Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bu ay bize gelecek olan hediye ürünler neler? katalogda yazan fincan takımı çanya vb ürünlerden bahseymiyorum yalnız hani bazen ruj, makyaj temizleme sütü falan hediye gönderiyolar ya onları merak ettimde. bi bilgisi olan var mı acaba?

kızlarrr ben cuma ilk saatte girdim ve yarın gelicek ya sabah 10 kargosuyla ya da 3 kargosuyla...sanmıyorum eline geçen olsun bugün...sabah kesildi faturalar ne zaman verildi de geldi ..mümkün gibi gelmiyor..

kaçıncı kampanya oluyo bu siparişin canımm,ona göre cevaplayayım

ya arkadaşlar bende k2 sipariş başlangıç ...yazıyor 0102-0 kdu iskontolu kısımda ama neden k2 anlamadım?

kamp.2 siparişleriydi verdiğin sipariş ya canım ondan...faturayı incelemene gerek yok verdiğin sipariş tutarıyla örtüşüyor olması yeterli..

kızlarrr ben cuma ilk saatte girdim ve yarın gelicek ya sabah 10 kargosuyla ya da 3 kargosuyla...sanmıyorum eline geçen olsun bugün...sabah kesildi faturalar ne zaman verildi de geldi ..mümkün gibi gelmiyor..

canım benim faturada kesildi bugün ama kargo bilgisi yok gözükmüyo normalde öyle mi gözükmüyo mu ?

Kızlar katoloğun daha kimsenin eline geçeceğini zannetmiyorum ama,güzel falan diye yazan olmuş,elne geçen varsa yazsın bi zahmet çatlıcaz meraktan...
Benim çok az bu ay grmedim henüz k-3 güzelse çok getirtcem katolog.
TUL; senin aldığın lacivert çantadan almak istiyorum ama karar veremedim ya nedersin?

evet canım yok kimsenin eline geçmedi bence henüz...ben uzun zamandan sonra ilk kez bu bu kam 10 katalog istedim çünkü son kam.çok kötüydü...
çantaya bayılmıştım zaten arkadaşım kullanırken,çok güzel ve kullanışlu içide bayaa geniş,şimdilik sağlamda gözüküyor bu fiyata süper bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…