Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım bu benim ilk siparişimdi bu yüzden temsilci verdi,şimdi kendime şifre de aldım.Nasıl kazandığımı ne şekilde hesapladınız?avonun sitesinde bize sunulan kampanyaları kendimize mi alıyoruz yoksa başkasına da mı satıyoruz?cevaplarsanız çok sevinirim

k1 de sayfa 88 ve 89 da yer alan maskaralardan bi alana herhangibiri bedava yazıyor fakat super curlacious 20,20tl spectra las maskara 23,30 ben bunu anlamadım kızlar müşteri hangi fiyatı ödeyecek?

Bende katalogdan elimi sürerek baktım güzele benziyor cidden.

Bende Iron man tester ı istemiştim.O da güzeşmiş erkeksi akannehir
Eşimde yeni yıl hediyesini (Ungaro yu ) Beğendiopuyorumnanaktan Al hediyeni şimdiden vereyim dedim :))) Kaç para borcum diokaydirigubbakcemile3

ne çok stoksuzluk yaşanmaya başladı..kabak tadı verdiler artık..bide 540 a rondo denmiş ..şaka gibi ya..
Evet ya sinir oldum.
benim hala 13 den gelmeyen siparişlerim var .k14 den bu 2. siparişim geldi yine yok.
Birde genç kızlar verdi yazık ya kızcağız ne zamandır bekliyor.Bi daha benden almazlar heralde.CADIARZU

k1 de sayfa 88 ve 89 da yer alan maskaralardan bi alana herhangibiri bedava yazıyor fakat super curlacious 20,20tl spectra las maskara 23,30 ben bunu anlamadım kızlar müşteri hangi fiyatı ödeyecek?
Şimdi baktım ben de anlamadım walla.İkisinden birinin ücreti olur ama 20 lik mi olur,23 lük mü anlayamadımCADIARZU

Şu yıldızlı rujlardan bi siparişim vardı.Jelatinden içi gözükyo.Çocuk oyuncağı gibi incecik.

Rujda kesinlikle altın tozu içereni önerrim.24k gold lipstick leri

Kızlar anew in testerlarını istedim.onlarıda kullanınca tecrübelerimi yazarım.Güzelse alıcam.Çünkü iyi bi yüz kremine ihtiyacım var.Alanlar hep memnun ama ben bir de kendim görmek istedim etkiyi.

Altın içeren kremin testerınıda aldım ama o yaşıma uygun değil 40 + imiş ya :))) bende heveslenmiştim ahahahah napsam kızlar ya.

şimdi temsilciyi aradım düşük olan fiyatı baz alacakmışız 20,20 ye iki maskara pek inanmadım başka bilen varsa söylesin

avon hala mesgul dahada gerılmeye basladım ve bugun msj geldı eksık urunlerımı göndercekmış avon ve ben iş çözulmeden yıne kargo ıle ugrasacagım... dedıgın gıbı hemem yurtıcının musterı hızmetlerınıde arayacagım saol cnm,buraya yazarım...

daha önce buna benzeer yaşanan bir durumda müşteri düşük fiyatı ödüyor çünkü avon orda yüksek fiyatlıyı alacaksınız diye bir durum belirtmemiş

Rujda kesinlikle altın tozu içereni önerrim.24k gold lipstick leri
evet bende sana katılıyorum bu rujlar harika hatta daha önce bu seriden aldığım bir ruj sanırım seriden çıkmış 4 gözle tekrar girermi diye bekliyorum

Altın içeren kremin testerınıda aldım ama o yaşıma uygun değil 40 + imiş ya :))) bende heveslenmiştim ahahahah napsam kızlar ya.

evet bu krem güzel bir ışıltı veriyor ancak dediğin gibi daha 40 olmadık:kedi:

arkadaşlar yine bir sorum olucaktı 14. katalogtan iki ayrı sipariş verdim ikisinin toplamı 180' i geçiyo ayrı verdiğimden dolayı hediyenin gelmeme gibi bi durumu oluyo mu ?

kızlar şu internetten sipariş vermeyi ayrıntılı açıklayabilirseniz memnun olurum,bende takım öncüsüne yazdırıyorum siparişi her zaman ,telefonla uzun oluyor hemde ulaşamıyorum bazen internetten vermek istiyorum baktım karışık lık olucak da yapamam ,yapsamda yanlışlık olur diyede korkuyorum ..bide int.den verdiğimizde gene takım öncüsü siparişimizi görüp,başka şeylerde ekleyebiliyormu?

kimi arkadaşlar k.1 den şu kadar ürün sattık diyolar,daha erken değilmi sipariş vermeye ay sonunda başlanmıyormu sadece siparişmi topluyorlar yoksa

sadec sıparıs topluyorllardır cnm,bu kampanya bıtmeden dıgerınden veremıyorsun cunku nette de görünmüyor...

ınternetten sıparıs vermnek ıcın yanılmıyorsam temsılcı numaranız ıle sıfre alıyorsunuz.Sayfa acılınca sayfanın sol yanındakı alısverıs yazan yere tıklayınca form cıkıyor zaten.O formda solda görunen yerlere sıparıs kodlarını grıyorsunuz ve katalog eklıyorsunuz.Daha sonrasında ıse sepetı guncelle butonuna basarak devam edıyosunuz.Zaten baslayınca gerısını getorıyorsunuz,dert etmeyın cok basıt...

Son düzenleme:

evet canım bende internetten kendim vermek istiyorum bugün söyledim temcilcime bi sorim dedi oda bakalım bekliyorum..

arkadaşlar yine bir sorum olucaktı 14. katalogtan iki ayrı sipariş verdim ikisinin toplamı 180' i geçiyo ayrı verdiğimden dolayı hediyenin gelmeme gibi bi durumu oluyo mu ?
Benim yüz kremim geldi bu ay.bende 2 kerede sipariş girdim.ilki 130 luktu.Diğeride kaçlıktı tam hatırlamıyorum ama 2. siparişimde geldi kremim.ilk üyelik hediyelerini diyorsun değil mi sen?Ben onları diyorum

alışverişe giriyorsun.Soldaki butonlara alacağın ürünlerin kodlarını ve kaç tane olduklarını.Sonra katalog ekliyorsun.sepete at diyorsun.tekrar bi listeliyor.Ordada güncelle sepete at var sanırım onu tıklıyorsun.
en son seni bi buton çıkarıp alışverişi gerçekten yapmak istiyormusunuz diye soruyor zaten.
İstersen iptal edebiliyorsun yanlış yaparsan geri gidebiliyorsun sepeti boşalt diyerek.
ben kendim denemiştim.Sadece başka bişey sormak için temsilcimi aramıştım.o yönlendirmişti beni.Deneme yaptırmıştı.

Kimse giremez senin şifrenle.Değiştirirsin zaten hemen ilk şifreyi.bişeyde ekleyemez

kimi arkadaşlar k.1 den şu kadar ürün sattık diyolar,daha erken değilmi sipariş vermeye ay sonunda başlanmıyormu sadece siparişmi topluyorlar yoksa
sipariş almışlardır.Netten o tarih gelene kadar girilmiyor

Aynı durum bende de olmuştu.malesef gelmiyor hediye:sinifsinif:
Canım geldi bana bu ay .Sen diğer hediyeleri diyorsun galiba.140 tl ye hediye vardı.O banada gelmedi.ayrı girdim die

daha zaten iki katalok iki arkadaşa veerdim yeni kampanyadan tık yok dahamafoldumbenmafoldumben
gelirler daha çok erken

:teselli:

DARKıNLıFE cnm bu forumda bi tek sen cvp veriosun sorulara nerdeyse.opuyorumnanaktan
kaç defa soru sordum kimse oralı olmadı,kendi kendime konuşuyo gibi hissettim kendimii :sinifsinif:
herkes kendi aleminde birlik yok bu forumdalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…