- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.121
.arkadaşlar size takım öncülüğünü tavsiye ederim.eğer zamanınız ve birazda ilginiz varsa bu gibi durumlara hiç beklemeyin.çok avantajlı gerçekten..bu arada ESKİŞEHİR den tavsiyeleriniz varsa alabilirim.biliyosunuz çok güzel tavsiye hediyeleri var panaromada kaçırmamakta fayda var
kimi arkadaşlar k.1 den şu kadar ürün sattık diyolar,daha erken değilmi sipariş vermeye ay sonunda başlanmıyormu sadece siparişmi topluyorlar yoksa
avon da kazanç %18 diye duydum ama oriflamede %30 arkadaşlar kar oranı az değil miiiiiiii yaaaa???????
DARKİNLİFE cnm bu forumda bi tek sen cvp veriosun sorulara nerdeyse.opuyorumnanaktan
kaç defa soru sordum kimse oralı olmadı,kendi kendime konuşuyo gibi hissettim kendimii :sinifsinif:
herkes kendi aleminde birlik yok bu forumdalmaz:
canım bu benim ilk siparişimdi bu yüzden temsilci verdi,şimdi kendime şifre de aldım.Nasıl kazandığımı ne şekilde hesapladınız?avonun sitesinde bize sunulan kampanyaları kendimize mi alıyoruz yoksa başkasına da mı satıyoruz?cevaplarsanız çok sevinirim
Aynı durum bende de olmuştu.malesef gelmiyor hediye:sinifsinif:
Benim yüz kremim geldi bu ay.bende 2 kerede sipariş girdim.ilki 130 luktu.Diğeride kaçlıktı tam hatırlamıyorum ama 2. siparişimde geldi kremim.ilk üyelik hediyelerini diyorsun değil mi sen?Ben onları diyorum
teşekkürler hediye gelicek sanırım ilk siparişimi diyorum arkadaşlar..
kızlar şu internetten sipariş vermeyi ayrıntılı açıklayabilirseniz memnun olurum,bende takım öncüsüne yazdırıyorum siparişi her zaman ,telefonla uzun oluyor hemde ulaşamıyorum bazen internetten vermek istiyorum baktım karışık lık olucak da yapamam ,yapsamda yanlışlık olur diyede korkuyorum ..bide int.den verdiğimizde gene takım öncüsü siparişimizi görüp,başka şeylerde ekleyebiliyormu?
Miraycım bende bildiğim konularda cevap vermeye çalışıyorum.Ama arkadaşlarımızda çok yardımcılar.bende hep onlara soruyorum.DARKİNLİFE cnm bu forumda bi tek sen cvp veriosun sorulara nerdeyse.opuyorumnanaktan
kaç defa soru sordum kimse oralı olmadı,kendi kendime konuşuyo gibi hissettim kendimii :sinifsinif:
herkes kendi aleminde birlik yok bu forumdalmaz:
Yok canım bende 3 katalogdur sipariş veriyorum.Yeniyim ben de.Sağolsun kızlar bana yol gösteriyolar demek hemen kendimi ilerlettim opuyorumnanaktancanımcım cevabından emın olmadıgımız sorulara cevap vermek ıstemıyor cogumuz yoksa art nıyet yok burada.Darkınlıfe gıbı bır ıkı arkadasımız bu konuda cok ıyı onun dısında cogumuz yenı uye...
33 canım kazançavon da kazanç %18 diye duydum ama oriflamede %30 arkadaşlar kar oranı az değil miiiiiiii yaaaa???????
Evet olabilir :) sende elinden geleni yapıyosun teşekkürlerdarkinlife toplu cevap verdiği için bir tek o cevap veriyo gibi anlamış olabilirsin...ben sayfaları kontrol edip tek tek çoğunu cevaplamaya çalışıyorum....çoğu arkadaş veriyo zaten cevap...
Gelir canım.Bende 4. katalogdan 200 yapsamda parfüm gelse diye planlar yapıyorum :)Benim yüz kremim geldi bu ay.bende 2 kerede sipariş girdim.ilki 130 luktu.Diğeride kaçlıktı tam hatırlamıyorum ama 2. siparişimde geldi kremim.ilk üyelik hediyelerini diyorsun değil mi sen?Ben onları diyorum
teşekkürler hediye gelicek sanırım ilk siparişimi diyorum arkadaşlar..
bu 3. katalog hediyesi de güzele benziyor bana gelen.
Sana göz makyaj temizleyici gelcek sanırım.ilk siparişinse.
Kızlar bu liv botanik gündüz kremi nasıl 20 faktör korumalı.Kızım yanımda katalogu açamıyorum.anladınız mı dediğimi? Bu ayki hediyem buydu da..
günaydın arkadaşlar .
evet bu botanik kremini bende merak ediyorum nasıl bişey kimler kullanabilir diye.
dark testerlardan memnun kaldığına sevindim bak sende işe yaradı sanırım .
Arkadaşlar sipariş verirken tekli katalogda geçiyor.ondan 2 adet isteyebiliyormuyuz?
bir tanede koliden çıkıyor zaten.benim sipariş aldıklarım hep birbirleriyle bağlantılı kişiler.
siparişi alınca kataloğu geri alıyorum.fazlası şu anda işime yaramıyor...
sağol canım.Bende çok sevindim.günaydın arkadaşlar .
evet bu botanik kremini bende merak ediyorum nasıl bişey kimler kullanabilir diye.
dark testerlardan memnun kaldığına sevindim bak sende işe yaradı sanırım .
istersin canım tekliyi seçip 2 adet yazarsan olur.Arkadaşlar sipariş verirken tekli katalogda geçiyor.ondan 2 adet isteyebiliyormuyuz?
bir tanede koliden çıkıyor zaten.benim sipariş aldıklarım hep birbirleriyle bağlantılı kişiler.
siparişi alınca kataloğu geri alıyorum.fazlası şu anda işime yaramıyor...
benim dediğimde bu.dediğin krem sanırım bu Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi
İçerisindeki doğal bitki özleri ile cildi stres ve zararlı çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. Cilt dokusunu ve tonunu düzgünleştirir ve cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olur.
Cildi yumuşak hisli ve görünümlü bırakır
Tüm gün boyunca cildinizi nemli hissetmenizi sağlar.
3 günde daha düzgün görünümde bir cilde sahip olmanızı sağlar.
benim stokta olmadığı için gelmeyen şiparişlerim yrn geliyomuş kendileri kargoyla yolluyolarmış bunlar gelcek pur blanca make me wonder 3 tane 2 tanede colur trend morlu balmlarım gelcek sizinde bunlar gelmediyse suan stokta varmış yollayabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?