Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canımcım cevabından emın olmadıgımız sorulara cevap vermek ıstemıyor cogumuz yoksa art nıyet yok burada.Darkınlıfe gıbı bır ıkı arkadasımız bu konuda cok ıyı onun dısında cogumuz yenı uye...

.

böyle si yazışmalar yasak dikkat

kimi arkadaşlar k.1 den şu kadar ürün sattık diyolar,daha erken değilmi sipariş vermeye ay sonunda başlanmıyormu sadece siparişmi topluyorlar yoksa

doğrusu o zaten...şimdiden siparişleri toplayıp kampanyanın başladığı gün hemen gireceksin hem stok sorunu yaşama hem kam.2 kataloğun bir an önce eline gelsin...

darkinlife toplu cevap verdiği için bir tek o cevap veriyo gibi anlamış olabilirsin...ben sayfaları kontrol edip tek tek çoğunu cevaplamaya çalışıyorum....çoğu arkadaş veriyo zaten cevap...

katolog fiyatının 4/1 i ya da ürünün geliş fiyatının 3%1 i senin kazancındır...avonun sitesinde fırsat köşesinde indirimli ürünlerden yada site açıldığında açılan kampanya sayfalarından istediğin kadar sipariş verebilirsin ister kendine ister satmak için...kampanyanın 3.haftası da hangi gün sipariş verirsen o güne has hediyelerden yararlanabilirsin,bakarsın mesela sana salı gününün hediyesi güzel gelirse salı günü sipariş verir o hediyeyi kazanırsın ister satar-ister kullanırsın..o yüzden şifreni de aldığına göre kendin gir siparişlerini derim.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Aynı durum bende de olmuştu.malesef gelmiyor hediye:sinifsinif:

arkadaşlar anlatmış zaten ama bunları sana anlatması gerekenasıl kişi takım öncün..
gir siteye hiç birşey olmaz olursa iade edersin site seni sipariş girdikçe adım adım yönlendiriyor zaten kimler yapıyor..internet kullanabildiğine göre sen mi yapamıycan..
ve int.verdiğin siparişler takım öncün görüyor...ama sipariş eklemez eğer senin unuttuğun bi ürün olursa arayıp söylediğinde onu senin hesabına ekleyebilir oda 3 üründen fazla değil diye biliyorum..bence kendin ver jean arkadaşa da anlattığım gibi int.den avantajlı ürünleri-kampanyalı ürünleri isteyebilirsin hatta hediye üründe kaanırsın bence kendi işini kendin gör kolay gelsin...

Miraycım bende bildiğim konularda cevap vermeye çalışıyorum.Ama arkadaşlarımızda çok yardımcılar.bende hep onlara soruyorum.
Havada kalan sorular genelde hakkında bi yorum yapamadığımız konulardır.
Pes etme tekrar sor canım ya kaydirigubbakcemile5

Yok canım bende 3 katalogdur sipariş veriyorum.Yeniyim ben de.Sağolsun kızlar bana yol gösteriyolar demek hemen kendimi ilerlettim opuyorumnanaktan
Bende cevabını bilmediğim şeylere yazmıyorum dediğin gibi.Aslında bilmiyorum diye yazsak yinede iyi olacak galibaa.Böyle askıda kalmış gibi olmaz en azından.
avon da kazanç %18 diye duydum ama oriflamede %30 arkadaşlar kar oranı az değil miiiiiiii yaaaa???????
33 canım kazanç

darkinlife toplu cevap verdiği için bir tek o cevap veriyo gibi anlamış olabilirsin...ben sayfaları kontrol edip tek tek çoğunu cevaplamaya çalışıyorum....çoğu arkadaş veriyo zaten cevap...
Evet olabilir :) sende elinden geleni yapıyosun teşekkürler

anew clinical 30+ sıkılaştırıcı krem ve yenileyici serumun testerını kullandım dün.
sabah cildim tazelenmiş gibiydi.Tabi daha kullanıcam ilk gündü bu.testerler bitince tekrar yazarım.Ama ilk izlenimim gayet olumlu

günaydın arkadaşlar .
evet bu botanik kremini bende merak ediyorum nasıl bişey kimler kullanabilir diye.
dark testerlardan memnun kaldığına sevindim bak sende işe yaradı sanırım .

Arkadaşlar sipariş verirken tekli katalogda geçiyor.ondan 2 adet isteyebiliyormuyuz?

bir tanede koliden çıkıyor zaten.benim sipariş aldıklarım hep birbirleriyle bağlantılı kişiler.

siparişi alınca kataloğu geri alıyorum.fazlası şu anda işime yaramıyor...

günaydın arkadaşlar .
evet bu botanik kremini bende merak ediyorum nasıl bişey kimler kullanabilir diye.

dediğin krem sanırım bu Liiv Botanicals Canlı Görünüm Veren Gündüz Kremi

İçerisindeki doğal bitki özleri ile cildi stres ve zararlı çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. Cilt dokusunu ve tonunu düzgünleştirir ve cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olur.
Cildi yumuşak hisli ve görünümlü bırakır
Tüm gün boyunca cildinizi nemli hissetmenizi sağlar.
3 günde daha düzgün görünümde bir cilde sahip olmanızı sağlar.

evet cnm isteyebilirsin tekli katalok yerine istediğin kadar isteyebilirsin 1-2-3-4 ne kadar istiosan o kdr alabilirsin

günaydın arkadaşlar .
sağol canım.Bende çok sevindim.

istersin canım tekliyi seçip 2 adet yazarsan olur.

benim dediğimde bu.
Özellikler iyi ama kullanan var mı ? deneyimler neler?

benim stokta olmadığı için gelmeyen şiparişlerim yrn geliyomuş kendileri kargoyla yolluyolarmış bunlar gelcek pur blanca make me wonder 3 tane 2 tanede colur trend morlu balmlarım gelcek sizinde bunlar gelmediyse suan stokta varmış yollayabilirler

o kremden 3 tane sattım kullananlar memnunlar ne işe yaradı fln diye sormadım bu sonuçlar klinik test sonuçlarına dayanıyo test etmişler kullananların %80 i bu sonuçları görmüş

benim bi dudak balmı bir de make me wonder var gelmeyen.
Yarın arayıp istesem bari.
çok uzun zaman oldu yaaa çok gecikti.Keşke benimkileride gönderseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…