparişmi topluyorlar yoksa
Canım geldi bana bu ay .Sen diğer hediyeleri diyorsun galiba.140 tl ye hediye vardı.O banada gelmedi.ayrı girdim dieAynı durum bende de olmuştu.malesef gelmiyor hediye:sinifsinif:
gelirler daha çok erkendaha zaten iki katalok iki arkadaşa veerdim yeni kampanyadan tık yok dahamafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?