- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.721
kızlar bu ay bize gelecek olan hediye ürünler neler? katalogda yazan fincan takımı çanya vb ürünlerden bahseymiyorum yalnız hani bazen ruj, makyaj temizleme sütü falan hediye gönderiyolar ya onları merak ettimde. bi bilgisi olan var mı acaba?
ya arkadaşlar bende k2 sipariş başlangıç ...yazıyor 0102-0 kdu iskontolu kısımda ama neden k2 anlamadım?
ya arkadaşlar bende k2 sipariş başlangıç ...yazıyor 0102-0 kdu iskontolu kısımda ama neden k2 anlamadım?
aralık ayında üye oldum bu 2.siparişim
kızlarrr ben cuma ilk saatte girdim ve yarın gelicek ya sabah 10 kargosuyla ya da 3 kargosuyla...sanmıyorum eline geçen olsun bugün...sabah kesildi faturalar ne zaman verildi de geldi ..mümkün gibi gelmiyor..
aralık ayında üye oldum bu 2.siparişim
canım benim faturada kesildi bugün ama kargo bilgisi yok gözükmüyo normalde öyle mi gözükmüyo mu ?
Kızlar katoloğun daha kimsenin eline geçeceğini zannetmiyorum ama,güzel falan diye yazan olmuş,elne geçen varsa yazsın bi zahmet çatlıcaz meraktan...
Benim çok az bu ay grmedim henüz k-3 güzelse çok getirtcem katolog.
TUL; senin aldığın lacivert çantadan almak istiyorum ama karar veremedim ya nedersin?
faturan kesildiyse aynı gün veriliyo kargoya ama nadiren de olsa ertesi güne kalabiliyor...yarında görmezsen eğer arayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?